Fikirlerinize acil ihtiyacım var

durucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
117
0
96
50
İstanbul
akıl verin bana arkadaşlarr.1.5 yıldır bi ilişkim var.aslına bakarsanız ii gidiyor.ben 4yıl önce eşimden boşandım.12 yaşında bi olgum var.evlenmeyi uzun vadede düşünmesemde.birgün düşünür sanıırm.ama sevgilim hiç evlenmemiş biri.dolayısıyla ne yazıkki bu sevginin sonu evlilikle noktalanmayacak.birgün gelecek o çıkıp gidecek hayatımdan.oaln benim emegime duygularıma oalcak.isyan ediyorum seni yıllar önce neden karşıma çıkarmadı bu hayat diyor.ibu konuda çok keskin çizgilerini var.insan yaşadıgı ilişkide evlilik olur diye herzman bi umut taşır.ama bende o umut ne yazıkki yok.çok iii çok efendi ve çokta ii anlaştıgım bi insan.seviyorumda onu.kafam okadar karışıkkii.fikirlerinize çok ihtiyaçım var kızlarrr

Neden evlenmeyi düşünmediğinizi anlamadım ?
Birlikte olduğunuz kişi mi istemeyecektir?
Yada neden illa ki bu ilişkinin bir gün biteceğini düşünüyorsunuz ki ?

niçin evlenmesinki sizinle..
çocugunuzun olması dul olmanız bir engel degıl sonuçta...
seven bır ınsan herşeye ragmen her şekılde kabul eder

ortada çokta yadırganacak bir durum yok hayat bu
sizin başınızdan kötü bir evlilik geçmiş olabilir ama bu sizin suçunuz değil elbette
asıl önemli olan birbirinize dürüst davranmanız
sevgilinizin bu durumlardan haberi varsa ve kabullenip hala sizinle
bu ilişkiyi devam ettiriyorsa bir sorun yok
ama bilmeden devam ediyorsa işte orda bir sorun var demektir....

Egerki düsüncelerinizde eminseniz, yani bu iliski bazi sebeplerden dolayi biteceginden eminseniz, hic uzatmaya gerek yok..
Anladigim kadariyla durumlar ortada belliydi. Insan ya sever evlenir, yada sevmez birakir gider.... Sizin bosanmis ve cocuklu olmaniz evlenmemek icin bana göre bir sebep degildir... Her insanoglunun basina gelebilir...

onun bekar olması ya da sizin çocuk sahibi olmanız asla evlenmenize engel değil ki.artık pek çok kişi var sizin gibi evlenip mutlu olan.değer yargılarınızı yeniden değerlendirin lütfen.ama evlenmeniz birlikte olduğunuz insan tarafından reddediliyosa bu ilişkiye devam edip kendinizi yıpratmaya da gerek yok sanırım.bence iyi düşünün ve artık evlenmek için bi adım atın

cnm bence kendine haksızlık ediyorsun.neden seninle evlenmesinki.bence öyle düşünme.
ama erkek arkadaşın sana bunu söylüyorsa yani ben evliliği düşünmüyorum diye o başka tabi.ozaman bitecek bir ilişkinin seni üzmesine izin verme.ama öyle bir sorun yoksa sen seviyorsan o seviyorsa ve en önemlisi oğlun karşı değilse bence evlilik olabilir.kendini üzme cnm..
bu arada hiç evlenmemiş olmasıda bir sorun değil bence..sonuçta sende boşanmak için evlenmedin.belkide yuvanı kurtarmak için çokta uğraştın.ama olmamış bitmiş.bence bu senin için bir engel değil.yani evlenmen için...
üzme kendini...

bence yanlış düşünüyorsunuz....
sızın dul ve cocugunuzun olmasımı engel...
yada onun aılesımı kabul etmiyecek....yada baska seylermı bılmıyorum ama...
ortada sevgı varsa engel yoktur....eger o sızle ..evlenmek ıstemıyorsa ...zaten sevgı yok...
ama sevıyorsada....ınsan sevgısının ...gucuyle hem aılesıyle savasır hem dunyayı karsısına alır...
bence sevıyorsanız vazgecmeyın....

niye kendine haksızlık ediyorsun?
hayatta herşey bizler için değil mi?
binbir umutlarla evlenmişsin, olmamış yürümemiş ve bitirmişsin
bu demek değil ki kendini hayattan soyutlayacak 2. sınıf bi hatun olarak yaşayacaksın
asla ezik hissetme kendini
nikah söz nişan vb. olmadan her flortunun koynunda sabahlayanlardan olmadın ki sen

sevdigin adam bu hususta ne düşünüyor merak ettim fisfisfis

canım neden boyle düşünüyorsun kı lütfen isyan etme.senin durumnda ama çocuğu olmayan bir arkadasım var ve smdi evlencekler.hem seni bırakıp gitme konusunuda nerden çıkardın bunu ona srdun mu kı onun adına cvp veriyorsun.eğer seni gerçekten seviyorsa bence bu durumu kabullenecektır.

bm bır arkadasım evlendı bosandı çocugu var.su an bırıye beraber ve adam daha önce evenmemıs ama onunla evlenmek ıçın lüp bıtıyor.seven ınsan böyle dusunur zaten.aılesı problem yaratablır belkı ama senı sevdırırse sorun olmaz.

neden kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz ki?
siz kendinize böyle davranırsanız hayatta size böyle böyle davranır!
kendinize değer verin ve bu saçma fikirleri atın kafanızdan!!

bence o seni gerçekten sevse
ne evli oluşun,ne ailesi ne başkalarının ne dediği
hiçbirşeyi takmaz evlenirdi

benm anlayamadığm birşey var
en baştan konuştunuz mu bu mevzuyu
evlilik olmaz mı dedi sana

herkese tşk ederim öncelikle fikirlerinizden dolayı kızlar.durum şu 4ay öncesine kadar evlilikle ilgili konuşma geçti aramızda.bana dedigi söz seninle aynı kulvarlarda olmayı çok isterdim.sen mükemmele yakın bir kadınsın.ama evlenemem anlamına getirdi.açık ve secik bi şekilde.sebepde boşanmış bi kadın oldugum için.yaralandım aslında böyle keskin fikri oldugu için.

neden kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz ki?
siz kendinize böyle davranırsanız hayatta size böyle böyle davranır!
kendinize değer verin ve bu saçma fikirleri atın kafanızdan!!
asla böyle hissetmemiştim.taki 4ay öncesine kadar.bu kadar ii anlaşırken.benim durumumdan dolayı böyle düşüncegini tahmin etmiyordum aslında.beni ben oalrak sevmiyorsun sen dedim.bu gerçegi degiştiremesin.sessiz kalıyor.eziliyorum bu laflarının altında diyor

acık secık bi şekilde evlenemem dediyse neden duruyorsun kendini ezdiriyorsun :1closedeyes:
madem istemmiyor hadi yolun açık olsun de çek git
dul olman canının kıymetsiz olması anlamına gelmiyo gamyoncuiremsu

bm bır arkadasım evlendı bosandı çocugu var.su an bırıye beraber ve adam daha önce evenmemıs ama onunla evlenmek ıçın lüp bıtıyor.seven ınsan böyle dusunur zaten.aılesı problem yaratablır belkı ama senı sevdırırse sorun olmaz.
herşeyden önce onun kendi sabit fikri sorun zaten cnm

38 yaşına gelmiş biri o.birgün gelecek evlenmek isteyecek ama benle degil tabi.ve gidecek hayatımdan.çünkü bu konuda sabit fikre sahipp ne yazıkkii

Back
X