Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıllık bi sevgilim var ama sürekli canımı acıtıyor ve her zaman suclu da benim yani.ymurtalıklarımda kist oldgunu öğrendim söylediğim zaman dedği kendini acındırmayı bırak oldu neye yanıcağımı şaşırdım .siz olsaydınız napardınız ?
Koy poposuna rahvan gitsin.![]()
hepiniz çok haklısınız şuan geçirdiğim 3 yıla acıyorum sadece .önce konuşucam yine olmazsa kesin bitireceğim galiba
3 yıllık bi sevgilim var ama sürekli canımı acıtıyor ve her zaman suclu da benim yani.ymurtalıklarımda kist oldgunu öğrendim söylediğim zaman dedği kendini acındırmayı bırak oldu neye yanıcağımı şaşırdım .siz olsaydınız napardınız ?
çok çok haklısınız önceden böyle değildi üniversiteye başlayınca o kadar değişti ki tanıyamıyorum bile artık