- Konu Sahibi ebrarrarba
-
O nasıl oluyor,hatta rehber öğretmen nasıl oluyorsunuz,ben de istiyorum daHayır memurluk sözleşmeli
Özellr felsefe sosyoloji gibi bölümlerden mezunsanız alıyor rehber öğretmen olarak.O nasıl oluyor,hatta rehber öğretmen nasıl oluyorsunuz,ben de istiyorum da
şuanki işim maddi anlamda evet iyi ama manevi anlamda hiç mutlu değilim.bir gün iznim var birde çocuğum var onunla çok vakit geçiremiyorum.ama diğer yerde iki gün izin ve mesai erken bitiyor.çocuğumla vakit geçirebilirimEn güzel iş, sizi mutlu ve tatmin eden iştir,
Bunu unutmayın.
E o zaman aslında sonuç belli gibi, böyle bir imkan varken beklemeye gerek yok gibi...şuanki işim maddi anlamda evet iyi ama manevi anlamda hiç mutlu değilim.bir gün iznim var birde çocuğum var onunla çok vakit geçiremiyorum.ama diğer yerde iki gün izin ve mesai erken bitiyor.çocuğumla vakit geçirebilirim
aynen evet iş tanımı bu sadece ismi memur.Memurluk dedigi okulun kagit iclerini yapan ilce mem den gelen yazilari ileten fotokopi ceken okul memur lari var ya onlardandir. Onlara da memur diyorlar kadrolu memur degilller.
taşerondan gırer calısırsınız ama alacagınız asgarı ucretı gecmez , sartları ve sozlesmeyı ıyı okuyun derım. gerı kalan ızın hakları memurlarla hemen hemen aynıdır haftasonu resmı tatıller ızınlı olursunuz 8-5 calısırsınız falan fılan...
Çocuk varsa o zaman bu işi değerlendirebilirsiniz.şuanki işim maddi anlamda evet iyi ama manevi anlamda hiç mutlu değilim.bir gün iznim var birde çocuğum var onunla çok vakit geçiremiyorum.ama diğer yerde iki gün izin ve mesai erken bitiyor.çocuğumla vakit geçirebilirim
burda maaşı vermiyorlar.ama arttırma sözü verdiki çok artacağını sanmıyorum benöyle olmuyor. mesela benim görev yaptığım kurumda sözleşmeli memur alınıyor. taşeron olarak. 5 bin alıyorlar.
hafta sonlarının olması zaten çok iyi şuanki işimde 3 kişinin yapacağı işi yapıyorum yoruluyorum yine ama masa başı olduğu için öyle ağır yorgunlk yok ama yinede bir gün izin yetmiyorÇocuk varsa o zaman bu işi değerlendirebilirsiniz.
Anladığım kadarı ile maaşınızı okul aile birliğimi ödeyecek eğer öyleyse iyice konuşun yıllardır atama yokmuş şimdiye kadar çalışan olmuşmu eğer olduysa niye çıkmışlar .Eğer o ay kasada para olmazsa nasıl ödeyecekler okul aile birliğinden ödeyeceklerse.Yada hizmet alımı vardı ondan mı ödeyecekler.burda maaşı vermiyorlar.ama arttırma sözü verdiki çok artacağını sanmıyorum ben
onlar memur değil işte kamu işçisi oluyorlar ...öyle olmuyor. mesela benim görev yaptığım kurumda sözleşmeli memur alınıyor. taşeron olarak. 5 bin alıyorlar.
onlar memur değil işte kamu işçisi oluyorlar ...
ben aile birliğimi ödeyecek diye sormadım ki sormamda bence doğru olmaz müdür yardımcısı şukadar maaş alacaksın 11 aylık sözleşmen olacak 11 ay maaş alaccaksın performansın iyi olursa artış olur dedi.artık bilmiyorum maaşı nerden alırım.başka bir okul müdürü tanıdığım var ona sordum maaşımı verirlermi diye oda verirler ama sigortanı takip et dedi.Anladığım kadarı ile maaşınızı okul aile birliğimi ödeyecek eğer öyleyse iyice konuşun yıllardır atama yokmuş şimdiye kadar çalışan olmuşmu eğer olduysa niye çıkmışlar .Eğer o ay kasada para olmazsa nasıl ödeyecekler okul aile birliğinden ödeyeceklerse.Yada hizmet alımı vardı ondan mı ödeyecekler.
siz okuldamı çalışıyorsunuzorası tamam da maaş kısmı öyle asgari değil. bir de memurdan çok da farkı kalmıyor
farkı su kadrolu degıl her an ısını kaybedebılır ...orası tamam da maaş kısmı öyle asgari değil. bir de memurdan çok da farkı kalmıyor
burdada aslında ismi memur yoksa tam anlamıyla memur olmayacağım sadece mesai şartları eşit.yoksa maddi bakımdan ve iş garantisi bakımından eşit deiliz tabifarkı su kadrolu degıl her an ısını kaybedebılır ...
gercı artık memurlarında cogu sozlesme esasına gore alınıyor ama bız eskıler kadroluyuz.
siz okuldamı çalışıyorsunuz
evet öyleymiş.o yüze devlet atama yapmıyor dedi.yok okul da değilim de. artık kamunun hepsinde sözleşmeli alımlar başladı
daha önceki memur müdür yardımcısıyla tartışmış sanırım ama nedenini tabi bilmiyorum.müdür yardımcısı anlatsa kendini savunur o memur anlatsa kendini yani her ikiside kendine göre haklı belkide bilemiyorum.ben aile birliğimi ödeyecek diye sormadım ki sormamda bence doğru olmaz müdür yardımcısı şukadar maaş alacaksın 11 aylık sözleşmen olacak 11 ay maaş alaccaksın performansın iyi olursa artış olur dedi.artık bilmiyorum maaşı nerden alırım.başka bir okul müdürü tanıdığım var ona sordum maaşımı verirlermi diye oda verirler ama sigortanı takip et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?