- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
- Konu Sahibi zeybeydelrey
-
Mecburi olarak derken hastalık falan gibi mi , evli değilim ama olsa mecburiyettense banada bir zararı yoksa ben kabul ederdim tabikiDüşününki eşiniz ile aranız gayet iyi. Uzun soluklu güzel bi evliliğiniz var. Kv nizin mecburi olarak sizinle ayda belirli süreler kalması gerekiyor. Keyfi değil zorunlu bi durum söz konusu. Eşiniz için tamam dermisiniz. Yoksa cevabınız drek hayır mı olurdu. Evliliğin bitmesi ni göze alırmıydınız.
Neden mecburi sağlık sorunu vs miAyda 15 gün mesela
Her ayın yarısını KV ile geçirmek istemem. Sanırım kabul etmezdimAyda 15 gün mesela
Eşiniz gibi bir adamın bende hatrı olmaz. O yüzden kabul etmem.Eşiniz için tamam dermisiniz.
Çalışıyor musunuz ya da geliriniz veya çocuğunuz var mı? Evliligin bitmesi öyle çocuk oyuncağı olacak bir şey değil. Eğer istemediğiniz bir şey konusunda direkt mevzu ayrılmaya gidiyorsa o evlilik de söylediğiniz ve sandığınız gibi güzel değil demektir. Önce bir doğru değerlendirme yapmanız gerekiyor bence durumunuz hakkında.Düşününki eşiniz ile aranız gayet iyi. Uzun soluklu güzel bi evliliğiniz var. Kv nizin mecburi olarak sizinle ayda belirli süreler kalması gerekiyor. (ayda 10 veya 15 gün gibi) Keyfi değil zorunlu bi durum söz konusu. Eşiniz için tamam dermisiniz. Yoksa cevabınız drek hayır mı olurdu. Evliliğin bitmesi ni göze alırmıydınız.
Bu mesajınızdan sonra konu sahibinin eski konularına baktım ve evet haklısınızEşiniz gibi bir adamın bende hatrı olmaz. O yüzden kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?