Kızlar yaklaşık bir seneye yaklaşacak bir beraberliğim var. İlk başta evliliği çok istiyordu sonra ben acele etmeyelim dedim zamana bıraktık. Ama artık bu zamana bırakma olayı biraz esnemeye başladı gibi düşünüyorum. Sanki normal arkadaş olma yoluna girmişiz gibi. Ona söylediğimde öyle bişey yokmuş ben abartıyormuşum. Ama bi karara varmak için yeterli zaman geçti diye düşünüyorum. İkimizinde işi çok yoğun ve yüz yüze görüşme sıklığımız bu aralar azaldı. Haftasonu gelecek acaba geldiğinde ilişkimizin artık biraz daha kesinleşmesini istiyorum bu şekilde devam etmek istemiyorum şeklinde bir konuşma yapsam çok mu itici olur?
Güncelleme kızlar geldiğinde burdan gelen yorumları da dikkate alarak konuştum. Tahmin ettiğim gibi maddi anlamda biraz rahatlamayı bekliyormuş tarih konusunda netleşmek için. Bende tamam bekleyelim ama bu süre zarfında biraz daha samimi yakın olmak istiyorum dedim. Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı söyledim. Hak verdi ve kendisinin biraz çekingen olduğunu filan söyledi. Sonrasında da yoğunluğuna rağmen haftada üç gün filan görüşmeye başladık. Çabasını fark ediyorum yani. 29 Ekim tatilini de fırsat bilip güzel bir plan yaptık. Yine temkinliyim ama umarım bu sefer güzel bir uyum yakalarız
Güncelleme kızlar geldiğinde burdan gelen yorumları da dikkate alarak konuştum. Tahmin ettiğim gibi maddi anlamda biraz rahatlamayı bekliyormuş tarih konusunda netleşmek için. Bende tamam bekleyelim ama bu süre zarfında biraz daha samimi yakın olmak istiyorum dedim. Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı söyledim. Hak verdi ve kendisinin biraz çekingen olduğunu filan söyledi. Sonrasında da yoğunluğuna rağmen haftada üç gün filan görüşmeye başladık. Çabasını fark ediyorum yani. 29 Ekim tatilini de fırsat bilip güzel bir plan yaptık. Yine temkinliyim ama umarım bu sefer güzel bir uyum yakalarız

Son düzenleme: