4 ay evlılık dusunmek ıcın cok erken, hem erkekler bızler kadar cabuk evlılık fıkrıne ısınamazlar yapıları gereği, bence yasınız da genç , bırbırınıze bıraz daha zaman tanıyın, anı yaşayın, zamanı geldıgınde evlılıkte olur....merhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...
4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım çikolata çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen cinsellik de dahil bu süre zarfı içerisinde bana evlilikten bahsetmedi hiç, bana hayatının kadını olduğumu belirten, benimle hayatını paylaşmak istediğini belirten açık bir söz söylemedi. bir defa hayatımın aşkısın, kadınım, seni hep sevicem gibi laflar etti ama çok sık değil, ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum sen her şeyimsin diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem..
Pes yani 4 aydır birlikte oldugun kişiyle hemen ilişkiyemi girdin (cinsellik dahil yazmışsinya )......anlmıyorumya bu casaret nerden geliyor böylelerine daha evlenmeden hemen ilişkiye giriyorsunuz...sizi ortada bıraksa napacaksınız....bide kalkmış onun sizinle evlenmeyi düsünmedigini ...düsündügunuzu yazmıssinizmerhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...
4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım çikolata çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen cinsellik de dahil bu süre zarfı içerisinde bana evlilikten bahsetmedi hiç, bana hayatının kadını olduğumu belirten, benimle hayatını paylaşmak istediğini belirten açık bir söz söylemedi. bir defa hayatımın aşkısın, kadınım, seni hep sevicem gibi laflar etti ama çok sık değil, ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum sen her şeyimsin diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?