sadece cok sevip inanmıştım bana herkesten farklı oldugunu sevgi dolu olup beni cok sevdiğini anlatıyordu hep acaba benden ihiç yüz bulmadı cünkü fırsat vermedim bana ddiği sey hep su oldu sen neden benimle özel olmak istemiyorsun beni sevmiyor musun seven güvenen kız yaptıgıını yapmaz bilmem ne.. bende hep asla bida böyle konusma gerekirse senden vazgerim diyordum sen neden özel konu actıgımda kaıyorsun bi sorun mu var diyordu sürekli ama iyikide yazdım buraya kafamdakki soru işaretleri cevaplandı onu kaybettiğim için hiç üzülmüyorum...
meraba arkadslar kafam cok karısık ve mutsuzum...benim 4aylık bir sevgilim var ilk baslarda gayet normal sekilde birbirimizi tanıdık konustuk sevdik birbirimizi zaman ilerledikçe son 1ayda özel konulara (cinsellik ) girmeye birbirimizi özel yönden tanımaya basladık ama sevgilim sürekli ilerde evlenecegiz fakat bazı seyleri benden ögrenmeyi istiyorum bilgili olmanı beni mutlu etmeni istiyorum ddi..sonra telde konustugmuzda sesimden falan etkilendigi söledi bende erkegim benide anla ama sakın yanlış anlama sevgilim oludugun için bana özel oldugun için böyle olmasını istiyorum nişanlım olarak görüyorum ddi... bende yanlış anladım kızdım tersledim günlerce bana dil döktü seni sevmesem asla bu kadar kendimi acıklamaya calışmazdım ddi arramız cok bozuldu böye devam etmessek ilişkimiz monotonlasacak birbirimizden sogacagız ddi..
birde yanımdayken asla istemezsen elini bile tutmam beni kötü tanıma ddi
Ben ne yapayım erkeklerin hepsimi böyle haklı mı ben mi üstüne gidiyorum yoksa beni kullanıyor mu ne olur akıl verin ??
cok haklısın KADER canım...beni ayakta uyutmus resmen nasıl inandım ya uff kendimden nefret ediyorum(
üzgünüm ama bencede senı kullanmaya çalışıyor. ne bu acele. sakın alttan alma.üstelık madem nişanlısı olarak görüyor seni buyursun nişan yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?