siyah kullanıssız diyorlar leke toz cok oluyormus çalısan bayanım korktum acıkcası.bende siyah istiyorudum
Mutfak dolapları beyaz tezgah siyah olcak.Fakat ankastreye karar veremiyorum sizce siyah ankastremi beyaz ankastremi bi yardım edin şu bacınıza
Sıyah cızık oldugunda bellı edıyor benım fıkrım beyaz.
Sıyah cızık oldugunda bellı edıyor benım fıkrım beyazMutfak dolapları beyaz tezgah siyah olcak.Fakat ankastreye karar veremiyorum sizce siyah ankastremi beyaz ankastremi bi yardım edin şu bacınıza
kusura bakmayın yanlıslıkla sıze gonderdım
bende bunu duyunca beyazı da düsünmeye başladım acıkcası ondan kararsız kaldımBeyaz. Annem ve kv siyah kullaniyo illallah etmis durumda iksjde nerden aldik diyolar. Bezin izu falan kaliyo vok ugrastiriyor. Hemen toz oluyo.
Kuzenim beyaz kullaniyo memnun bi sikayeti yok. Amasiyah kullanan herkesten ayni seyi duyuyorum. Basta bi hevesle temizliyo insan ama yogunlukta falan deli ediyo insanibende bunu duyunca beyazı da düsünmeye başladım acıkcası ondan kararsız kaldım
Mutfak dolapları beyaz tezgah siyah olcak.Fakat ankastreye karar veremiyorum sizce siyah ankastremi beyaz ankastremi bi yardım edin şu bacınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?