KARYATİD canım ya nasıl güzel söylemişşin okudukça yazdıklarınızı aklım basıma geldi ondan nefret etmeye basladım nasıl bişeymiş böyle ben nasıl görememişim(
sepetleyecegim artık KADER zaten zorla yürütüyorduk cinsellik oldugundan beri o zorlayarak ben istemeyerek olmaması daha hayırlı
yasım 25 oda 27 yasında... söledim nişan yapalım o zman herseyi rahat konusuruz ddmm ama simdi askerlik falan var ama sen benimsin elbet olacak ddi
daha önce defalarca kavga ettik kendini aklayıp durmustu sürekli anlatıtıgm gibi... şimdide mesaj yolladım ama teli kapalıacınca ayrıldıgımıızı okusun
daha önce defalarca kavga ettik kendini aklayıp durmustu sürekli anlatıtıgm gibi... şimdide mesaj yolladım ama teli kapalıacınca ayrıldıgımıızı okusun
kızlar çalışıtıgı için tele bakmıyo bazen kapalı olurdu ama acınca illaki haberi olacak bu yediğim ikinci darbe oldu( ben hiç inanamıyorum artık beni sevecek olan biri olacagına
kızlar çalışıtıgı için tele bakmıyo bazen kapalı olurdu ama acınca illaki haberi olacak bu yediğim ikinci darbe oldu( ben hiç inanamıyorum artık beni sevecek olan biri olacagına
asla kabul etmem canım sadece segisine inanmıştım ama gerçekten sevmemiş belli( dogru söylüyorsun
tamam canım anladım cokk tesekür ederim desteginiz için
terbiyesizlik yaymış uzun süreli bir ilşkin olmadıysa sende afallamışındır 3 senedir birlikteliğim var erkek arkadaşımın 1 kez bile böyle şeyler söylediğni duymadım ondan bir an önce kurtul derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?