- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
o dediklerini erkek yerine koymuyorum ben..
rahat sex yapabilmek için evlenilecek kişi olmak istemem kesinlikle..
Cinsellik mi yasadiniz ben anlamamisim orayi. Eeee tabi evlilik mevlilik istemez adam. Evli gibi yasiyorsunuz zaten . Sizi anlamiyorum ya evlenmeden yasamayin su cinselligi.
Nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu? Manavdan bile bir kerelik elma alırken seçerek beğeniyoruz da 30-40 yıl seks yaşayacağımız adam için niye işi şansa bırakıyoruz??? Nedir bunun mantığı? Belki hiç hoşumuza gitmeyecek onla sevişmek? Belki bamya çıkacak ya da tam tersi ya da ne bileyim ben hoşlanmıcaz işte. Evlilikte en önemli şey cinsel uyum ve bunu bilmeden imza atılır mı hiç?
Allah'in emri varken senin bu dediklerin hic umrumda degil.
Nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu? Manavdan bile bir kerelik elma alırken seçerek beğeniyoruz da 30-40 yıl seks yaşayacağımız adam için niye işi şansa bırakıyoruz??? Nedir bunun mantığı? Belki hiç hoşumuza gitmeyecek onla sevişmek? Belki bamya çıkacak ya da tam tersi ya da ne bileyim ben hoşlanmıcaz işte. Evlilikte en önemli şey cinsel uyum ve bunu bilmeden imza atılır mı hiç?
arkadaşım sırf meraktan soruyorum.. Allahın emri varken dediğin için .. okudunmu kuranı kerimde bu konu nasıl ele alınmış ..Allahın emri neymiş.. imam nikahının maksadı neymiş..
Allah'in emri varken senin bu dediklerin hic umrumda degil.
Konu sahibi dini inancini mi belirtti de olay hemen dine cekildi ben anlamadim.Sen neyi merak ettin ? Evlenmeden once cinsellik yasak oldugunu bilmiyor musun? Ha tabi insanin kendi dusuncesi var herkes neyi isterse onu yapar ama
Akilli bir insan evlenmeden once cinsellik yasamaz zaten sonrada bir suru sorunlari oluyor milletin ozellikle de biz kadin icin cok onemli bu konu. Ben kimseye karismiyorum ama dogru olan belli.
Sen neyi merak ettin ? Evlenmeden once cinsellik yasak oldugunu bilmiyor musun? Ha tabi insanin kendi dusuncesi var herkes neyi isterse onu yapar ama
Akilli bir insan evlenmeden once cinsellik yasamaz zaten sonrada bir suru sorunlari oluyor milletin ozellikle de biz kadin icin cok onemli bu konu. Ben kimseye karismiyorum ama dogru olan belli.
Konu sahibi dini inancini mi belirtti de olay hemen dine cekildi ben anlamadim.
Yazdi da kacirdim mi yoksa.?
Size ne denildi bilemiyorum.Bana dediklerini bir musluman olarak yediremedim bu yuzden o cevabi verdim.
Bana soylenen bu.Nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu? Manavdan bile bir kerelik elma alırken seçerek beğeniyoruz da 30-40 yıl seks yaşayacağımız adam için niye işi şansa bırakıyoruz??? Nedir bunun mantığı? Belki hiç hoşumuza gitmeyecek onla sevişmek? Belki bamya çıkacak ya da tam tersi ya da ne bileyim ben hoşlanmıcaz işte. Evlilikte en önemli şey cinsel uyum ve bunu bilmeden imza atılır mı hiç?
Size ne denildi bilemiyorum.
Ama dini inanclar farkli olabilir..
Yasam tarzi farkli olabilir..
Iliski yasanilmasindan pisman degil konu sahibi ve bunun arkasinda durabilecek yasta.
Dini yorumlar yasak ayrica..
Size ne denildi bilemiyorum.
Ama dini inanclar farkli olabilir..
Yasam tarzi farkli olabilir..
Iliski yasanilmasindan pisman degil konu sahibi ve bunun arkasinda durabilecek yasta.
Dini yorumlar yasak ayrica..
Yorum bana hakli geldi..Bana soylenen bu.
Konu sahibi birsey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?