fikir verebilir misiniz değişmem için azıcık tüyolara ihtiyacım var :)

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
slm kızlar benim değişmem şart çünkü bıktım artık bu halimden
- duygularımı kontrol edemiyorum tepkilerim genelde çok uçlarda
-sevgilimin üzerine fazla düşüyorum
-moralim bozulduğunda o duygusallıktan hemen çıkamıyorum haliyle bütün günüm hebaa olup gidiyor
-ENN ÖNEMLİSİDE İLGİSİZ NASIL OLUNUR YA BECEREMİYORUM :(
:2::2::14::14::14::14::14::14::14::14::

Son düzenleme:
-moralim bozulduğunda o duygusallıktan hemen çıkamıyorum haliyle bütün günüm hebaa olup gidiyor

Aynı sorunlar bende de mevcut, sabahtan beri psikolojik danışma merkezi arıyorum, malesef tüyo veremeyeceğim ama cevaplardan bende nasiplenmek isterim çünkü duygularımı özellikle öfkemi ve kırılganlığımı bastıramayıp eşimle her tartışmamızda gözlerim doluyo ağlıyorum. O kendinin normal oldğunu benim takıntılı oldğumu söyleyip bana hasta muamelesi yaptıkça iice köpürüyorum :53:

çift terapisi istemiyo, ben iice moralman çöktüm, kendimle hiç ilgilenemiyorum anca ev iş çocuk, onu kaale almadan yaşamak söylediklerine he deyip geçmek kendmi yıpratmamak istiyorum ama beceremiyorum

aynı ben ya :ssz::ssz:
malesef çaresi yok sanırım karakter meselesi olsa gerek

sağlam bi kazık yiyince öyle güzel ilgisiz oluyorsun ki sen bile şaşırıyorsun kendine.
tamamen bazı duygularının yıpranmasıyla geliyor o umursamazlık.

Öncelikle kimseye gereginden fazla önem vermemek lazım kızlar.. eski eşim bana hep saplantılısin derdi ustume çok dusuyorsun derdi.. mesela üç beş saat ulasamasam krize girerdim. bişey mi oldu diye.. olay cikarirdim nerdesin başına biseymi geldi diye.. Bir gün sağlam bi kazık yedim ben bir akşam boyu deli gibi merak edip deliye dönüp aradigim eşimin bir kadınla olduğunu öğrendim boşandım. şimdi gayet mutluyum hiç olay cikarmiyorum yeniden evlendim ve gereği kadar ilgiliyim.. kendimizi paralamak sadece ruhumuza zarar kızlar.. önce kendimizi sevelim bizden değerlisi yok:-)

Bu tip durumlar bir iki tüyoyla düzelse hiçbirimizin psikolojik sıkıntısı kalmazdı :9:

Hep dediğim gibi; öncelikle mümkünse terapi alabilirsin, çok faydası olur. Onun dışında şunu tavsiye edebilirim naçizane; kendine kocaman hedefler yerine küçük küçük hedefler koy. Örneğin "artık fevri davranmayacağım" oldukça büyük ve bir anda gerçekleştirilmesi imkansız bir hedeftir. Başaramayacağın için seni mutsuz eder. O yüzden şöyle başlayabilirsin "Sevgilimle bir daha tartışmaya girdiğimizde sinirlenmeye başladığımı hissedersem15 dakika izin isteyip sakinleşeceğim" gibi. Başardıkça ufak ufak geliştir. Sevgilin konusunda da aynısı geçerli.

bunu sadece sevgilinizle olan iliskinizde mi yasıyorsunuz yoksa arkadaslık, dost kazıgı veya aile bireyleriyle zaman zaman olabilecek cekismelerde de benzer bir durum var mı...?

bir de sizi mesgul edecek keyif aldınız birseyle ugrasıyor musunuz? muzik, kitap, spor, el işi vs?

Senin elinde olan bi'şey bu.
Mesela benim moralim çoook bozuk olsa ağlamalara doyamasam hemen modumu değiştirecek bi'şey yaparım ki bana deniz havası çok iyi gelir gider otururum bi'köşede sonra da "amaaan" derim:37:

Yani sana iyi gelecek şeyi en iyi sen bilirsin o an moralini yerine getirmek yine senin elinde.

İlgisiz davranmak istiyosan kendini meşgul etmelisin ama sadece meşgul etmek için değil cidden keyif alabileceğin şeyler yapman lazım. Telefondan da uzaklaş sürekli elinde olursa sıkıldıkça mesaj atarsın:1:

Aynı sorunlar bende de var,aynından :9:
Yorumları bende dikkate alıceğiim:5:

Back
X