• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikire ihtiyacım var:(

ayshe92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
75
0
16
Ankara
3 yıllık bi sevgilim var ama sürekli canımı acıtıyor ve her zaman suclu da benim yani.ymurtalıklarımda kist oldgunu öğrendim söylediğim zaman dedği kendini acındırmayı bırak oldu neye yanıcağımı şaşırdım .siz olsaydınız napardınız ?

3 yıllık bi sevgilim var ama sürekli canımı acıtıyor ve her zaman suclu da benim yani.ymurtalıklarımda kist oldgunu öğrendim söylediğim zaman dedği kendini acındırmayı bırak oldu neye yanıcağımı şaşırdım .siz olsaydınız napardınız ?

Ben olsaydım, kıcına bir tekme atardım :)!

arkadaşın dediği gibi kendine yazık etme canım....iyi yada kötü anında yanında olmayan birisini hayatına asla sokma:47:iyiki kısır olursun filan dememiş bunun gibi karakter yoksunu insanlar onuda söyler emin ol....sabah birgün evlendiğinde söylemeyeceği ne malum hiç belli olmaz....sakın 3 yılımı verdim bırakamam filan diye düşünme canım artık ortam okadar bozulmuşki kimseyi tanıyamıyoruz iyi analiz et kendini ateşe atma....

Onunla konuşmayı dene.Böyle devam ederse yürümeyeceğini,böyle bir birliktelik istemediğini anlat.Baktın olmuyor,yapman gerekeni biliyorsundur :)

Beynimde ur var dersen belki o zaman ilgilenir.
töbee töbee böyle adamlara vakit harcama tatlım,
bırak gitsin,çok sinirlendim şu an :kkk:

İlgisiz , sadece kendini düsünen erkeklerin canı cehenneme :47:

hepiniz çok haklısınız şuan geçirdiğim 3 yıla acıyorum sadece .önce konuşucam yine olmazsa kesin bitireceğim galiba

hepiniz çok haklısınız şuan geçirdiğim 3 yıla acıyorum sadece .önce konuşucam yine olmazsa kesin bitireceğim galiba

Bence konuşmaya hiç demez biri, canim.
Rahatsizsin ve sana böyle diyorsa, gerçekten sana deyer vermeyen ve hiç çekinmiyor seni kırmaktan.
Böyle önemli bir konuda sana bu şekilde tepki vermişse artık, normal hayatınızda nasıl davranıyor çok merak ediyorum. .

3 sene birlikte olmanız, böyle birine katlanmak anlamına gelmiyor!
Bence her kadın saygı ve sevgiyi hak ediyor!
Istemezmisin kulağına sevgi sözlerini fisildiyan, kötü günlerde elini tutup, sarılan birini?

Bence onun davrandığı şekil, asıl sizin kendinize verdiğiniz deyer diye düşünüyorum.
Çünkü böyle davranmasını ya durdurulmalıydı, yada çok kötü bir oyun oynayıp, hayatınızdan çıkarmanız olurdu. 3 sene birliktesiniz ve size davranış şekline bakın :s.

Gerçekten ben hem çok üzüldüm hemde cok sinirlendim onun öğle demesine!
Venim arkadaşıma, kardeşime bir erkek arkadaşı öğle deseydi, sanırım onu boga bilirdim:34:

Neyse, sen iyi düşün bence ve çok geçmiş olsun! !

Ay katlanılır mı ona ya? Tam bir öküzmüş. Bırak gitsin ya erkek mi yok?

Son düzenleme:

al canımm aynı ben bende başlık açtım hatta bununla ilgili benim tek tavsiyem kendine eziyet etme sakın sakın.... değersizleşmene sebep oluyorlar seni anlamayandan uzak durr Elif ŞAFAK diyor ya Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır : Sana ayna olacak insanı bul ! o senin aynan değilse yürüyümüyor... sürdürdükce eziyet büyüyecek.

çok çok haklısınız önceden böyle değildi üniversiteye başlayınca o kadar değişti ki tanıyamıyorum bile artık

çok çok haklısınız önceden böyle değildi üniversiteye başlayınca o kadar değişti ki tanıyamıyorum bile artık

Üniversiteye başlaması, bir üstünlükmü hissetirdi ona, pek bir üniversiteli kapasitesi göremedim onda canım,
Elini tutacağına, sana kendini acindırma diyor, nasıl bir vicdan ve beyin bu, anlamış değilim. ..

inan bende anlamış değilim ya neyse kocaman bi ayrılık mesajı attım cevap gelmedi ama bütün arkadaşlarım bile ayrıl derken ben hala kafamın dikine gittim şimdide bu durumdayım yani sadece kendi aptallığım ötesi yok

bana böyle bir cümle kuran adama tekmeyi atarım arkama bile bakmam bu ilişki değil bence bitmiş yani ilişki neden sürdürüyorsunuz ?

sana o aptal cümleyi kurduğunda tepkini dile getirmeylidin. ne dedin o an çok merak ediyorum. ikinci konuşmanızda her şeyi unutmuş şekilde mi davrandın? ne hissettiğini anlatıp tepkini koymazsan canını acıtmaya devam eder.

Back
X