Fikirlere açığım kafam çok karışık

Ben özür dilerim bu kadar tanışıklık ve 1 mi 2 senemi evlilik için ruh esiyiz cok iyi anlaşıyoruzu çok idaali buluyorum.Cocuk olayı içinde maddiyat düzelmeli hatta jayatiniz için bir şekilde.Neker yaşadınız elbet bilemem geçmişi fakat mantıklı olmayan hamleler de insanı sağlam bozar.Yani ekonomik olarak size destek olacak kimse yoksa eşinizin hastalığı sizin geçmiş sıkıntılar bebek masrafı ve ihtiyaçlar dediğiniz şey tüm uyumu yutar.Benden söylemesi ben sizi anladım hayat anlanayabilir ben herzaman yapılan şeyin sonucu diye bakarım.Yasiniz küçük akıl akıldan üstündür onuda bilirim .Benim fikrim gidişata bakmak .

Anlatmak istedikleriniz aslında gayet güzel ve anlaşılabilir fakat ilişki içerisinde ve hayat çerçevesinde neler yaşadığıma bakıyorum da İddialı değilim çünkü her şeyin en dibinden geldim diyebilirim. Ütopik bir dünyam olmadığını bildiğimden burada tavsiye almak istedim açıkçası. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Erkeklerde kısırlık daha farklı gerekirse testisten sperm bulurlar diye biliyorum meslek ne

Gidişat dediğim sizin iş durumu bütçeniz yoksa evliliği kastetmedim gerçi oda girsin bu denkleme ben zaman önemli diyorum her zaman önemli doğru seylerin yanlış zamanda olması her insanın baş edeceği şeyler değil üstelik belki evliliğe yasadiklariniz yüzünden fazla tutunuyor olabilirsiniz mutlu olun buna sevinilir elbet genede zamani değil fikrindeyim .Tabiki süre değil birşeyi verimli kılan genede erken geldi bana daha ilk senedesiniz.Ve ne kadar sevilip istensede ne kadar aşık olsakta ne kadar ruh ikizi olsakta bebek bunları iyice bir sallayacak bakımı masrafı ilgi talebi vb gibi bircokseyde Bunlar sadece yorum siz tabiki en iyisini bilirsiniz . Ütopik bir dünyanız var denek aklıma bile gelmez siz maddiyat olarak hazır olmadığını belirttiniz sizi ütopik bulmuyorum tabiki Birde bana idaali geliyor dedim duyunca siz tabiki öyle değilsinizdir İyi forumlar dilerim

Teşekkür ederim çok sağolun iyi forumlar

Yaşlarınız çok genç.Bir senelik evlilikte alınmış bu teşhisin süresi de çok yoktur diye düşünüyorum.Adamın bir durumu sindirmesini bekleseniz bu kadar üstüne gitmeseniz daha iyi olur.Üstüne gitttiğimi nerden çıkardınız diyeceksiniz elbette bilemem ama şu yazıyı okurken o kadar yoğun hissettim ki çok istediğinizi.Hani sanki yıllardır olmamışta artık menepoz saati dayanmış bir kadın gibi geliyor bu yakarışlar.Benim şuncacık yazıdan hissettiklerimden çok daha fazlasını hissediyordur eşiniz eminimki.Bence daha anlayışlı olun sıranın ona gelemesinin nedeni henüz kabullenip sindirememesidir diye düşünüyorum.Durum tam tersi de olabilirdi,o zaman nasıl hissederdiniz bir düşünün.Çok istediğinizi ama ne olursa olsun onunla olduğunuzu hissettirin ki adım atma cesareti olsun onun da.

Son düzenleme:
Teşekkürler tavsiyeniz için. Açıkçası öyle bir izlenim verme sebebim tamamen şeker hastalığı kaynaklı geçmeyen hasarlardır. Dediğinizi deneyeceğim tekrar teşekkür ederim

4-5 ay çalışma ile bile atanılabilecek bir bölüm bence. Borç harç var ise şuan atanmaya odaklanın derim. Atandıktan sonra maddi olarak rahatlarsanız tedavi de sizin için kolaylaşır. Tabi karar sizin, doktor olmadığım için net yargılarda bulunmam doğru olmaz. Belki de söylediği gibidir. Tedaviler görüp hamile olup ders çalışan bir sürü insan var. Yaşlarınız çok genç, yazdığınız konuda hastalığı çıkarsak direkt önce atanın derdim. Başka bir doktora gitme şansınız yok mu

Son düzenleme:
doktor öyle konuştuğu için bir hayli kafaya taktım şeker etkilemiş eşimi

Bence başka bir doktordan fikir alın. Para kazanmak için abartıyor olabilirler.

Biraz kendinize zaman ayırın.
Tekrar kpss deneyebilirsiniz yada başka bir iş bulup çalışabilirsiniz. En azından kafanız rahatlar.

maddi gücü az olanlar bence çok uzaklara değil Bim ya da A101 gibi nispeten ucuz marketlere gitsin. bebek maması ve bebek bezi fiyatlarına baksın. en dandik bez kaç para? en dandik bebek maması kaç para? sütüm yeter demeyin sütünüz yetmez. en kötü bezden alırım demeyin pişik olur bebek helak olur. bunun pek çok kalemi yok. bebek demek çocuk demek. çocuk demek masraf demek. büyüdükçe masrafı da büyüyor. şimdi bebeğiniz varmış gibi gidip markette birkaç paket bez ve mama alma provası yapın. bakalım bütçeniz yetecek mi.. sonra kararınızı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…