Sırf evlenmek için sakın evlenme kardeşim ama şu var kısa sürede insanları tanıyamassın belki biraz daha fazla vakit gecirirsen sevebilirsin belkiMerhsva herkese sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum ben 93 doğumluyum tarih öğretmeniyim işten çıkarıldım hala iş bulamadım geçen yıl çok aşık olduğum bir ilişkim bitti unuttum çok sular aktınbu da dipnot olsun. Konuyla bağlantılı çünkü. Bundan 3 ay önce halam beni biriyle tanıştırdı başta istemedim sonradan şans vermek istedim konuşmaya başladık (telden) ben halini tavrını sevmedim soğuk geldi konuşacak konu bulamıyoruz falan meğer bu işi dolasıyla gelemiyormuş buraya (subay) o yüzden konuşma telden devam etti sonra geldi 1,5 ay sonra falan görüştük ilk izlenim olumlu geçti ön yargılı gitmiştim sonra 2 hafta sonra falan tekrar geldi 2.3 buluşma oldu onlar da kötü geçti çok sıkıldım konuşacak konu yok ikimizde konuşkanız ama bulamıyoruz o saten hep askerlik konuşuyor, üzerimdeki baskından (ailem çok istiyor, yaş baskısı var birde iş bulamıyorum onun baskısı vs) dolayı tekrar görüşüp karar vermek istedim bu ciddi bir iş. Tekrar buluştuk bu sefer iyi geçti yani konuşacak konu olmasa da ordan burdan konuşuyoruz dama onunla aynı yatakta düşünemiyorum kendimi işlerin ciddiye binmesinden çok korkuyorum, mesaj atınca heyecanlanmıyorum buluşmaya gitmek içimden gelmiyor aşık olduğum kişide çok Heyecanlıydım çok mutluydum. yaşın geçiyor böyle iyi birini bulamazsın aşık olma yaşını da geçtin diyorlarailesi iyi kendisi iyi bu yeter mi evlilik için? n mesleğinden dolayı da 2 yılda bir tayini var o da kaça karıştırıcı. Şey moduna girdim kızım iş bulamıyorsun evlen bari öyle hissediyorum (bu arada sevgili falan değiliz tanışma aşamasındayız ) artık konuşup bir karar vermek istiyorum ayrıcs bir de asker eşi olan varsa zor yanlarını da yazabilir mi?Uykularım kaçıyor inanın nolur fikir verin
Dimi ama maalesef konu akmıyorYaşınız geçmiyor, etrafınızdakilere kulağınızı tıkayın. Elalem ne der diye mutsuz bir evliliğin kurbanı olmayın. Ne zaman evlilik baskısına maruz kalırsanız kestirip atın. Yeni tanışmış iki insanın konuşacak birçok şeyi olur aslında ama bu konuda bile uyuşmuyorsunuz. Gençliğinize yazık etmeyin
Bir şey hissetmediğim biriyle aynı yatağa girme fikri korkunç geliyorBir sey hissetmediginiz adamla ayni yataga girip ömür geçirebilecek misiniz?
Benim icin cevap hayir olurdu.
Çok çok haklısınızEvlilik karari icin zaten erken de bu adama iciniz hic isinmamis ki.
Siz diyorsunuz ya, ya boyle bir firsat karsima cikmazsa bir daha diye.
Ya cikarsa, ya gonlunuzu calan birisi olursa, ve o oldugunda siz bu adamla evli olursaniz...
Ya adamin karsisina onu seven onun sevdigi biri cikarsa...
Ikinize de yazik degil mi.
Su aileler karismasa artik ya, yil olmis 2020...
Yaşıtlarım evlenince93'lüsün ve yaşın geçiyor
Bir kez hazırlandım çok panik yaptım düşük aldım tekrar hazırlanmak istiyorumAtanmayı düşünmüyor musun?Madem öğretmensin niye iş bulmak için uğraşıyorsun ki atan gitsin hedeflerin güzel olsun.Yaşın geçse ne olacakmış ki içinin ısınmadığı biriyle evlenirsen evlenince o adamın her şeyi batar sana.Üstelik mesleği de zor.Sevsen neyse ama o da yok
Aşırı stres yaptım daha başlamadan yoruldum o dereceGörüşmeyi net sekilde sonlardır da kafan rahat etsin....ne bu strese gerek yok
Bilsem"aşık olma yaşını geçtin" ne demek ?
bu işin yaşı başı ne zaman oldu ?
Üç , dört defa görüşmüşsünüz . Şimdiye kadar isinamadiysaniz , frekanslar tutmamistir. Bence zorlamayın. Ayrıca evlilik gibi ömür boyu sürecek biseye iş bulamadim bari evleneyim diyerek bakılır mi? Acele etmeyin bekleyin . Sevmediginiz , heyecanlanmadiginiz biriyle evlenerek sadece kendinizi değil evlendiginiz kişiyi de mutsuzluğa mahkum edeceksiniz.Merhsva herkese sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum ben 93 doğumluyum tarih öğretmeniyim işten çıkarıldım hala iş bulamadım geçen yıl çok aşık olduğum bir ilişkim bitti unuttum çok sular aktınbu da dipnot olsun. Konuyla bağlantılı çünkü. Bundan 3 ay önce halam beni biriyle tanıştırdı başta istemedim sonradan şans vermek istedim konuşmaya başladık (telden) ben halini tavrını sevmedim soğuk geldi konuşacak konu bulamıyoruz falan meğer bu işi dolasıyla gelemiyormuş buraya (subay) o yüzden konuşma telden devam etti sonra geldi 1,5 ay sonra falan görüştük ilk izlenim olumlu geçti ön yargılı gitmiştim sonra 2 hafta sonra falan tekrar geldi 2.3 buluşma oldu onlar da kötü geçti çok sıkıldım konuşacak konu yok ikimizde konuşkanız ama bulamıyoruz o saten hep askerlik konuşuyor, üzerimdeki baskından (ailem çok istiyor, yaş baskısı var birde iş bulamıyorum onun baskısı vs) dolayı tekrar görüşüp karar vermek istedim bu ciddi bir iş. Tekrar buluştuk bu sefer iyi geçti yani konuşacak konu olmasa da ordan burdan konuşuyoruz dama onunla aynı yatakta düşünemiyorum kendimi işlerin ciddiye binmesinden çok korkuyorum, mesaj atınca heyecanlanmıyorum buluşmaya gitmek içimden gelmiyor aşık olduğum kişide çok Heyecanlıydım çok mutluydum. yaşın geçiyor böyle iyi birini bulamazsın aşık olma yaşını da geçtin diyorlarailesi iyi kendisi iyi bu yeter mi evlilik için? n mesleğinden dolayı da 2 yılda bir tayini var o da kaça karıştırıcı. Şey moduna girdim kızım iş bulamıyorsun evlen bari öyle hissediyorum (bu arada sevgili falan değiliz tanışma aşamasındayız ) artık konuşup bir karar vermek istiyorum ayrıcs bir de asker eşi olan varsa zor yanlarını da yazabilir mi?Uykularım kaçıyor inanın nolur fikir verin
Ayrıca : bu konu zihnimi o kadar kurcalıyor ki rüyalarda bile onu görüyorum genelde ilk gece deyiz ve nasıl yapacağım diyorum bu konudan korktuğum için mi ona tam anlamıyla bir şeyler istemediğim için mi bilmiyorum
Merhaba ben bi asker eşi olarak öncelikle sorduğun bu soruya cevap vereyim . İyi yanları da çok. gururlu bir meslek disiplinli ve uyumlu oluyorlar genelde eşimin arkadaşlarını da görüyorum eşlerini seven saygılı kurallara uyan düzenli insanlar ama tabi bu kişilikle alakalı mesleğe döneceksek eğer özel sektör çalışanı olarak eşimin mesleği ile uyum sağlamam imkansız oluyor zaten atama sebebi ile kalıcı olmuyorsun hiçbir yerde ayrıca saatleri asla normal mesai saati olmadığı için bazen evde bazen bütün gün yok bazen sabah 5 de gelir görev çıkar gece 3 de gider anlayacağın belirsiz :) benim eşim trafikte olduğu için genelde ana yollarda vs riski bi tık düşük ama zaten Allah kaderine ne yazdıysa o askerliği geçelim bi insanla evlenmek için evlenilmez evlilik o kadar düşünülmesi gereken birşey ki kriterler meslek yaş maaş hiçbirşey yeterli değil bu hayatı yaşayacağın insanı kendin seçeceksin . Zorla sevmek zorunda hissettiğin için bile onu sevemeyebilirsin öncelikle bırak akışına dene konuş sevemiyorsan bırak gitsin evliliğin geçi filan yok doğru zamanı var kendini de bu konuda düşünüp bitirme anksiyete hastası olarak bi süre sonra panik atak gibi nöbetlere dönüyor kasma saalll . Bu arada bende askerle evlenmem diyordum da kader işte evlendim çok mutluyum ama sebebi işi veya herhangi birşey değil kendisi .Merhsva herkese sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum ben 93 doğumluyum tarih öğretmeniyim işten çıkarıldım hala iş bulamadım geçen yıl çok aşık olduğum bir ilişkim bitti unuttum çok sular aktınbu da dipnot olsun. Konuyla bağlantılı çünkü. Bundan 3 ay önce halam beni biriyle tanıştırdı başta istemedim sonradan şans vermek istedim konuşmaya başladık (telden) ben halini tavrını sevmedim soğuk geldi konuşacak konu bulamıyoruz falan meğer bu işi dolasıyla gelemiyormuş buraya (subay) o yüzden konuşma telden devam etti sonra geldi 1,5 ay sonra falan görüştük ilk izlenim olumlu geçti ön yargılı gitmiştim sonra 2 hafta sonra falan tekrar geldi 2.3 buluşma oldu onlar da kötü geçti çok sıkıldım konuşacak konu yok ikimizde konuşkanız ama bulamıyoruz o saten hep askerlik konuşuyor, üzerimdeki baskından (ailem çok istiyor, yaş baskısı var birde iş bulamıyorum onun baskısı vs) dolayı tekrar görüşüp karar vermek istedim bu ciddi bir iş. Tekrar buluştuk bu sefer iyi geçti yani konuşacak konu olmasa da ordan burdan konuşuyoruz dama onunla aynı yatakta düşünemiyorum kendimi işlerin ciddiye binmesinden çok korkuyorum, mesaj atınca heyecanlanmıyorum buluşmaya gitmek içimden gelmiyor aşık olduğum kişide çok Heyecanlıydım çok mutluydum. yaşın geçiyor böyle iyi birini bulamazsın aşık olma yaşını da geçtin diyorlarailesi iyi kendisi iyi bu yeter mi evlilik için? n mesleğinden dolayı da 2 yılda bir tayini var o da kaça karıştırıcı. Şey moduna girdim kızım iş bulamıyorsun evlen bari öyle hissediyorum (bu arada sevgili falan değiliz tanışma aşamasındayız ) artık konuşup bir karar vermek istiyorum ayrıcs bir de asker eşi olan varsa zor yanlarını da yazabilir mi?Uykularım kaçıyor inanın nolur fikir verin
Ayrıca : bu konu zihnimi o kadar kurcalıyor ki rüyalarda bile onu görüyorum genelde ilk gece deyiz ve nasıl yapacağım diyorum bu konudan korktuğum için mi ona tam anlamıyla bir şeyler istemediğim için mi bilmiyorum
Kesinlikle kendisini sevsem iş vs hiç sorun olmazdıMerhaba ben bi asker eşi olarak öncelikle sorduğun bu soruya cevap vereyim . İyi yanları da çok. gururlu bir meslek disiplinli ve uyumlu oluyorlar genelde eşimin arkadaşlarını da görüyorum eşlerini seven saygılı kurallara uyan düzenli insanlar ama tabi bu kişilikle alakalı mesleğe döneceksek eğer özel sektör çalışanı olarak eşimin mesleği ile uyum sağlamam imkansız oluyor zaten atama sebebi ile kalıcı olmuyorsun hiçbir yerde ayrıca saatleri asla normal mesai saati olmadığı için bazen evde bazen bütün gün yok bazen sabah 5 de gelir görev çıkar gece 3 de gider anlayacağın belirsiz :) benim eşim trafikte olduğu için genelde ana yollarda vs riski bi tık düşük ama zaten Allah kaderine ne yazdıysa o askerliği geçelim bi insanla evlenmek için evlenilmez evlilik o kadar düşünülmesi gereken birşey ki kriterler meslek yaş maaş hiçbirşey yeterli değil bu hayatı yaşayacağın insanı kendin seçeceksin . Zorla sevmek zorunda hissettiğin için bile onu sevemeyebilirsin öncelikle bırak akışına dene konuş sevemiyorsan bırak gitsin evliliğin geçi filan yok doğru zamanı var kendini de bu konuda düşünüp bitirme anksiyete hastası olarak bi süre sonra panik atak gibi nöbetlere dönüyor kasma saalll . Bu arada bende askerle evlenmem diyordum da kader işte evlendim çok mutluyum ama sebebi işi veya herhangi birşey değil kendisi .
Artık ne hissettiğimi de çözemiyorumÜç , dört defa görüşmüşsünüz . Şimdiye kadar isinamadiysaniz , frekanslar tutmamistir. Bence zorlamayın. Ayrıca evlilik gibi ömür boyu sürecek biseye iş bulamadim bari evleneyim diyerek bakılır mi? Acele etmeyin bekleyin . Sevmediginiz , heyecanlanmadiginiz biriyle evlenerek sadece kendinizi değil evlendiginiz kişiyi de mutsuzluğa mahkum edeceksiniz.
Gerçekten hoslansaydiniz hissederdiniz emin olun. Demek ki görüşmelerden keyif almamışsiniz. Evlenmek için evlenmeyin. Hem kendinize , hem evlendiginiz kişiye hem de olursa çocuklarınıza çok yazık olur. Mutsuz aile demek ; mutsuz bireyler, mutsuz toplum demek. Acele etmeyin.Artık ne hissettiğimi de çözemiyorum
Kafanı karıştırmak istemem ama eşimle ilk tanıştığımızda kendisinden hoşlanmadım muhabbeti ilgisi sıktı vs . Kendisi bana sevgili olma talebinde bulununca reddedip konuşmayı kestim daha sonra ara sıra konuştuk bu süreç 1 buçuk yıl daha sonradan kendimi kurduğumu düşünüp ona bi şans vermek istedim şimdi evliyim çok mutluyum keşke baştan kendimi kasmasaydım diyorum . Sen yine bu görüştüğün arkadaşını değerlendir ama kendini zorunda hissetmeden değerlendir eminim o zaman daha doğru karar verebilirsinKesinlikle kendisini sevsem iş vs hiç sorun olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?