Fikir istiyorum

Evet. Ben de onu sormak istiyorum artık. Eğer soğuduysa çok fazla uzatmadan bitirelim diye

Fiziksel bir yakınlıksa söylediğiniz yok. Ama duygusal anlamda bir yakınlık var tabi
Niye arkadaş gibi olduk diyorsunuz ki o zaman? Zaten sevgililigin arkadaşlıktan farklı bu yakınlık.

Arkadaş gibi olduk derken paylaşımlarımız var tabi ama artık rutine girdik gibi geliyor. Evlilik planları söz , nikah gibi konulara girip biraz ilişkiyi farklı bir boyuta taşımak istiyorum ama bunu nasıl ifade edeyim bilemedim

Yaşlar kaç? İkinizin de işi gücü düzeni oturdu mu? Öyleyse sizin konuyu açmanız gayet doğal, zaten ciddi bir yolda ilerliyormuş ilişkiniz.

Artık ben de hazır hissediyorum. Senin fikrin değişmediyse, bir tarih koyalım, önümüzü görelim. Birikimlerimizi, hazırlıklarımızı ona göre yapalım diye konuya girin.

Saygısızlık etme amacıyla söylemiyorum ama hayatınızda aldığınız en büyük risk olabilir bu iliskiyi evliliğe tasimak
Anlıyorum ama tercih ettiğimiz hayat tarzı gereği evlilik öncesi çok fazla yakınlaşmaya sıcak bakmıyoruz ikimizde. Ama bu konuda bir sorun yaşamıyoruz. Risk evliliklerde her zaman var

Yaşlar kaç? İkinizin de işi gücü düzeni oturdu mu? Öyleyse sizin konuyu açmanız gayet doğal, zaten ciddi bir yolda ilerliyormuş ilişkiniz.

Artık ben de hazır hissediyorum. Senin fikrin değişmediyse, bir tarih koyalım, önümüzü görelim. Birikimlerimizi, hazırlıklarımızı ona göre yapalım diye konuya girin.
Yaşlarımız işimiz gücümüz uygun. Aslında bir takvim oluşturmak için herşey müsait. Geçen bir konuşmamızda ev kredisi borcu varmış ve onu bitirince rahatlayacağını söyledi. Ama bu bir takvim oluşturmak için engel değil.

Benim buradaki tek düşündüğüm konu çok üsteliyor gibi görünmeden onun evlilik konuşmasını yapmasını nasıl sağlayabilirim? Belki yanlış düşünüyorum ama direk ben söylemek istemiyorum. Çünkü belki hazır olmadığını söyleyecek. Gurur mu yapıyorum ne

Benim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim
Valla daha 1 yıl olmamış bi birbirinizi iyice tanıyın derim. Zaten daha 1. yıl dolmadan heycanınızı kaybettiyseniz evlilikle noktalamayın bu ilişkiyi . 9. Yılımı doldurduğumda nişan yaptık bence evlilik öyle aceleye getirilmemeli sonuçta kimse bi yere kaçmıyo

Yaşlarımız işimiz gücümüz uygun. Aslında bir takvim oluşturmak için herşey müsait. Geçen bir konuşmamızda ev kredisi borcu varmış ve onu bitirince rahatlayacağını söyledi. Ama bu bir takvim oluşturmak için engel değil.
Kime ev almış? Ya siz de hemen 3 ay evlenelim demiyorsunuz ki zaten. Sadece önünüzü görmek amaç.

İnsan bir ömür yaşayacağım diye düşündüğü kişiyle konuşmak için neden bu kadar kasar ki? Yanlış mı anlar, evlilik meraklısımı gözükürüm vs endişeler varsa sizinde ona tam güveniniz yok gibi...

Hayır hiç öpüşmedik 😊 bu konuda ikimizde aynı düşünüyoruz.

Hiç öpüsmedin, heycan yok, yani bunu yapma istegi bile yok ama evlenmek istiyorsun.

Kusura bakmada, gördügüm en mantiksiz sey. Hadi nikah oldu, kagitlar imzalandi. Sihirli degnek ilemi olacak öpüsmek, sarilmak, sevismek? Ten uyumu olmaz ise ne yapacaksin? Adamin agzi kokarsa? Berbat öpüsürse? Yada evlendikten sonrada hiç öpüsüp sarilmazsa? (hani alisti ya yada aseksüelde olabilir).

Yani tamam dini nedenlerden dolayi öpüsmüyorsunuz diyelim, ne diye 1 sene bekliyorsunuz o zaman? Insan nasil sevdigi birini öpmek için 1 sene bekler?

Bu iliski benim nezdimde her türlü elinde kalir insanin. Evlenirseniz, ikinizde çok mutsuz olursunuz. Ask yok, heycan yok. Vajinusmus olma riski çok büyük. Ha ben sadece toplum içinde statü olarak evli olmak istiyorum, çoçugum olsun diyorsan buyur. Yinede o çoçuk için bile yazik olur, asksiz bir evliliginde içinde olmak.

Kızlar yaklaşık bir seneye yaklaşacak bir beraberliğim var. İlk başta evliliği çok istiyordu sonra ben acele etmeyelim dedim zamana bıraktık. Ama artık bu zamana bırakma olayı biraz esnemeye başladı gibi düşünüyorum. Sanki normal arkadaş olma yoluna girmişiz gibi. Ona söylediğimde öyle bişey yokmuş ben abartıyormuşum. Ama bi karara varmak için yeterli zaman geçti diye düşünüyorum. İkimizinde işi çok yoğun ve yüz yüze görüşme sıklığımız bu aralar azaldı. Haftasonu gelecek acaba geldiğinde ilişkimizin artık biraz daha kesinleşmesini istiyorum bu şekilde devam etmek istemiyorum şeklinde bir konuşma yapsam çok mu itici olur?
Evlenmek isteyen adam pat diye evlilik teklifi eder yüzüğünü alıp, seviyorsunuz zaten hayır demeyeceğinizi bilir. Yani bu görüştüğünüz de hiçbirşey demeden gözlemleyin derim öyle bir niyeti var mı yoksa size eskisi gibi bakmıyor mu ya da sizi kullanıyor mu bir ölçün tartın sonra ciddi bir konuşma yaparsınız.

İlk görüştüğümüz aylarda evlenme kararı almıştık ve bir takvim belirlenmişti. Ailelerinde haberi vardı. Sonra benden kaynaklı sebeblerle gereksiz korkularla vazgeçtim ve dört beş ay kadar ayrı kaldık. Sonra tekrar başladık. Yani bir sene diyorum ama arada uzun sayılabilecek bir süre ayrılık var. O yüzden benim tekrar vazgeçmemden korkuyor. Bunu belirtti bana. Benim bu sefer kararlı olduğumu ona anlatmam lazım ama nasıl?

Bu arada ikimizinde ikinci evliliği olacak. Yaşlarımız yeterince olgun. İlk evliliklerimizle ilgili konuşmaları soru işaretlerini ilk konuşmamızda hallettik ve evliliğe karar vermiştik zaten. Benim kararsızlığım sebeb oldu bozulmasına😔 şimdi düzeltmek için kesin bir adım atmak istiyorum ama iki gün önce konuştuğumuzda bana kırgın olduğunu söyledi geçmişten dolayı. Ben de neden şimdi söyledin en başta ikinci kez başladığımızda söyleseydin şimdiye kadar hallederdik dedim. Şimdi hem bu kırgınlığını geçirmek hem de bu sefer kesin kararlı olduğumu anlatmak istiyorum

Kime ev almış? Ya siz de hemen 3 ay evlenelim demiyorsunuz ki zaten. Sadece önünüzü görmek amaç.

İnsan bir ömür yaşayacağım diye düşündüğü kişiyle konuşmak için neden bu kadar kasar ki? Yanlış mı anlar, evlilik meraklısımı gözükürüm vs endişeler varsa sizinde ona tam güveniniz yok gibi...
Ev kendisinin yaklaşık yedi sekiz yıl önce almış. Yaz sonu bitecek bir kredi borcu var. Ben de zaten yaz döneminde evlilik planlıyorum. Ama direk şubatta yüzük takalım yazın da evlenelim demek istiyorum ama çok istekli de görünmek istemiyorum. Keşke geçen sene o söylediğinde evlenseydik şimdi bunları düşünmek zorunda kalmayacaktım

Back
X