Fikirleriniz ??

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
29
Trabzon
Hanımlar ben yeni evliyim bileniniz vardır beni belki her neyse. Ben şehirde yaşıyordum evlendim köye geldim başka sehirdeyim ve köyde hiçbirşey yok canım çok sıkılıyor bunaliyorum 4 senelik market tecrübem var fakat eşim şimdi çalışmamı istemiyorum nasıl ikna edebilirim sizce ?? Ne yapmalıyım

Yanlış anlamayın da şehirden köye taşınmak da iyi cesaret .

Kendinize uğraş bulmanız gerekir. Halk eğitimin kursları oluyor. Gidip gelmeniz sıkıntı olmazsa araştırın derim.

Yanlış anlamayın da şehirden köye taşınmak da iyi cesaret .

Kendinize uğraş bulmanız gerekir. Halk eğitimin kursları oluyor. Gidip gelmeniz sıkıntı olmazsa araştırın derim.
Sırf canım sıkılıyor diye ördek aldı bahçede örnek inekler tavuklar var ama çok sıkılsıkılyrm ben çok alismisim hep çalışmaya zaten burasida pek bilmiyorum az açılmak için çalışmak istyrm

O zaman eşinizi ikna edin bi şekilde. Çalışayım hem ilerde emeklilik hakkım olur falan diye girin konuya :)

Esim izin vermiyordu diye 9 yil çalışamadım en son borçlardan daha dayanamayıp ve en yakın akrabam olduğu için sonunda izin verdi gerçekten zaman geçmiyor evde bi şekilde ikna edin çalışınca yapacağınız yatırımlardan falan bahsedin

Bunu bilerek evlendiniz dimi yasacağınız yer vs... zor olmalı keşke baştan anlaşsaydınız nasil ikna edersiniz bilemem ama bi karar alırken her yönüyle iyice düşünmek lazım

Başta izin veriyordu tmm calisirsin diyordu şimdi dışarı bile cikarmiyorki bende iş için izin alıyorum annemle konuş diyor Kayınvalidem çocuk olana kadar tmm çalış diyor yine eşim hayır diyor ya sabır

Çok mu aradın bu adamı

Ne demek anneme sor ya saçma sapan zihniyet..
Seni kandırmış oluyor farkındasın dmi evlenmeden tamam deyip evlenince izin vermemek..
İzin de neyse.

Hmmm ördek önemli...

Trabzon çekilmiyor fasulyecim :)
Gerçekten çok sıkıcı bir şehir,bizde fındıktayız yapacak hiçbirşey yok,inek otlat,fındık tarlasına in,yemek yap. Başka hiçbirşey yok yani. Arkadaş edinmeye bak :)

Kuzum sanırım eşin senden yaşça büyüktü ve çocuk istiyordunuz.
23 yaşında şehirden köye gelin gelmişsin. Seni hastalıklı bir şekilde kıskanıyor kendince. Çalışmanıza izin vermiyorsa sigortanızı yatırsın. Başa ne gelir belli olmaz. Zaten primler yüksek ödemekten sıkılıp işe girmeni kabul edebilir. Bence sen de bu durumdan rahatsızsın. İyice tanıyın birbirinizi çocuk için acele etme.
Köyde iş olur elbet ama sen inek bilmezsin çapa bilmezsin.
En iyisi kitap okumak, örgü örmek, tahta boyama vs yapmak, halk eğitim kurslarına gitmek. Öyle ördekle oyalanılmaz yani.

Ay yaa valla gulesim geldi. Canin skliyo diye ordek? Nasil alcakmis skntini o ordekler?

Sürekli ordeklere cocuklarimmis gibi bakıyorum 4 tane var :)
Onlarla konuşuyorum falan 1 ayda kocaman oldular herkes şaşırıyor de napayim köyde başka ne bilirumki yapayım şehirde ördek bile görmemiş insanım ben

.
Sen hangi koydesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…