fikirleriniz benim için çok değerli..içim acıyor..yardım lütfen..

O sıradan şey erkeklerin değil insan türünün ihtiyacı. O zaman kadınlar ihtiyacı olmadığı halde sırf erkekler için mi cinsellik yaşıyor. Böyle bir yaşam biçimini kim kabul edebilir. Cinsellik yaşıyor diye evlenmeye ihtiyacı yok dediğiniz adamlar evlenmesin, türleri devam etmesin zaten. Ayrıca evliliğin değil aşkın bir parçası. Atılan bir imzaya o kadarda anlam yüklemeyin. Hiç evlenmeden ömür boyu birlikte yaşayan insanlar bir yalandan ibaret size göre demekki

evlilik onemli birsey hayatin bastan sona degisior acele etme

evet ben o ımzaya çok buyuk anlam yukleyenlerdenım....evet dıgerlerı benım ıcın yalandan ıbaret.....bır erkek evlenmeye layık buldugu kadınla evlenır zaten omur boyu bırlıktelık yasamaz...yasarsada o kadını evlenmeye deger bulmadıgındandır

Kadın kıymetlidir bu dünyada. Var eden, doğuran, yaşam veren kadındır. O sebeble kadının erkeği hayatına layık bulmasıdır önemli olan. Biz kadınlar kendimize değer vermezsek gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…