Bilemem belki cevre baskisi var bu yuzden istiyor evliligi.olaya din karistirmak mantikli degil cunku herkesin kendine gore bakis acisi yasantisi farkli ve tartisma cikarsa isin icinden cikilmazda.
ama ben bu kadar panik icinde evlilik icin israr etmesini baska birseye baglayamiyorum . tabiki oyle olmayabilirde bilemeyiz.
olaya din karistirmak mantikli degil cunku herkesin kendine gore bakis acisi yasantisi farkli ve tartisma cikarsa isin icinden cikilmazda.
ama ben bu kadar panik icinde evlilik icin israr etmesini baska birseye baglayamiyorum . tabiki oyle olmayabilirde bilemeyiz.
Yorum bana hakli geldi..
Sorumlulugunu alabilen insanlar seks yapmali. Dogal bi ihtiyac bu yeme icme gibi..
Evlilikte cinsellik cok onemli. Sansa birakmak istemeyeni anlarim ben sahsen.
Tabikide herkesin farkli dini inanci olabilir.ya sadece o değil ki .. bu forumdaki herkesin müslüman olması mı gerekiyor? ( sizin yorumuzla bu sorum herkesedir.. )
Evet iste tam da bunu diyordum bende.Ya tamam da benim fikrim onla ayni olmak zorunda degil onunda ayni sekilde.
Evlenmeden önce cinsellik isteyen yaşar istemeyen yaşamaz ama denemek de biraz saçma değil mi? Mesela on kıyafet denerim ben birini alırım, her gözüme kestirdiğim erkeği denemeye kalksaydım nasıl sevişiyor diye düşünemiyorumNasıl bir kafa yapısıdır bu yahu? Manavdan bile bir kerelik elma alırken seçerek beğeniyoruz da 30-40 yıl seks yaşayacağımız adam için niye işi şansa bırakıyoruz??? Nedir bunun mantığı? Belki hiç hoşumuza gitmeyecek onla sevişmek? Belki bamya çıkacak ya da tam tersi ya da ne bileyim ben hoşlanmıcaz işte. Evlilikte en önemli şey cinsel uyum ve bunu bilmeden imza atılır mı hiç?
Evet iste tam da bunu diyordum bende.
duzgun bir dille bana soyleyebilirdi "bu nasil kafa yapisidir " demesi beni cildirtti. Ben onunla ayni dusunceye sahip degilim zorunda hic degilim iyi ki de degilim.
Son cumleniz hala yargilar nitelikte..duzgun bir dille bana soyleyebilirdi "bu nasil kafa yapisidir " demesi beni cildirtti. Ben onunla ayni dusunceye sahip degilim zorunda hic degilim iyi ki de degilim.
duzgun bir dille bana soyleyebilirdi " Nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu?" demesi beni cildirtti. Ben onunla ayni dusunceye sahip degilim zorunda hic degilim iyi ki de degilim.
o belki sizinde düzgün söylememizden kaynaklanmış olabilir.. zira kurduğunuz cümle aşağılayıcı nitelikteydi.. orayı kaçırmışım almaz tabi adam seni vari bir cümleydi..
ayrıca sorduğum soruyu cidden laf olsun diye sormamıştım ama cevap vermediniz..
Manalarini okuyorum. Biseyler daha demek isterdimde dini konu yasak diye demiyorum sonra konu gider de gider
Evlilik seksten ibaret çünkü haklısınız. Evliler 7/24 tavşanlar gibi seviştiği için adam bunu karşılıyorsa kadını sevmiş, değer vermiş, onunla gülmüş eğlenmiş hiçbir anlamı yok. Çünkü seks insanların sevgisini yaşaması için bir araç değil tek amaç. Sonra niye geri kaldık diyoruz hayatın rutini olan sıradan bir şeyi bile böyle büyük bir tabu yaparsak çokta mutlu yaşar ve ölürüz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?