fikirleriniz benim için çok değerli..içim acıyor..yardım lütfen..

o dediklerini erkek yerine koymuyorum ben..
rahat sex yapabilmek için evlenilecek kişi olmak istemem kesinlikle..

Aynen katılıyorum her söylediğinize. Olmayın da zaten sakın inanın öbür türlüsü çok daha güzel bizzat deneyimle sabit :)

Kaç ay beklemek gerekiyor ki sevişmek için acaba ?

7,5 yıllık evliyim. Kocamla çıkmaya başladıktan birkaç gün sonra seviştik gayet. 1 ay sonra evleri birleştirdik hatta. 3,5 yıl da birlikte yaşadık. Şimdide evliyiz. O 3,5 yılın ilk 2 yılı içerisinde ayrıldık barıştık kavga ettik trip attık küstük her şey oldu. Ama hiç bir barışmamız mecburiyetten değildi. Seviştik sana mecburum olmadı zaten ilk birlikte olduğumuz kişiler değildik de birbirimizin. evliliğimizde bu güne kadar ne sesimiz yükseldi ne küs kaldık ne çocukların yanında gerildi. Tabi ki tartışıyoruz ama kavga etmiyoruz mesela. Çünkü ikimizde birbirimizin bağırsağı nereye dönüyor biliyor. Biribimize olan sevgimizden de eminiz.

Konu sahibi size gelince 4 ay çok kısa bir süre sen zaten başta tavrını koymuşsun ciddi bir ilişki istiyorum diye. Söyledikleri cümlelere çok takılma senin istediğin tarzda cümleler kursa bile bu evlenmek istediği anlamına gelmez. Zaten bu söylemlerle değil davranışlarla değerlendirilebilecek bir şey. Kendinde söylemişsin o ömrüm demekle sen benim ruh eşimsin demenin aynı şey olduğunu düşünüyormuş sen düşünmüyor muşsun. Demek ki söylemleriniz birbirinize zıt. O yüzden buna takılma ilişkinize zaman ver. Bir kaç ay sonra ciddi ilişki istediğin söylemini hatırlatırsın olur biter. Genelde o evlenme teklifleri yıl dönümüne yakın zamanlarda olur biraz akışına bırak.

Cinsellik mi yasadiniz ben anlamamisim orayi. Eeee tabi evlilik mevlilik istemez adam. Evli gibi yasiyorsunuz zaten . Sizi anlamiyorum ya evlenmeden yasamayin su cinselligi.

Nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu? Manavdan bile bir kerelik elma alırken seçerek beğeniyoruz da 30-40 yıl seks yaşayacağımız adam için niye işi şansa bırakıyoruz??? Nedir bunun mantığı? Belki hiç hoşumuza gitmeyecek onla sevişmek? Belki bamya çıkacak ya da tam tersi ya da ne bileyim ben hoşlanmıcaz işte. Evlilikte en önemli şey cinsel uyum ve bunu bilmeden imza atılır mı hiç?

Allah'in emri varken senin bu dediklerin hic umrumda degil.

Cinsellik yasansin yasanmasin orasi kisinin bilecegi is, benim demek istedigim bunu bu kadar sorun edecek bir yapiya sahip birisin madem neden yasiyorsun ? Yukarida bir arkadas #gulaysenaz# yazmis esiyle iliskilerinin baslangicini nasil gelistigi falan gayette guzel hicte sorun olmamis. Benim demek istedigim tam anlamiyla oydu, iki yetiskin gibi istedikleri gibi davranmis yasamislar sonra kimse kimseyi bunaltmamis pisman olmamis tehdit etmemis yada otekisi kacmamis kisacasi trajedi yasanmamis bundan dolayi.
Yasadigini kaldirabilecek olan insan yasasin cinselligi, yoksa boyle ilk cinsellik yasadigi adama kendini bagilmli mecbur hisseder. 4 ay oldu evlilik teklifi etmedi diyede psikolojisi bozulur, cunku biliyor pisman olacagini o adam onla evlenmezse.

arkadaşım sırf meraktan soruyorum.. Allahın emri varken dediğin için .. okudunmu kuranı kerimde bu konu nasıl ele alınmış ..Allahın emri neymiş.. imam nikahının maksadı neymiş..

Sen neyi merak ettin ? Evlenmeden once cinsellik yasak oldugunu bilmiyor musun? Ha tabi insanin kendi dusuncesi var herkes neyi isterse onu yapar ama
Akilli bir insan evlenmeden once cinsellik yasamaz zaten sonrada bir suru sorunlari oluyor milletin ozellikle de biz kadin icin cok onemli bu konu. Ben kimseye karismiyorum ama dogru olan belli.

Konu sahibi dini inancini mi belirtti de olay hemen dine cekildi ben anlamadim.
Yazdi da kacirdim mi yoksa.?

ben kendi gözlerinizle okuyup okumadığınızı merak ettim.. duyduklarınızla mı yasak olduğuna karar verdiniz yoksa okuyarak mı?

kendi düşüncelerimizi sorgulamadım .. elbette herkesin kendi düşüncesi var..

işte kadın olarak başta bizler bu şekilde baktığımız sürece o dediğiniz sorunlar olmaya devam edecektir..

biraz özletin kendinizi , işim var diyin görüşmek için vakit yok diyin, 4 ay erken evet ama bu görüşememe ve özleme olayı bir süre sonra onu da evlilik düşüncesine itecektir bence...

İlk onunla mı olmuş ?
Kız dememiş ki beraber oldum ne yapacağım , evlenmez mi ?
Seviyorum onla olmak istiyorum diyor .

Zaten erkeklerin kafasinda evlilik zor bi hayat olarak kalıplaşmış. Daha 4. Ayda boyle sikarsaniz (ki onlar hemen skilirlar) dusunemez. Sizde uzulursunuz oda. Biraz zamana birakin burda kac sene flört edip evlenince birbirini tanıyamayan insanlar var daha 4. Ayda neyin cesareti bu. Ha bide kendi soylesin artik zamani geldi diye

Bana soylenen bu.
Size ne denildi bilemiyorum.
Ama dini inanclar farkli olabilir..
Yasam tarzi farkli olabilir..
Iliski yasanilmasindan pisman degil konu sahibi ve bunun arkasinda durabilecek yasta.
Dini yorumlar yasak ayrica..

Konu sahibi birsey demedi.

Size ne denildi bilemiyorum.
Ama dini inanclar farkli olabilir..
Yasam tarzi farkli olabilir..
Iliski yasanilmasindan pisman degil konu sahibi ve bunun arkasinda durabilecek yasta.
Dini yorumlar yasak ayrica..

olaya din karistirmak mantikli degil cunku herkesin kendine gore bakis acisi yasantisi farkli ve tartisma cikarsa isin icinden cikilmazda.
ama ben bu kadar panik icinde evlilik icin israr etmesini baska birseye baglayamiyorum . tabiki oyle olmayabilirde bilemeyiz.

ben ilişkiye başladıktan sonra iki hafta olmadan "sen ciddi düşünmüyorsun istemiyorum ben ayrılalım" demiştim kocam o anda evlenme teklifi etti ve hemen evlendik yani siz çok geç kalmışsınız

Bana soylenen bu.

Konu sahibi birsey demedi.
Yorum bana hakli geldi..
Sorumlulugunu alabilen insanlar seks yapmali. Dogal bi ihtiyac bu yeme icme gibi..
Evlilikte cinsellik cok onemli. Sansa birakmak istemeyeni anlarim ben sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…