R
renkler_80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi renkler_80
-
ne yapsam konuyu nasıl anlatsam bilemdim sorunum kız kardeşim kız kardeşim 25 yaşında evli ve çocuğu yok benim eşim işi gereği şuan yurtdışında ben de annelemler birlikte kalıyorum fakat evde pc olmadığı için ve kız kardeşim üst katta oturduğu için eşim beni aradığında tlf çok yazmasın die netten arayıp konuşuyorum eşimle yani kızkardeşimin evinde pc var. neyse konuya geleyim eşim beni geçenlerde aradı napıyosun die bende sen kapat ben yukarı çıkıp seni pc den arayım dedim tmm dedi vs falan kardeşimin evine çıktım kendiisi ve eşi çalışıyo işte ve anahtar devamlı annemdedir.anneme söledim çıktım yukarı açtım pc yi aradım eşimi konuştuk falan bende bilgisayar kursuna yeni başladığım için tam kapatacakken brz inceleyim dedim demez olaydım neyse word excel derken baya bi karıştırmışım pc yiki bazı msn adresleri gördüm bunlar ne die açıp baktım ve kızkardeşimin hayatında başka biri olduğunu öğrendim biriyle baya bi yazışmışlar adam kendini falan anlatmış evliymiş yaşıda 53 müş emekliymiş falan filan belki okumamm özeline girmemm gerekiyodu ama okudum işte ama pc de bütün yazılanlar kayıtlı tarih baya ileri çünkü oturdum hepsini okudum ve bunlar birbirlerini sevdikleriini flnda söylemişler konuşmalardan anladığım kadarıylada görüşüp birlikte olmuşlar ama ikiside evli oldukları için ancak ilişkilerinin böle devam etmesi gerektiğini fln yazmışlar ne yapacağımı bilemiyorum şok oldum kimseye bişey söyleyemedim bu akşamda kardeşime yarın pc sınavım var onun için çalışçam die sizde kalabilirmiyim dedim ve ordayım ya okudukça çok kötü oldum devamını hala okuyorum pc de bile baya ilerlemiş ilişkileri karı koca gibiyaa birbirlerine herşeylerini anlatmışlar ben ablasıyım ben dahi bilmiyorum bunları ve kardeşimin yazdığına göre eşi de kardeşimi böle bi olayla aldatmış sanırım ama bize hiç anlatmadı eşinin pc sinde eşinin bi kadınla konuşmalarını falan yakalamış off çok kavga etmişler eşi nedn benim pc ye doknuyosun fln die kızmış yani anlıcanız su üstüne çıkmış oda ama kadını hiç gçrmediğini yalnızca msnde konuştuklarını fln sölemiş kardeşime ve kardeşim bu derdini bize değilde elin adamına anlatmış bize göre evlilikleri çok ii kardeşimin eşi çok düşkündür kardeşime n olmuş bunlara anlamadım şimdi ne yapsam kardeşime sölesemmi die düşünyorum bçyle bişeyi eşinin ona böle bişey yaptığı içinmi yapıyo ama o kadar çok birbirlerini çzlediklerini ve sevdiklerini yazmışlarki şaşırdım kaldım fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: