fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun kızlar...

Erkeklerin hepsi böyle değil

maalesef senınkı senı kullanmaya çalışıyor

üzgünüm ama bencede senı kullanmaya çalışıyor. ne bu acele. sakın alttan alma.üstelık madem nişanlısı olarak görüyor seni buyursun nişan yapsın

gerçekten mi ben tersledikçe onu sevmediğim düşünüyor ikimşizde üzülüyoruz ?? ne yapmam lazım

terslemeye devam etmen lazım.
uyanığa bak sen... aklı sıra seni kandırıcak
bu arada yaş kaç?

Sen istemediğin halde üstünde psikolojik baskı kurmaya ve istediğini yaptırmaya çalışıyor.
O istediği için değil, kendin istediğin için yaşa ne yaşayacaksan.
Ne olsa evleneceğiz masalları yeşilçamda kaldı sanıyordum.

yasım 25 oda 27 yasında... söledim nişan yapalım o zman herseyi rahat konusuruz ddmm ama simdi askerlik falan var ama sen benimsin elbet olacak ddi

Eeee ne bu be... Erkekler ciddi birşeyler düşündükleri sevgililerine
kıyamazdı. Ne bu böyle saçma sapan mazeretler. Elini tutmaya
çekinirlerdi, 4 ayda yatak odası sırları, tüyoları veriyorlar... Mutlu
olacakmış bir de... Seni kandırmanın yolunu yapıyor canım, hiç pabuç
bırakma. Ciddi ise gelir ailenden ister seni, yapar nikahını öyle
verir tüyolarını. Hiç yeme bu 'Seni nişanlım olarak görüyorum.'
palavralarını...

kızlar bana o kadar normal bişeymiş gibi anlattı ki suan yazdıklarınızı okudukta ondan gıcık olmaya basladım... ben kapattıkça o sürekli actı konuyu kapattıgımda da sen beni sevmiyorsun güvenmiyorsun falan deyip kaç kez aglattı beni üzdü.. ama sevdiğim için normal karsılıyordum

Küçük te değilmişsin hani..

Adamın niyetini anlamak için alim olmaya gerek yok..

Hep zaten nişanlım olarak görüyorum ilerde evleneceğiz niye bekleyelim ki bi yerden başlayalım gibi cümlelerle olmuyor mu bu işler..

Ha dikkat et sonra ilk olduğumu hissetmedim demesin , geçen bi arkadaşa demişlerdi burada..

canım ben onun sevgisine inandım sadece yoksa fırsat vermedim..hep redettm kızdım zaten son 1 aydır bu mesele yüzünden tartısıyoruz bende size sormak istedim smdi ne yapmalıyım ??

canım ben onun sevgisine inandım sadece yoksa fırsat vermedim..hep redettm kızdım zaten son 1 aydır bu mesele yüzünden tartısıyoruz bende size sormak istedim smdi ne yapmalıyım ??

Tersleme devam et canım seni kullanmaya çalışıyor üzerinde psikolojik baskı kurmaya çalışıyor madem seni nişanlısı olarak görüyor o zaman nişan yapsın neden yapmıyor askerlik falan bahane dikkatli ol arkadaşım.

onunla birşeyler yaşarsan o senınle hayatta evlenmez

zaten amacı söz nişan diyerek senı kullanıp bırakmak direkt ayrıl bu çocuktan geleceğiniz yok

zaten olsa da olmasada sana ne gözle baktığı belli şimdi olmasa 1 sene sonra ayrılacak ama hele bı yatıp kalkarsan senın hayatın karışır, o yoluna bakar...

artık ayrılacagım daha fazla onunla olamam cok saolun kızlar....gerçegi gördüm sayenizde beni ikna etmeye calıştıgı nokta her sevgili bunu yasar ve normaldir ddii beni kandırdı demek... ((

ne alaka cinsellik olmazsa monotonlaşılıyormuymuş yani 4 ayda mı sıkılmış 4 ayda ne kadar tanıdınız birbirinizi de sıkıldınız. Herkes böyle değil ne erkekler var yıllarca bekliyor

terslemeye devam etmesi garip değil mi kendisine cinsel kullanım amaçlı yaklaşan bi adamı neden tersleyerek ilişkisine devam edecek ki çocuk bunu sevse öyle yapar mı sevmiyor işte çok belli

kendisini sevmeyen bi adamla neden vakit kaybetsin zaten 4 ay kaybetmiş,şutlasın gitsin

benı kullanmaya çalışan erkekle neden devam edeyim?

seven erkek o konuları sana hiç açmaz evliliğe kadar sabreder bundan emin ol senı gerçekten sevseydı nişanlanır evlenirdi sonrasında o mevzulara gelirdi

burası türkiye burada evlenmeden yatan kızlar ciddiye alınmıyor maalesef...adları belli oluyor ne yazık ki...erkeklerde bunu gayet iyi biliyorlar,gerçekten sevdikleri kızların bu durumlara düşmesine izin vermezler,ama karaktersizlerse aynen senın sevgilin!gibi yapıyorlar, burada çok örneklerini gördük...

3 ay hiç bu konulara girmedik hiç duymamıştım seni sevdgiğim için sevgi oldugu için bu tür seyleri konusmak istedim ddi...................
kızlar bide sunu dedi daha dün akşam ben senin teninin rengini alan merak ediyorumm görebilirim fotoda falan ama asla yanına geldigimde elini bişe tutmam dokunmam ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…