- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
canım bu yaş olayı erkekten erkeğe göre değişiyor malesef kimi 25 yaşında bu olgunluğa erişmiş oluyor kimi 3025 den sonraki ilişkilerin ne kadar uzun sürmesi gerekiyor ?
Bence 28 yaşında bir erkek flort yaşını devirmiş olmalı , net olmalı , açık olmalı.
4 ay kısa bir süre gibi gözüksede 27-28 yaşındaki bireyler için normal bence.
Bir süre daha bekle seni hep seveceğim bir gelecek planı değil çünkü .
canım bu yaş olayı erkekten erkeğe göre değişiyor malesef kimi 25 yaşında bu olgunluğa erişmiş oluyor kimi 30
Saçmasapan kuruntularla güzel giden ilişkinin akışını bozmayın.. Henüz çok erken.. akışına bırakın..merhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...
4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım bişey çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen bana evlilikten bahsetmedi hiç, , ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem..
merhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...
4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım bişey çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen bana evlilikten bahsetmedi hiç, , ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem..
Evlilik seksten ibaret çünkü haklısınız. Evliler 7/24 tavşanlar gibi seviştiği için adam bunu karşılıyorsa kadını sevmiş, değer vermiş, onunla gülmüş eğlenmiş hiçbir anlamı yok. Çünkü seks insanların sevgisini yaşaması için bir araç değil tek amaç. Sonra niye geri kaldık diyoruz hayatın rutini olan sıradan bir şeyi bile böyle büyük bir tabu yaparsak çokta mutlu yaşar ve ölürüz değil mi?nıye evlensın kı...adam zaten rahatca cınsellığı yasıyor...ustelık 4 aydır tanıdıgı bırıyle bırlıkte oldugu ıcın bı kere guvenmez zaten....
Merhabamerhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...
merhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...
benimde eşim 30 yaşındaydı tanıştığımızda ve şu an 33 yaşında bende 24 yaşındayım yeni evlendik dediğin gibi biz kadınların olgunlaşması erken oluyor ama erkekler için bu süreç çok farklı ilerliyor.Tabi ki o da var her erkek aynı olgunlukta değil.
Ben kendi ilişkimle bağdaştırarak yola çıktım aslında. Benim erkek arkadaşım ve ben 25 yaşındayız. 4aydır beraberiz . Okul bitti ve çalışan insanlarız.
Ondan 1,5 yıl önce 3,5 yıllık ilişkim bitmişti ve ben artık birini yıllarca tanımak istemiyorum. Bende aynı şekilde ciddi bir ilişki istediğimi belirtmiştim. O da aynı şekilde olduğunu belirti. Ama bizim hep gelecek planlarımız vardır zaten şubat-mart gibi söz düşünüyoruz.
Oyüzden dedim 25 inden sonra ancak 1 sene tanıma evresi olduğunu düşünüyorum şartlar olmuşsa tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?