Fikir verir misiniz?

Sevimlipandaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
439
73
53
26
Merhaba, şuan nişanlıyım. Evlenince Nişanlımın ailesinin evine taşınacağız.kardeşinin payını ilerde ödemeyi düşündük.yani kardeşinin payını satın alıp oturmayı düşündük.Öncesinde düğün için 20 gramdan 5 bilezik olarak konuştuk.şuan nişanlımın arabası vardı o satılacakmış. Tüm eşyaları da nişanlımla biz alıyoruz. Yani ailelerden destek almıyoruz. Beyaz eşyı da mobilyı da kalan küçük ev aletlerini de kendimiz alacağız. Bu yüzden ilerde sıkışacağımızı düşünüp annem 1 bilezik daha yapın diye konuştu. En azından altından kalkamazsak bozup borçlarımızı ödeyelim diye. Kötü mü ettik?annemler de normalde 1 bilezik yapar kız ailesi 2 bilezik yapacaklar bana.

Kardeşi razı mı peki bu duruma
Ayrıca ortak yapıyorsanız hatta durumunuz el veriyorsa daha fazla yapın derim

Konunuzda herseyi nişanlınızla altınlar da dahil ortak yapıyorsunuz gibi yazmışsınız yada ben mi öyle anladım bilmiyorum karışık yani

Altınları onlar yapıyorsa bi bilezik daha fazla yapsınlar o zaman

Yani paragöz gözükmeyiz dimi öyle dediğimiz için

Karşı tarafın durumuda nasıl ama mesela belki gücü o kadarına yetebilir en azından beş bilezik yapmışlar gerisini bence kendiniz evlenince ortak çalışıp halledebilirsiniz

Ben evlenince eşimin ailesi yardımcı olmadı olmadığı gibi de düğünümden kalan takıları para vs onlar aldı sadece bileziklerim ve kendi ailemin taktığı çeyrekler verildi şimdiki aklım olsaydı böyle bişey olmazdı orası ayrı tabi de

Durumları kötü değil çifter maaş alıyolar

Onlar ev vermiş daha ne olsun kira derdi yok senin ailen ne veriyor? 1 tane daha yap demeyi antipatik bulabilirler çok istiyorsa annen yapsın ben evlenirken benim ailem 5 tane takmıştı 1 tane takarı ilk defa duydum. Ayrıca kardeşin hakkını ne zaman vereceksiniz 2 milyon desek ki bu devirde yok 1 milyonu nasıl biriktirip vereceksiniz? Karşı taraf ev vetiyorsa mobilyayı vs kız alıyor genelde en azından çeyizini alabilirler küçük ev aleti yatak odası vs

Ev verdik takısınıda yaptık gerisini kendileri halletsin de diyebilirler ki bu devirde evin olması şahsen çok büyük bişey açıkçası

Diğer konusuna bak bence benim nutkum tutuldu çünkü yeni gördüm

Çevreden gördüklerimizle hareket ediyoruz biraz da ben altın fiyatları artıyor fazladan yapmasınlar demeyi düşünüyorum açıkcası. Daha bişey yapılmış değil. Fikir alayım ki öyle bi yol çizeyim ben de. Linçlenmek için yazmadım.

Diğer konusuna bak bence benim nutkum tutuldu çünkü yeni gördüm
Ben bir şey diyemiyorum ben evlenirken düğünümü kınamı aileler yaptı ama eşya ev vs alınmadı kayınpederim zengin eşim tek evladı kirada evleri var birine geç otur demedi aksine bizi korkunç borcun içine attı ve o ara evinin çatısını layık gördü

Ayyy valla incindim resmen meğer ortada ne paralar varmış duygularım temelli karıştı

Linç değil de yanlış yaparsın bizzat çevremde bu sebeple ayrılan çok. Ve ev vermişler aylık 20 bin min kardasınız. Kard3şin hakkını nasıl ödeyeceksiniz eşya alırken zorlanıyorsunuz

Linç değil de yanlış yaparsın bizzat çevremde bu sebeple ayrılan çok. Ve ev vermişler aylık 20 bin min kardasınız. Kard3şin hakkını nasıl ödeyeceksiniz eşya alırken zorlanıyorsunuz
Daha süreçteyken müdahale edebilirim fazla oldu olmasın diyebilirim yine. Ben de çok bilgi sahibi değilim işte. Nasıl yapılır eder buradan daha bilinçli olabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…