- 6 Aralık 2021
- 439
- 73
- 53
- 26
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Evet razı kardeşi, annemler mi daha fazla yapsın.Kardeşi razı mı peki bu duruma
Ayrıca ortak yapıyorsanız hatta durumunuz el veriyorsa daha fazla yapın derim
AnldımEvet razı kardeşi, annemler mi daha fazla yapsın.
Yok altınları ailesi yapıyor kalanları biz ödüyoruzAnldım
Hayır hayır annenler neden fazla yapsın ben nişanlınla senin ortak yaptığınızı anladım o yüzden öyle dedim
Yani paragöz gözükmeyiz dimi öyle dediğimiz içinKonunuzda herseyi nişanlınızla altınlar da dahil ortak yapıyorsunuz gibi yazmışsınız yada ben mi öyle anladım bilmiyorum karışık yani
Altınları onlar yapıyorsa bi bilezik daha fazla yapsınlar o zaman
hımm nişanlınla konuştun mu bu durumu hiçYani paragöz gözükmeyiz dimi öyle dediğimiz için
Yani ben kızıyorum yardım etmedikleri için arada kalıyor. Biz arkanızdayız gibi bi söz gelmedi hiç babasından babam ortamdayken. Babam biz öderiz yaparız tarzında konuştu.hımm nişanlınla konuştun mu bu durumu hiç
Durumları kötü değil çifter maaş alıyolarKarşı tarafın durumuda nasıl ama mesela belki gücü o kadarına yetebilir en azından beş bilezik yapmışlar gerisini bence kendiniz evlenince ortak çalışıp halledebilirsiniz
Ben evlenince eşimin ailesi yardımcı olmadı olmadığı gibi de düğünümden kalan takıları para vs onlar aldı sadece bileziklerim ve kendi ailemin taktığı çeyrekler verildi şimdiki aklım olsaydı böyle bişey olmazdı orası ayrı tabi de
Diğer konusuna bak bence benim nutkum tutuldu çünkü yeni gördümOnlar ev vermiş daha ne olsun kira derdi yok senin ailen ne veriyor? 1 tane daha yap demeyi antipatik bulabilirler çok istiyorsa annen yapsın ben evlenirken benim ailem 5 tane takmıştı 1 tane takarı ilk defa duydum. Ayrıca kardeşin hakkını ne zaman vereceksiniz 2 milyon desek ki bu devirde yok 1 milyonu nasıl biriktirip vereceksiniz? Karşı taraf ev vetiyorsa mobilyayı vs kız alıyor genelde en azından çeyizini alabilirler küçük ev aleti yatak odası vs
Çevreden gördüklerimizle hareket ediyoruz biraz da ben altın fiyatları artıyor fazladan yapmasınlar demeyi düşünüyorum açıkcası. Daha bişey yapılmış değil. Fikir alayım ki öyle bi yol çizeyim ben de. Linçlenmek için yazmadım.Onlar ev vermiş daha ne olsun kira derdi yok senin ailen ne veriyor? 1 tane daha yap demeyi antipatik bulabilirler çok istiyorsa annen yapsın ben evlenirken benim ailem 5 tane takmıştı 1 tane takarı ilk defa duydum. Ayrıca kardeşin hakkını ne zaman vereceksiniz 2 milyon desek ki bu devirde yok 1 milyonu nasıl biriktirip vereceksiniz? Karşı taraf ev vetiyorsa mobilyayı vs kız alıyor genelde en azından çeyizini alabilirler küçük ev aleti yatak odası vs
Ben bir şey diyemiyorum ben evlenirken düğünümü kınamı aileler yaptı ama eşya ev vs alınmadı kayınpederim zengin eşim tek evladı kirada evleri var birine geç otur demedi aksine bizi korkunç borcun içine attı ve o ara evinin çatısını layık gördüDiğer konusuna bak bence benim nutkum tutuldu çünkü yeni gördüm
Ayyy valla incindim resmen meğer ortada ne paralar varmış duygularım temelli karıştıBen bir şey diyemiyorum ben evlenirken düğünümü kınamı aileler yaptı ama eşya ev vs alınmadı kayınpederim zengin eşim tek evladı kirada evleri var birine geç otur demedi aksine bizi korkunç borcun içine attı ve o ara evinin çatısını layık gördü
Linç değil de yanlış yaparsın bizzat çevremde bu sebeple ayrılan çok. Ve ev vermişler aylık 20 bin min kardasınız. Kard3şin hakkını nasıl ödeyeceksiniz eşya alırken zorlanıyorsunuzÇevreden gördüklerimizle hareket ediyoruz biraz da ben altın fiyatları artıyor fazladan yapmasınlar demeyi düşünüyorum açıkcası. Daha bişey yapılmış değil. Fikir alayım ki öyle bi yol çizeyim ben de. Linçlenmek için yazmadım.
Ama biz çocukken evlendik 21 ve 22Ayyy valla incindim resmen meğer ortada ne paralar varmış duygularım temelli karıştı
Daha süreçteyken müdahale edebilirim fazla oldu olmasın diyebilirim yine. Ben de çok bilgi sahibi değilim işte. Nasıl yapılır eder buradan daha bilinçli olabiliyorum.Linç değil de yanlış yaparsın bizzat çevremde bu sebeple ayrılan çok. Ve ev vermişler aylık 20 bin min kardasınız. Kard3şin hakkını nasıl ödeyeceksiniz eşya alırken zorlanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?