- 2 Mayıs 2020
- 17
- 0
- 1
- 47
- Konu Sahibi Melikeadali
Arkadaşlar selam,Yarın sevgilimle buluşucaz ama malum corona var. Sizce sarılırken veya öpüşürken corona geçer mi yaa zar zor evden çıkma izni aldim cevaplarınız için teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz şaka mısınız beufendi burda ne işiniz var anlamadım? Soruya cevap vermicekseniz çekin gidinSaka mi bu ?
Beyfendi miSiz şaka mısınız beufendi burda ne işiniz var anlamadım? Soruya cevap vermicekseniz çekin gidin
Profilinde erkek resmi olduğu için öyle düşünmüş olabilir miyim acaba? Ayynen tatlım gideyim sarılayım
Nasıl emindiniz, test mi yaptınız?Valla ben sevgilimle görüştüm korona falan aklıma gelmedi direkt boynuna zıpladımtabiii hasta olmadığına, ve olmadığıma eminim o ayrı .
Profildeki erkek resmi berlin e ait la casa de papel dizisinden kendisinin hastasıyızProfilinde erkek resmi olduğu için öyle düşünmüş olabilir miyim acaba? Ayynen tatlım
sarılıp öpüşüceksen niye koronadan korkuyorsun kiArkadaşlar selam,Yarın sevgilimle buluşucaz ama malum corona var. Sizce sarılırken veya öpüşürken corona geçer mi yaa zar zor evden çıkma izni aldim cevaplarınız için teşekkürler