- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Bana dedi ki eğer aklında varsa başkasıyla konuşma . Ben de eğer aklımda olsaydı başkasıyla konuşmazdım dedim . Farklı mı anladı ki acaba diye düşündümNiye söylediğinize pişman olasınız. Olmuş bitmiş bir olay. Zihniyeti öyleyse zaten yolları baştan ayırmak en sağlıklı karar.
Sadece sizinle konuştuğuna emin misiniz?Merhaba herkese, bir şey anlatmak istedim sizlere. Konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık üç dört haftadır konuşuyoruz mesajda. Sohbet o kadar güzel ki. Çok sarıyor , o da her defasında söylüyor iyi ki seni tanıdım çok iyi bir kalbin var falan diye. Neyse, dün yine muhabbet ederken ben nişan attığımı söyledim bilmiyorum laf oraya geldi. Bunu söyledikten sonra, zaten geç bir saatti de iyi geceler diyip kapadık. Bugün hiç yazmadı bana , akşam napıyorsun dedim cevap gelmedi belki de görmedi. Acaba soğudu mu ki anlamadım. Söylediğime pişman oldum . Nasıl davransam acaba fikir verir misiniz ?
Emin olamam hiçbir şeyden hele konu erkeklerse..Sadece sizinle konuştuğuna emin misiniz?
Nişan atmanın neresi kötü ? Nişan zaten insanlar birbirini evlilik öncesinde tanısın da anlaşamazlarsa ayrılırlar diye yapılmıyor mu? Utanılacak, soğuyacak bir durum yok. Eğer böyle bir durum sebebiyle konuşmayı kesiyorsa hoşçakal deyin. Tekrar bir nişan atmaktan kurtulmuş olursunuz.Merhaba herkese, bir şey anlatmak istedim sizlere. Konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık üç dört haftadır konuşuyoruz mesajda. Sohbet o kadar güzel ki. Çok sarıyor , o da her defasında söylüyor iyi ki seni tanıdım çok iyi bir kalbin var falan diye. Neyse, dün yine muhabbet ederken ben nişan attığımı söyledim bilmiyorum laf oraya geldi. Bunu söyledikten sonra, zaten geç bir saatti de iyi geceler diyip kapadık. Bugün hiç yazmadı bana , akşam napıyorsun dedim cevap gelmedi belki de görmedi. Acaba soğudu mu ki anlamadım. Söylediğime pişman oldum . Nasıl davransam acaba fikir verir misiniz ?
O zaman bu ihtimal çok yüksek. Yedeklerden devam ediyordurEmin olamam hiçbir şeyden hele konu erkeklerse..
Bana atlattın mı dedi evet dedim biz çok duyduk bunları diyip güldü. İnanmadı bana. Ben eski sevgilimi düşündüğümde hala kötü olurum senin daha yeni bitmiş bir de dedi .Nişan atmanın neresi kötü ? Nişan zaten insanlar birbirini evlilik öncesinde tanısın da anlaşamazlarsa ayrılırlar diye yapılmıyor mu? Utanılacak, soğuyacak bir durum yok. Eğer böyle bir durum sebebiyle konuşmayı kesiyorsa hoşçakal deyin. Tekrar bir nişan atmaktan kurtulmuş olursunuz.
Ben eski sevgilimi düşündüğümde hala kötü olurum mu? Hoşçakal deyin :))))Bana atlattın mı dedi evet dedim biz çok duyduk bunları diyip güldü. İnanmadı bana. Ben eski sevgilimi düşündüğümde hala kötü olurum senin daha yeni bitmiş bir de dedi .
Eski sevgilisini düşündüğünde hala kötü olan biriyle de sen olma zaten.Bana atlattın mı dedi evet dedim biz çok duyduk bunları diyip güldü. İnanmadı bana. Ben eski sevgilimi düşündüğümde hala kötü olurum senin daha yeni bitmiş bir de dedi .
Ben birşeyi bitirdiysem o bitmiştir. Eskide bıraktıklarımı düşününce içim kötü olmaz yani, o kadar iradesiz değilim deseydin. Ayrıca sana diyor unutmamışsındır diye ama kendi unutamamış asıl eskisiniBana atlattın mı dedi evet dedim biz çok duyduk bunları diyip güldü. İnanmadı bana. Ben eski sevgilimi düşündüğümde hala kötü olurum senin daha yeni bitmiş bir de dedi .
Ben bu kişiyle bir ilişki maiyetinde konuşmadım aslında . Muhabbeti çok güzeldi güzel vakit geçiriyordum . O yüzden olmayı falan düşünmedim onunlaEski sevgilisini düşündüğünde hala kötü olan biriyle de sen olma zaten.
siz dürüstlükle söylemişsiniz. artık yapabileceğiniz bir şey yok bu noktada. öyle bir kafa yapısı varsa zorla konuşturamazsınız.Merhaba herkese, bir şey anlatmak istedim sizlere. Konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık üç dört haftadır konuşuyoruz mesajda. Sohbet o kadar güzel ki. Çok sarıyor , o da her defasında söylüyor iyi ki seni tanıdım çok iyi bir kalbin var falan diye. Neyse, dün yine muhabbet ederken ben nişan attığımı söyledim bilmiyorum laf oraya geldi. Bunu söyledikten sonra, zaten geç bir saatti de iyi geceler diyip kapadık. Bugün hiç yazmadı bana , akşam napıyorsun dedim cevap gelmedi belki de görmedi. Acaba soğudu mu ki anlamadım. Söylediğime pişman oldum . Nasıl davransam acaba fikir verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?