Fikirlere ihtiyacım var lütfen

denizci1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
14
0
1
32
Merhsva herkese sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum ben 93 doğumluyum tarih öğretmeniyim işten çıkarıldım hala iş bulamadım geçen yıl çok aşık olduğum bir ilişkim bitti unuttum çok sular aktınbu da dipnot olsun. Konuyla bağlantılı çünkü. Bundan 3 ay önce halam beni biriyle tanıştırdı başta istemedim sonradan şans vermek istedim konuşmaya başladık (telden) ben halini tavrını sevmedim soğuk geldi konuşacak konu bulamıyoruz falan meğer bu işi dolasıyla gelemiyormuş buraya (subay) o yüzden konuşma telden devam etti sonra geldi 1,5 ay sonra falan görüştük ilk izlenim olumlu geçti ön yargılı gitmiştim sonra 2 hafta sonra falan tekrar geldi 2.3 buluşma oldu onlar da kötü geçti çok sıkıldım konuşacak konu yok ikimizde konuşkanız ama bulamıyoruz o saten hep askerlik konuşuyor, üzerimdeki baskından (ailem çok istiyor, yaş baskısı var birde iş bulamıyorum onun baskısı vs) dolayı tekrar görüşüp karar vermek istedim bu ciddi bir iş. Tekrar buluştuk bu sefer iyi geçti yani konuşacak konu olmasa da ordan burdan konuşuyoruz dama onunla aynı yatakta düşünemiyorum kendimi işlerin ciddiye binmesinden çok korkuyorum, mesaj atınca heyecanlanmıyorum buluşmaya gitmek içimden gelmiyor aşık olduğum kişide çok Heyecanlıydım çok mutluydum. yaşın geçiyor böyle iyi birini bulamazsın aşık olma yaşını da geçtin diyorlar :KK43: ailesi iyi kendisi iyi bu yeter mi evlilik için? n mesleğinden dolayı da 2 yılda bir tayini var o da kaça karıştırıcı. Şey moduna girdim kızım iş bulamıyorsun evlen bari öyle hissediyorum :KK43: (bu arada sevgili falan değiliz tanışma aşamasındayız ) artık konuşup bir karar vermek istiyorum ayrıcs bir de asker eşi olan varsa zor yanlarını da yazabilir mi?Uykularım kaçıyor inanın nolur fikir verin

Ayrıca : bu konu zihnimi o kadar kurcalıyor ki rüyalarda bile onu görüyorum genelde ilk gece deyiz ve nasıl yapacağım diyorum bu konudan korktuğum için mi ona tam anlamıyla bir şeyler istemediğim için mi bilmiyorum :(

Son düzenleme:
93‘lüsünüz ve yaşınız geçiyor diye baskı mı yapıyorlar ?
Yapmayın Allah aşkına . Şu sığ , cehalet kokan düşüncelerin üzerinizde baskı yapmasına müsade etmeyin .
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın . Atalarımız zamanında boşa bulmamış bu sözleri .

farkında değilsiniz madem ben söyleyeyim ; hayatın başındasınız . Çok gençsiniz.
evlenmek için evlenip , mutsuz bir ailede büyümüş ve bunu kısır döngü gibi devam ettirecek çocuklar getirmeyin dünyaya .
Etrafınıza bakının , kalbinizin çarptığı biri illaki olacaktır .
Bol şans!

zamanla belki seversiniz ama bu zamani evlendikten sonra gecirmeyin
biraz konusun zamanla ortak noktalariniz cogalir konusacak daha fazla sey bulursunuz belki
belkide bulamaz yollarinizi ayirirsiniz gorusme demek icinde cok erken evlen demek icinde.

daha 27 yaşındasınız yaşınız nereye geçiyor

ya ben bundan 15 yıl önce 26 yaşımda evlendim de herkes çok erken dedi 8 yıldır tanıdığım 6 yıllık sevgilim ile evlenirken

yaşınız falan geçmiyor

bu evlilik kendi idam fermanınızın imzası olur

adamcağızı da oyalamayın

herkes yoluna baksın

Heyecan duymuyorsan bir yola girme hiç. Evlenmiş olmak için evlenilmez sonra ömür boyu kafanı.vurursun. burda bir konu vardı öğretmen bir kadın evlenmiş olmak için evlenmişti daha 1 ay dolunca yapamıyorum bana dokunmasına katlanamıyorum ayrlmak istiyorum diye konu açmştı.. Örnek alın bu konulardan.. Hayat ne size ne de karşınızdakine zor olmasın. Evlenip yapamıyorum dersen karşndaki adama da yazık

Millet mutlu olsun diye evlenilir mi Allah aşkına

İş bulamadın bari evlen fikrine de nasıl sıcak bakabildiniz şaşırdım. Okumuş etmiş insansınız. İş bakmaya devam edin bence. Sevdiğiniz kalbinizin ısındığı biri olunca zaten evlenirsiniz. Evlilik bi meslek veya statü değil sonuçta.

Siz önce bir sevgili bulun kendinize dolu dolu yaşayın gezin tozun eğlenin yaşınız çok genç. Onu tanıyın, kendinizi tanıtın. Ailesinin içine girin. Kendi ailenizle tanıştırın. Şunu da unutmayın kimse mükemmel değil elbet kusurlar olacaktır. Evlilik bir çay sohbetinde verilecek karar değil.

Millet mutlu olsun diye evlenilir mi Allah aşkına

İş bulamadın bari evlen fikrine de nasıl sıcak bakabildiniz şaşırdım. Okumuş etmiş insansınız. İş bakmaya devam edin bence. Sevdiğiniz kalbinizin ısındığı biri olunca zaten evlenirsiniz. Evlilik bi meslek veya statü değil sonuçta.
Haklısınız insanın kafası karışıyor bir saatten sonra hiçbir şeye konsantre olamıyorum şu konuyu düşünmekten

Yaşınız geçmiyor, etrafınızdakilere kulağınızı tıkayın. Elalem ne der diye mutsuz bir evliliğin kurbanı olmayın. Ne zaman evlilik baskısına maruz kalırsanız kestirip atın. Yeni tanışmış iki insanın konuşacak birçok şeyi olur aslında ama bu konuda bile uyuşmuyorsunuz. Gençliğinize yazık etmeyin

maddi imkanları iyi olabilir çok iyi bir insan olabilir ama sizin kalbiniz ona atmadıysa bunların hiç bir önemi kalmayacaktır. bence hiç uzatmayın. Burada nasıl istemediğinizi dile getiriyorsanız ailenizede ifade edin yol yakınken dönün. Evlenmiş olmak için evlenirseniz ikinizde bu evlilikte mutlu olmazsınız..

Merhsva herkese sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum ben 93 doğumluyum tarih öğretmeniyim işten çıkarıldım hala iş bulamadım geçen yıl çok aşık olduğum bir ilişkim bitti unuttum çok sular aktınbu da dipnot olsun. Konuyla bağlantılı çünkü. Bundan 3 ay önce halam beni biriyle tanıştırdı başta istemedim sonradan şans vermek istedim konuşmaya başladık (telden) ben halini tavrını sevmedim soğuk geldi konuşacak konu bulamıyoruz falan meğer bu işi dolasıyla gelemiyormuş buraya (subay) o yüzden konuşma telden devam etti sonra geldi 1,5 ay sonra falan görüştük ilk izlenim olumlu geçti ön yargılı gitmiştim sonra 2 hafta sonra falan tekrar geldi 2.3 buluşma oldu onlar da kötü geçti çok sıkıldım konuşacak konu yok ikimizde konuşkanız ama bulamıyoruz o saten hep askerlik konuşuyor, üzerimdeki baskından (ailem çok istiyor, yaş baskısı var birde iş bulamıyorum onun baskısı vs) dolayı tekrar görüşüp karar vermek istedim bu ciddi bir iş. Tekrar buluştuk bu sefer iyi geçti yani konuşacak konu olmasa da ordan burdan konuşuyoruz dama onunla aynı yatakta düşünemiyorum kendimi işlerin ciddiye binmesinden çok korkuyorum, mesaj atınca heyecanlanmıyorum buluşmaya gitmek içimden gelmiyor aşık olduğum kişide çok Heyecanlıydım çok mutluydum. yaşın geçiyor böyle iyi birini bulamazsın aşık olma yaşını da geçtin diyorlar :KK43: ailesi iyi kendisi iyi bu yeter mi evlilik için? n mesleğinden dolayı da 2 yılda bir tayini var o da kaça karıştırıcı. Şey moduna girdim kızım iş bulamıyorsun evlen bari öyle hissediyorum :KK43: (bu arada sevgili falan değiliz tanışma aşamasındayız ) artık konuşup bir karar vermek istiyorum ayrıcs bir de asker eşi olan varsa zor yanlarını da yazabilir mi?Uykularım kaçıyor inanın nolur fikir verin
Atanmayı düşünmüyor musun?Madem öğretmensin niye iş bulmak için uğraşıyorsun ki atan gitsin hedeflerin güzel olsun.Yaşın geçse ne olacakmış ki içinin ısınmadığı biriyle evlenirsen evlenince o adamın her şeyi batar sana.Üstelik mesleği de zor.Sevsen neyse ama o da yok

Back
X