- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Yanlış anlamayın da şehirden köye taşınmak da iyi cesaret .Hanımlar ben yeni evliyim bileniniz vardır beni belki her neyse. Ben şehirde yaşıyordum evlendim köye geldim başka sehirdeyim ve köyde hiçbirşey yok canım çok sıkılıyor bunaliyorum 4 senelik market tecrübem var fakat eşim şimdi çalışmamı istemiyorum nasıl ikna edebilirim sizce ?? Ne yapmalıyım
Sırf canım sıkılıyor diye ördek aldı bahçede örnek inekler tavuklar var ama çok sıkılsıkılyrm ben çok alismisim hep çalışmaya zaten burasida pek bilmiyorum az açılmak için çalışmak istyrmYanlış anlamayın da şehirden köye taşınmak da iyi cesaret .
Kendinize uğraş bulmanız gerekir. Halk eğitimin kursları oluyor. Gidip gelmeniz sıkıntı olmazsa araştırın derim.
O zaman eşinizi ikna edin bi şekilde. Çalışayım hem ilerde emeklilik hakkım olur falan diye girin konuya :)Sırf canım sıkılıyor diye ördek aldı bahçede örnek inekler tavuklar var ama çok sıkılsıkılyrm ben çok alismisim hep çalışmaya zaten burasida pek bilmiyorum az açılmak için çalışmak istyrm
Yok ikna olmuyor :'(O zaman eşinizi ikna edin bi şekilde. Çalışayım hem ilerde emeklilik hakkım olur falan diye girin konuya :)
Bunu bilerek evlendiniz dimi yasacağınız yer vs... zor olmalı keşke baştan anlaşsaydınız nasil ikna edersiniz bilemem ama bi karar alırken her yönüyle iyice düşünmek lazımHanımlar ben yeni evliyim bileniniz vardır beni belki her neyse. Ben şehirde yaşıyordum evlendim köye geldim başka sehirdeyim ve köyde hiçbirşey yok canım çok sıkılıyor bunaliyorum 4 senelik market tecrübem var fakat eşim şimdi çalışmamı istemiyorum nasıl ikna edebilirim sizce ?? Ne yapmalıyım
Başta izin veriyordu tmm calisirsin diyordu şimdi dışarı bile cikarmiyorki bende iş için izin alıyorum annemle konuş diyor Kayınvalidem çocuk olana kadar tmm çalış diyor yine eşim hayır diyor ya sabır
Hmmm ördek önemli...Sırf canım sıkılıyor diye ördek aldı bahçede örnek inekler tavuklar var ama çok sıkılsıkılyrm ben çok alismisim hep çalışmaya zaten burasida pek bilmiyorum az açılmak için çalışmak istyrm
Başta izin veriyordu tmm calisirsin diyordu şimdi dışarı bile cikarmiyorki bende iş için izin alıyorum annemle konuş diyor Kayınvalidem çocuk olana kadar tmm çalış diyor yine eşim hayır diyor ya sabır
Köyde bir insan bulsam tmm insanda yokkiTrabzon çekilmiyor fasulyecim :)
Gerçekten çok sıkıcı bir şehir,bizde fındıktayız yapacak hiçbirşey yok,inek otlat,fındık tarlasına in,yemek yap. Başka hiçbirşey yok yani. Arkadaş edinmeye bak :)
Bizim köyde öyle,hep yaşlılar vs var hiç genç yok.K
Köyde bir insan bulsam tmm insanda yokki
Bende işe girsem daha iyi olacakBizim köyde öyle,hep yaşlılar vs var hiç genç yok.
Merkez ilçe bir nebze daha iyi.
Taşınamaz mısınız?
Ayrıca ben küçükken çok kaldım 1-2 ay sonra alışırsın.
Biraz sık dişini.
Ay yaa valla gulesim geldi. Canin skliyo diye ordek? Nasil alcakmis skntini o ordekler?Sırf canım sıkılıyor diye ördek aldı bahçede örnek inekler tavuklar var ama çok sıkılsıkılyrm ben çok alismisim hep çalışmaya zaten burasida pek bilmiyorum az açılmak için çalışmak istyrm
Sen hangi koydesin canımKuzum sanırım eşin senden yaşça büyüktü ve çocuk istiyordunuz.
23 yaşında şehirden köye gelin gelmişsin. Seni hastalıklı bir şekilde kıskanıyor kendince. Çalışmanıza izin vermiyorsa sigortanızı yatırsın. Başa ne gelir belli olmaz. Zaten primler yüksek ödemekten sıkılıp işe girmeni kabul edebilir. Bence sen de bu durumdan rahatsızsın. İyice tanıyın birbirinizi çocuk için acele etme.
Köyde iş olur elbet ama sen inek bilmezsin çapa bilmezsin.
En iyisi kitap okumak, örgü örmek, tahta boyama vs yapmak, halk eğitim kurslarına gitmek. Öyle ördekle oyalanılmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?