fikirleriniz benim için çok değerli..içim acıyor..yardım lütfen..

Bilemem belki cevre baskisi var bu yuzden istiyor evliligi.

ya sadece o değil ki .. bu forumdaki herkesin müslüman olması mı gerekiyor? ( sizin yorumuzla bu sorum herkesedir.. )

Yorum bana hakli geldi..
Sorumlulugunu alabilen insanlar seks yapmali. Dogal bi ihtiyac bu yeme icme gibi..
Evlilikte cinsellik cok onemli. Sansa birakmak istemeyeni anlarim ben sahsen.

Ya tamam da benim fikrim onla ayni olmak zorunda degil onunda ayni sekilde.

ya sadece o değil ki .. bu forumdaki herkesin müslüman olması mı gerekiyor? ( sizin yorumuzla bu sorum herkesedir.. )
Tabikide herkesin farkli dini inanci olabilir.
Hatta ateist ve deist bile olabilir insanlar..
Her seks konusunda dine baglaniyor.
Ya iyide belki karsidaki inanmiyor..?

Evlenmeden önce cinsellik isteyen yaşar istemeyen yaşamaz ama denemek de biraz saçma değil mi? Mesela on kıyafet denerim ben birini alırım, her gözüme kestirdiğim erkeği denemeye kalksaydım nasıl sevişiyor diye düşünemiyorum

duzgun bir dille bana soyleyebilirdi "bu nasil kafa yapisidir " demesi beni cildirtti. Ben onunla ayni dusunceye sahip degilim zorunda hic degilim iyi ki de degilim.

o belki sizinde düzgün söylememizden kaynaklanmış olabilir.. zira kurduğunuz cümle aşağılayıcı nitelikteydi.. orayı kaçırmışım almaz tabi adam seni vari bir cümleydi..

duzgun bir dille bana soyleyebilirdi "bu nasil kafa yapisidir " demesi beni cildirtti. Ben onunla ayni dusunceye sahip degilim zorunda hic degilim iyi ki de degilim.
Son cumleniz hala yargilar nitelikte..
Ilk cumleniz icin bisey diyemem yorumu yapan arkadas aciklayabilir..

duzgun bir dille bana soyleyebilirdi " Nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu?" demesi beni cildirtti. Ben onunla ayni dusunceye sahip degilim zorunda hic degilim iyi ki de degilim.

ayrıca sorduğum soruyu cidden laf olsun diye sormamıştım ama cevap vermediniz..

o belki sizinde düzgün söylememizden kaynaklanmış olabilir.. zira kurduğunuz cümle aşağılayıcı nitelikteydi.. orayı kaçırmışım almaz tabi adam seni vari bir cümleydi..

Evet haklisiniz benim oyle dememden kaynakli olabilir.

konu sahibi haklısın bence..en azından 4 ay sonunda bir söz ,nişan yapmak istediğini söyleyebilirdi.yani geleceğe yönelik ciddi bir adım atmak istemeliydi diye düşünüyorum..

4 ayda evlilik mi konusulur. Cok tez canlisiniz. Bence oluruna birakin acmayin evlilik konusu baktiniz 1 yila yaklastiniz adamdan ses seda yok, karsiniza alir duzgunce konusursunuz. Yok derse yollari ayirirsiniz.

o sıradan dedıgınız sey evlılığın ıcınde anlamlı bır butun..bas temellerınden...erkekler ıcın her daım ıhtıyac...adam sevmedıgı bırıyle cınsellık ıcın evlenmez tabıkı ama cınsellık yasıyorsada nıye evlensın.....

Çok istekli görünmek, adama kendını bulunmaz hınt kuması gıbı hıssettırır.. Ve sureklı canım de cıcım de dıyen kadından tum adamlar carcabuk sıkılır.. Bana bunu de hadı dedı bı anlam ıfade eder mı? Bırak Sen taleplerini ortaya koydun şimdi o düşünsün Kaba olacak ama biraz çeneni kapalı tutmanın zamanı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…