fikirleriniz benim için çok değerli..içim acıyor..yardım lütfen..

4 ay olmuş ve evlilikten bahsetmemiş... gayet normal anormal olan senin patlaman.ben eşimle 1 yıl konuştum 1 yıldan fazlada nişanlı kaldık geriye bi dönsem iki yıl daha çıkardım çok erken karar vermişiz.sevin bence.birde kocan kadar konuşu izle lütfen izlemediysen ordaki kadınlara benzeme

Yani 4 ayin kisa bir sure oldugunu soylemis bazi arkadaslar ama 17-18 yasinda insanlardan bahsetmiyoruz ki. Yasini basini almis, is guc sahibi insanlar bunlar. Konu sahibi de hemen yarin evlenelim demiyordur ama en azindan gelecek planlarinda oldugunu hissetmek istiyordur. Ben de olsam ayni seyi dusunurdum.

bacım dur daha 4 ay olmuş adam seni seviyor, akıllı uslu, dengesiz değil bu devirde böyle adam bulmak çok zor böyle evlilik evlilik dersen adamın sevgisini bitirirsin erkekler böyle sıkmalara gelemez hele ki evlilik laflarına bi 7. ayı sessiz sakin doldur sonra 8. ayda filan kuyumcunun önünden geçerken cama yapış önüne çocuk gelirse hemen çocuğa yapış kucağına al şevkat göster, arada yaptığın güzel yemeklerin fotolarını at 10. ayı böyle bitirdikten sonra hala tık yoksa al karşına konuş ki eminim 9.ayda beklediğin teklifi alırsın

25 den sonraki ilişkilerin ne kadar uzun sürmesi gerekiyor ?
Bence 28 yaşında bir erkek flort yaşını devirmiş olmalı , net olmalı , açık olmalı.
4 ay kısa bir süre gibi gözüksede 27-28 yaşındaki bireyler için normal bence.
Bir süre daha bekle seni hep seveceğim bir gelecek planı değil çünkü .

canım bu yaş olayı erkekten erkeğe göre değişiyor malesef kimi 25 yaşında bu olgunluğa erişmiş oluyor kimi 30

Çok kısa bi zmn.çek kendini biraz kaybetme korkusu olsun

canım bu yaş olayı erkekten erkeğe göre değişiyor malesef kimi 25 yaşında bu olgunluğa erişmiş oluyor kimi 30

Tabi ki o da var her erkek aynı olgunlukta değil.
Ben kendi ilişkimle bağdaştırarak yola çıktım aslında. Benim erkek arkadaşım ve ben 25 yaşındayız. 4aydır beraberiz . Okul bitti ve çalışan insanlarız.
Ondan 1,5 yıl önce 3,5 yıllık ilişkim bitmişti ve ben artık birini yıllarca tanımak istemiyorum. Bende aynı şekilde ciddi bir ilişki istediğimi belirtmiştim. O da aynı şekilde olduğunu belirti. Ama bizim hep gelecek planlarımız vardır zaten şubat-mart gibi söz düşünüyoruz.
Oyüzden dedim 25 inden sonra ancak 1 sene tanıma evresi olduğunu düşünüyorum şartlar olmuşsa tabi.

Saçmasapan kuruntularla güzel giden ilişkinin akışını bozmayın.. Henüz çok erken.. akışına bırakın..

4 ay mı, daha dur ya...

Bence erken daha ama çok istiyorsan şunu de. Bir arkadaşım evleniyor, biri de 2 sene önce evlendi çocuğu bile var de. Anlar o zaman ne demek istediğini.

4 ay çok kısa bir süre, bence erkek arkadaşınızın tavrı çok normal ayrılacağım demenize şaşırdım, güzel giden bir ilişkiye bunu yapmayın

nıye evlensın kı...adam zaten rahatca cınsellığı yasıyor...ustelık 4 aydır tanıdıgı bırıyle bırlıkte oldugu ıcın bı kere guvenmez zaten....
Evlilik seksten ibaret çünkü haklısınız. Evliler 7/24 tavşanlar gibi seviştiği için adam bunu karşılıyorsa kadını sevmiş, değer vermiş, onunla gülmüş eğlenmiş hiçbir anlamı yok. Çünkü seks insanların sevgisini yaşaması için bir araç değil tek amaç. Sonra niye geri kaldık diyoruz hayatın rutini olan sıradan bir şeyi bile böyle büyük bir tabu yaparsak çokta mutlu yaşar ve ölürüz değil mi?

İlişkinin 4. ayında evlilik teklifi alsam 'noluyoruz' derdim.

4 ayda eve aldığım eşyaya alışamıyorum ben.

Merhaba
Tamam ama direk söylemen yanlış☺

4 ayda ne bekliyorsunuz yani, cok erken henuz bir erkek icin ozellikle evlilik konusmak icinde. tama basta niyetinizi soylemissiniz oda onaylamis daha bunaltmanin alemi ne sizle oturup dugununuzu hayal etmesini gelinliginizin icinde ne kadar guzel olacaginiza dair hayaller kurmasini beklemeyin. Hem 4 ayda ne kadar birbirinizi tanidinizda evlilik konusuyorsunuz ?
oncesinde birbiriniz hakkinda bilmeniz gerekn gormeniz gerek o kadar cok sey varki belki adamin turlu turlu huylari cikacak kabul edemeyeceginiz.
Bir ailesiyle tanisacak kivama gelin bakalim gorun nasil insanlar
Daha coook yolunuz var evlilik konusmak icin erken yani krize girmeye gerek yok
duyanda 4 yil oldu sanacak

Ok simdi gordum cinsellik yasanmis !! eh tutusursunuz tabi simdi boyle hem piyasadaki adamlarin huyunu bilip hemde evlenmeden yasarsaniz herseyi boyle paniklersiniz, dua edinde adam karakter sahibi ciksin yoksa biraz daha ustune giderseniz benmi zorladim seni, birlikte olduk diye nikahima almadimya der ayrilir sizden.
Valla durumunuz zor ne desek yanlis olur. ben bu detayi atlayarak yapmistim onceki yorumu.
Yani anlamiyorum sizin gibileri hem bu kadar panikleyecek kadar onemsiyorsunuz pisman olacaginizi biliyorsunuz ama yinede kendinize hakim olamiyorsunuz.
belliki sizi ortada birakir diye paniklemissiniz ah ah

4 ay olmuş daha evlilik düşünmemesi normal birbirinizi tanıyın önce

benimde eşim 30 yaşındaydı tanıştığımızda ve şu an 33 yaşında bende 24 yaşındayım yeni evlendik dediğin gibi biz kadınların olgunlaşması erken oluyor ama erkekler için bu süreç çok farklı ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…