Fikir verebilecek var mı?

Wakemeupp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
643
466
18
30
(Deşifre olmamak için bazı şeyler farklı yazicagim) anne ve baba tarafindan destek olacak kimse yok 1-2 sene önce bosandim 3 çocuğum var çocuklar ufak oldugu için bu süre birlikte yaşayalım dedi kabul ettim o bi süre hiç bitmedi evliymisiz gibi hep hakaret tehdit gidecek yerim olmadığı için utanır kendi gider diye bekledim iyice yüzsüzleri ve ben buna katlanamiyorum uzaklastirma karari vs öfkesini dahada artırdı ortak aile tanıdıklarını konuştu onlara tamam gidecegim diyip yine aynen devam. Ben onun yaptı işi sikayet etmek istiyorum sorun şu işyerinin adresini bilmiyorum.sadece polise telefon numarasını verip yaptığı işi söylesem yeter mi? Benim adım geçer mi?

isyeri adresi icin cocuklari konustariyim dedim onlarda tam bilmiyor nerden öğrenirim işyerini ? Sikayet ederim. Sonsuza kadar kurtulurum

Gizli biri olarak sikayet ederseniz ve ettirirseniz adiniz gecmez.Nasil bir is yapiyorki sikayet ediceksiniz?

Yasak olmayan bir iş mi yapıyor?
Uyuşturucu satıcısı, silah kaçakçısı falan mı?
Şikayet edin adınız geçmez diye düşünüyorum.
Ancaaakkk yaptığı işe dair bir kanıt bulunmazsa veya yakalanmazsa, isminizi merkezde öğrenip sizden davacı olabilir. Belki de daha kötü şeyler yapar. Bilmiyorum.

Tanıdık birileri burdan çıkabilir diye birazfarklı şekilde anlattım derdim mahkemeden aldığı uzaklastirma karari yeterli olmuyor başka yere taşınmak kurtulmaya yetmiyor birilerinin karşına gevip konuşması yeterli gelmiyor iki gündür uyuyamiyorum hem ben hem çocuklar hem aile kimse zarar girmeden böyle çözüm buldum

Sizin adınızın geçicegini sanmıyorum telefon ve adını soyad verirseniz iş yerinin adresini onlar bulurlar.

Yasak olmayan bir iş mi yapıyor?
Uyuşturucu satıcısı, silah kaçakçısı falan mı?
Şikayet edin adınız geçmez diye düşünüyorum.
Ancaaakkk yaptığı işe dair bir kanıt bulunmazsa veya yakalanmazsa, isminizi merkezde öğrenip sizden davacı olabilir. Belki de daha kötü şeyler yapar. Bilmiyorum.
Yok onlar değil vergi vermeden yapılan is google dan baktimda bunu vergisiz yapana hapis cezasi yaziyor

isyeri adresini bilmiyorum. Bide benim sikayet ettimi ogrenirse hiç kurtulamama sıkıntısı
Ya yaşadıklarınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama söylemek istediğim birkaç şey var :

--Öncelikle siz şikayet edince hemen hapis cezası alıp da cezaevine göndermiyorlar. Hani şikayet edeceğim tamamen kurtulacağım gibi yazıyorsunuz ya da ben öyle anladım...
--ikinci olarak hadi şikayet ettiniz, soruşturma geçirdi, dava açıldı ve hatta hapis cezası aldı, tabiki hemen olmaz bunlar ama diyelim ki oldu.. İnan cezaevinde çok yatmadan denetimden faydalanıp çıkar dışarı.. Sonra tabiki sizin başınıza bela olur yine..

Bence hatayı ayrılmanıza rağmen aynı evde yaşamakla yapmışsınız.. Şimdi de kurtulamıyorsunuz.. Biraz gerçekleri anlatmak istedim size.. Allah yardımcınız olsun

Nasıl bulacak benim sikayet ettim ortaya çıkar mi?
Telefon numarasından bulabilir diye tahmin ediyorum telefon hattı kendi üzerineyse polis onlar sonuçta daha kapsamlı araştırabilirler.
Sizin şikayet ettiğiniz çıkmaz tabi isim vermezler normalde ama bir arkadaş yorum yapmış size baskın yapılmadığında yakalanmazsa suçsuz bulunursa o zaman öğrenme ihtimali var diye yazmış şimdi size yanlış bilgi verip sizi tehlikeye atmak istemiyorum yazan arkadaşın daha çok bilgisi olabilir .

Back
X