fikirleriniz benim için çok değerli..içim acıyor..yardım lütfen..

Evlilik zaten 4 aydır tanıdığın biri ile konusulmayacak kadar mühim bir mevzu. Öyle bir emin olmalısınız öyle iyi tanımalisinizki birbirinizi tamam evlilik demelisiniz. Bu sadece onun için değil sizin için de geçerli. Sevgilinizin her halini sinirini öfkesini acısını mutlu halini görmeniz değerlendirmeniz gerek. 4 ay çok erken. Ben sevgilinize hak verdim bu konuda sizi de aceleci buldum. Aaa bana iyi davranıyor tamam evlenebiliriz diyorsunuz ama aynı evde yaşamak başka bişey. Sevgiliyken iyi davranan da evlenince içinden bataklık canavarı çıkan milyonlarca adam var. Siz de acele etmeyin biraz daha tanıyın derim ben. Inşallah Hayalinizdeki gibi olur herşey

4 ay erken bence bu sözler için. hatta sizin de aynı şeyleri yapmanız gerekir.
durun bakalım siz de onu tartın, 4 ayda evlenmek istediğiniz kişinin o olduğuna siz nasıl ikna oldunuz ki.

Bana biri 4.ayda evlilik deseydi arkama bile bakmadan kaçardım. Birde ciddi ilişki ne oluyor,ciddi düşünmek nedir ben çözemedim. Çok üstüne gitmişsiniz sevgilinizin. Şu anın tadını çıkarın daha çok yenisiniz.

4 aydır tanıdıgın adamla cınsellık yasıyorsan kusura bakma ama o adam zaten senle evlenmez....

bnm kocam 1 hafta sonrası bana ''annenlere bahset evlenelim '' demeye hatta sıkıştırmaya başlamıştı valla....şuan 6 yıllık evli 2 çocuklu mutluyuz çok şükür...biraz daha bekle baktınki bahsetmiyo kendini geri çek biraz o zaman sorar sana sende söylersin açık açık konuşulur ozmn...

bi dk.ya cinsellik kısmını atlamışım ben..ya anlamıyorum bu kızları hemen niye koynuna girersinizki..adamla zaten evli gbsin niye düşünsünki...

Cinsellik kısmına takılmayın 27 yaşında insan. Cinsellik yaşayan evlenmese idi avrupada evli çift olmazdı. 4 ay içinde evlilik konuşulmalı sonuçta 18 değilsiniz. Kısaca haklısın.

oy oyy bu kadar baskıyla adamı bunaltırsın .. 4 ay çok erken .. biraz bekle belki tanıdıkça evlenmeyi sen istemiyceksin ne biliyorsun..

ayy daha 4 ay olmuş 4 yıl değil...bu ne acele...

sevdiği için evlenebilir mesela.. evlilik cinsellikten mi ibaret? rahatça sevişebilmek için mi evleniyor insanlar?

valla erkek zıhnıyetı bunu gösterıyo.....sevdıgınden zıyade sevdıgı kadınla cınsellığı rahat yasamak ıcın evlenıyorlar

Sevgilinin yaşı 30un üstünde olsa belki o da senin gibi hevesli olabilirdi ama şu an evlenmeyi düşünmüyor olabilir mi? Yani olay seninle değil de evlenme fikriyle alakalı olabilir. Sen ima et diyeceğim direk söylemişsin zaten bu saatten sonra beklemekten başka yol kalmamış ki... Sana tavsiyem bu saatten sonra bu konu hakkında yorum yapmaman olacaktır. Biri sana sürekli evlenelim dese evlilikten soğursun değil mi? Kendin ol, numara yapma sakın taktik yapıp(kıskandırıp, geri çekilip vs. ) evlilik fikrine alıştırmaya çalışma kaybeden sen olursun. Eğer onunla mutluysan o da seninle mutluysa zaten farkına varmadan aşacaksınız bunları.

27 yaşında işimi elime almış aklı başında akıllı bir insanım biraz aceleci olabilirim bu konuda evet onu gördüm yorumlardan ama duygusal bir insanım çok da iyi bir insanım yuvamı kurmak istiyorum, thats all.

Son düzenleme:
4 aylık iliskide her seyi yasamıssınız evliliğe neyi ayırdınız sadece aynı çatı altında yasamayı mı? Arkadasınız halinden memnun gibi duygusal ve sizin söylediğinize göre cinsel olarak da ihtiyacı görülüyor bu durumda uzatmaları oynar tabi...Keske bu adar kısa zamanda bu kadar hızlı yasayıp bitirmeseniz herseyi...

Şu yorumlardaki "Evlilik delisi" lafını anlamıyorum. Yani evlilik delisi ise evlik delisi.. Ne oluyor ki evlenmek istediğini söyleyince ya da belli edince... 28 yaş geç de değil erken de. Ama bu yaşlardaki bir bayan tabi ki evlenmek isteyecek ve bunu söyleyecek. Kimse körü körüne bir ilişkiyi sürdürmek istemez değil mi.. Sırf "evlilik delisi" gibi gözükmemek uğruna sonunu bilmediğim bir ilişkide var olmam şahsen. Ayrıca hemen hemen bütün kadınlar bal gibi de "evlilik delisidir" . Yani bunun neden ısrarla üstünü kapatıp "evlilik delisi gibi gözükme" diyorsunuz anlamıyorum. Asıl o zaman komik olunuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…