• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Evlilikte Çocuklarımın Maddi İhtiyaçları Sorunsalı

sizin eski konularını biliyorum yaşadıklarınızı biliyorum
siz gerçekten çok güçlü bir kadın ve çok güçlü bir annesiniz.. hiç yıkılmadınız hep dimdik kaldınız tebrik ederim sizi..
belli ki karşınızdaki kişiye karşı bir çok şey hissediyorsunuz bazen hislerimiz bizi gerçeklerden başka bir dünyaya çeker
bazen sağlıklı düşünemeyiz.. sadece o kişiye odaklarınız vs vs bu örnekler uzar gider..
en yakınımda sizin gibi bir evlilik yaptı ve kız cocuğu hep sorun oldu başlarda herşey çok güzeldi sonrası karanlık ve korkunç..
ve annem .. annemde 2 evliliğini yaptı başlarda herşey o kadar güzel eşi o kadar iyi melek bir insandı ki adam 3 ay içerisinde aslan kesildi !! anneme çektirmediği kalmadı annem şu an boşanmayı düşünüyor
yani size demek istediğim şimdi böyle konuşurlar köprüyü geçinceye kadar sonrası hüsran olabiliyor
ama tamamen samimi de olabilir.. biz bilemeyiz ama çevremde bu kadar örnek var iken ben cocuksuz biri ile evlenmekten korkardım.. 2 tane evladınız var birde.. karşınızdaki adam birden 2 cocuğun sorumluluğunu alacak kendinin de çocuğu olsa durum biraz daha farklı olabilir di belki
bu ilerleyen zamanlarda kötü sonuçlar doğurabilir
ve işsiz kalmanız bilmediğiniz bir memlekete yerleşmeniz de eksi bir yön..
eğer herşeyden eminseniz kesinlikle bir işe başlayın ayaklarınızın üzerinde durun bu hayatın binbirtülü hali var
1 bucuk sene çok uzun bence hakkınızda hayırlısı olsun...

Benzer endiseleri yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum , esim benim cocugumu kendi cocugu gibi sahiplendi , aramizda maddi hicbir konu yasanmadi bugune kadar , 3.5 senelik evliyiz
Gerci bende calisiyorum ama esim olmasa oglumu ozel okulda okutamazdim
Isten ayrilip yurtfisina yerlesme planimiz var , orada calisamayacagim bir sure
Ayni sizin gibi cocuklarin alisma surecinde yanlarinda olacagim , arada sirada benimde aklima dusuyor bu maddi konu ama ben esimden eminim zaten 3.5 senede kanitladi kendini bu konuda ama hissinizi cok iyi biliyorum

Size sadece sunu soyleyebilirim , evlenmeden once esinize cocuklarla ilgili tum zorluklari anlatin , yasamadan anlamasi pek mumkun olmasa da en azindan bir fikri olur konuyla ilgili
Cocuklu hayat zordur , her adam buna uyum saglayamabilir , benim esim baba oldugu halde ilk 1 sene hepimiz cok bocaladik ve zorlandik , 1 seneden sonra oturdu evliligimiz
Sizi zor gunler bekliyor , hic kolay olmayacak ama eger sevgiliniz duzgun bir adamsa omur boyu mutlu olursunuz , bol sans diliyorum

Kontrol ef
Eski esle cocuklar ne sıklıkta gorusuyor? Sehir disina gidince gorusmeleri engellenecek mi?
Bence daha once bunlari dusunun.

Bunlari asarsaniz once is arar is bulur sonra evlenir gidersiniz olmaz mi?

Ben de konuyu okuyunca maddi durumdan çok buna takıldım. Şehirdışında gidilince çocuklar bbalarıyla nasıl görüşecek?

İkinci evliliğimi yaptım. bir çocuğum var eşimin iki çocuğu var. bir gün dahi işten çıkmayı düşünmedim. Allah benim cocuğumu kimseye muhtaç etmesin. Hastalık var kaza var diye sürekli birikim yapma derdindeyim. Çocuğumun okul masrafları için kullanılır diye. eşim of dese ben hemen çocuğumun yükü ağırmı geliyor diye düşünürüm. Sizin yerinizde olsam da çok güvenmem. Çevremde evlenene kadar senin evladın benim evladım deyip evlenince çocuğu istemeyen çok cisim var.
bizde evlenmeden öncede onun çocukları onun benim çocuğum benim di. halen de öyle. çalışamayacak durumda olursak hasta olursak durum değişir ancak ben kimseye çocuğun ayakkabı mont ihtiyacı var diyemem.

Kontrol ef

Ben de konuyu okuyunca maddi durumdan çok buna takıldım. Şehirdışında gidilince çocuklar bbalarıyla nasıl görüşecek?
Daha önce de yazdım gözden kaçmış olacak, Şehir değişikliği evet ama ara mesafesi 1 saat kadar.
Biz yaşadığım şuan ki evimi kapatmayıp, haftasonları babaya çocukları teslim ettiğimizde burda kalırız diye düşündük.
Yani getir-götür işini biz yapıcaz.

Benzer endiseleri yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum , esim benim cocugumu kendi cocugu gibi sahiplendi , aramizda maddi hicbir konu yasanmadi bugune kadar , 3.5 senelik evliyiz
Gerci bende calisiyorum ama esim olmasa oglumu ozel okulda okutamazdim
Isten ayrilip yurtfisina yerlesme planimiz var , orada calisamayacagim bir sure
Ayni sizin gibi cocuklarin alisma surecinde yanlarinda olacagim , arada sirada benimde aklima dusuyor bu maddi konu ama ben esimden eminim zaten 3.5 senede kanitladi kendini bu konuda ama hissinizi cok iyi biliyorum

Size sadece sunu soyleyebilirim , evlenmeden once esinize cocuklarla ilgili tum zorluklari anlatin , yasamadan anlamasi pek mumkun olmasa da en azindan bir fikri olur konuyla ilgili
Cocuklu hayat zordur , her adam buna uyum saglayamabilir , benim esim baba oldugu halde ilk 1 sene hepimiz cok bocaladik ve zorlandik , 1 seneden sonra oturdu evliligimiz
Sizi zor gunler bekliyor , hic kolay olmayacak ama eger sevgiliniz duzgun bir adamsa omur boyu mutlu olursunuz , bol sans diliyorum
Tecrübelerinizi paylaştığınız için minnettarım.
Sizin durumunuzdan haberdarım evet eşinizin bir oğlu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Eş adayım sakin bi adam, özellikle proje dönemlerinde (henüz aramızda hiçbirşey yokken) çok çok ciddi sorunlar karşısındaki analitikliği, pratikliği, sakin duruşu beni çok etkilemişti zaten.Hatta hislerimin temeli tam olarak o günlere tekabul ediyor :)
Uzun süredir görüşüyoruz, ikimizin de hayatları zor onun eski eşi ve mal paylaşım problemleri, yaşadıkları ev çok yakın sürekli karşılaşmaları, benim eski eş sorunlarım, eski eşimin geri dön baskıarı, çocuklar.. vs. bir sürü sorunlar yaşamamıza rağmen hiç tartışmadık bugüne kadar, bazen o anladı bazen ben dinledim ve dengeledik.
Daha önce de söyledim tipi, ünvanı değil iletişime açıklığı ona olan güvenimi harlıyor.

Çocuklar konusunda herşeyi abartarak anlatıyorum, bazen çocuklara sinirlendiğimde onu arıyorum çocukların benim gibi sakin bi insanı bile ne hale sokacağını görmesi için, söyleniyorum, düz.
Yaramazlıklarını, uyumayışlarını, bazen ikisinin aynı anda ağladığında evin ne duruma geldiğini..
Herşeyin en kötüsüne hazırlıyorum ki pembik hayaller kurmasın.
Pedagojik eğitimler almış bir kaç yıl, teoride bilgisi var bazen beni o yönlendiriyor ama pratiği yok.
Umuyorum biz de sizin gibi bu uyumu yakalayabiliriz, hayatınızdan bahsederken bu kadar olumlu cümleler kurmanız beni umutlandırdı, çok daha mutlu günleriniz olsun :)

Benim aklıma da şu geldi : Bu adam iki çocuğun sorumluluğunu almaya , baba olmaya gönüllü. Madem öyle 10 yıllık evliliğinde neden baba olmamış? 10 yıl uzun bir süre. 3-5 yıl düşünmeyebilir bu normal. Ancak 10 yıl ciddi bir süre.
Evlenirseniz " bir çocuğumuz olsun" gibi bir fikri var mı beyefendinin?
Eski eşinin çocuk sahibi olma konusunda sorunları varmış, zaten evlenip lisans yüksek lisans doktora falan derken çok da üzerine düşmemişler.Bi çocuğunun olmasını elbetteki istiyor, istemeli de bence zaten.Ama ben bu konuda tavrımı net koydum, başka bir babadan başka bir kardeş yapıp soy ağacını birbirine katmak istemiyorum :)

sizin eski konularını biliyorum yaşadıklarınızı biliyorum
siz gerçekten çok güçlü bir kadın ve çok güçlü bir annesiniz.. hiç yıkılmadınız hep dimdik kaldınız tebrik ederim sizi..
belli ki karşınızdaki kişiye karşı bir çok şey hissediyorsunuz bazen hislerimiz bizi gerçeklerden başka bir dünyaya çeker
bazen sağlıklı düşünemeyiz.. sadece o kişiye odaklarınız vs vs bu örnekler uzar gider..
en yakınımda sizin gibi bir evlilik yaptı ve kız cocuğu hep sorun oldu başlarda herşey çok güzeldi sonrası karanlık ve korkunç..
ve annem .. annemde 2 evliliğini yaptı başlarda herşey o kadar güzel eşi o kadar iyi melek bir insandı ki adam 3 ay içerisinde aslan kesildi !! anneme çektirmediği kalmadı annem şu an boşanmayı düşünüyor
yani size demek istediğim şimdi böyle konuşurlar köprüyü geçinceye kadar sonrası hüsran olabiliyor
ama tamamen samimi de olabilir.. biz bilemeyiz ama çevremde bu kadar örnek var iken ben cocuksuz biri ile evlenmekten korkardım.. 2 tane evladınız var birde.. karşınızdaki adam birden 2 cocuğun sorumluluğunu alacak kendinin de çocuğu olsa durum biraz daha farklı olabilir di belki
bu ilerleyen zamanlarda kötü sonuçlar doğurabilir
ve işsiz kalmanız bilmediğiniz bir memlekete yerleşmeniz de eksi bir yön..
eğer herşeyden eminseniz kesinlikle bir işe başlayın ayaklarınızın üzerinde durun bu hayatın binbirtülü hali var
1 bucuk sene çok uzun bence hakkınızda hayırlısı olsun...
Evet burada ki arkadaşların yorumlarına bakarsak kısa bir sürede toparlanıp iş bulmam çok daha mantıklı geliyor,
zaten en büyük sorunumda buydu.
Yakonınızın yaşadığı ve çocuğunun sorun olduğu evlilik hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
Ne gibi sorunlar yaşadılar, konu neydi, neyi aşamadılar, aşmak için neler yaptılar da başarıya ulaşamadılar?

Tecrübelerinizi paylaştığınız için minnettarım.
Sizin durumunuzdan haberdarım evet eşinizin bir oğlu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Eş adayım sakin bi adam, özellikle proje dönemlerinde (henüz aramızda hiçbirşey yokken) çok çok ciddi sorunlar karşısındaki analitikliği, pratikliği, sakin duruşu beni çok etkilemişti zaten.Hatta hislerimin temeli tam olarak o günlere tekabul ediyor :)
Uzun süredir görüşüyoruz, ikimizin de hayatları zor onun eski eşi ve mal paylaşım problemleri, yaşadıkları ev çok yakın sürekli karşılaşmaları, benim eski eş sorunlarım, eski eşimin geri dön baskıarı, çocuklar.. vs. bir sürü sorunlar yaşamamıza rağmen hiç tartışmadık bugüne kadar, bazen o anladı bazen ben dinledim ve dengeledik.
Daha önce de söyledim tipi, ünvanı değil iletişime açıklığı ona olan güvenimi harlıyor.

Çocuklar konusunda herşeyi abartarak anlatıyorum, bazen çocuklara sinirlendiğimde onu arıyorum çocukların benim gibi sakin bi insanı bile ne hale sokacağını görmesi için, söyleniyorum, düz.
Yaramazlıklarını, uyumayışlarını, bazen ikisinin aynı anda ağladığında evin ne duruma geldiğini..
Herşeyin en kötüsüne hazırlıyorum ki pembik hayaller kurmasın.
Pedagojik eğitimler almış bir kaç yıl, teoride bilgisi var bazen beni o yönlendiriyor ama pratiği yok.
Umuyorum biz de sizin gibi bu uyumu yakalayabiliriz, hayatınızdan bahsederken bu kadar olumlu cümleler kurmanız beni umutlandırdı, çok daha mutlu günleriniz olsun :)

Tesekkur ederim
Anlattiginiz profil gayet duzgun bir adam , umarim beraber yasamaya basladiginizda da kolay gecis yapar cocuklu bir adam olmaya :)
Insallah hersey cok guzel olur sizin icin de

Daha önce de yazdım gözden kaçmış olacak, Şehir değişikliği evet ama ara mesafesi 1 saat kadar.
Biz yaşadığım şuan ki evimi kapatmayıp, haftasonları babaya çocukları teslim ettiğimizde burda kalırız diye düşündük.
Yani getir-götür işini biz yapıcaz.
Çocukların babası siz evlenince çocuklarınızı kendi yanına almak ister mi?Yani velayeti kendinde olsun mu ister

Çocukların babası siz evlenince çocuklarınızı kendi yanına almak ister mi?Yani velayeti kendinde olsun mu ister
Muhtemelen böyle bişey yapabilir, velayet davası açabilir yada bende umudu tamamen keseceği için o da evlilik düşünmeye başlayabilir bilemiyorum.
Ama eş adayım zaten hukuk fakultesinde çalışıyor, tanıdığı yüzlerce avukat var, abisi hakeza avukat ve danıştığımız bir çok avukat, eski eşin çocukların velayetini alamayacağı yönünde hemfikir.Eski eş, esnaf, evi, arabası, vergi haczinde,Bankalara yüklü borçları var bugüne kadar defalarca iş batırdığından dolayı.Şuan sigortası dahi yok.
Hakimin çocukların aleyhine karar alacağını ve yaşlarını da hesaba katarsak babaya vermeyeceklerini ön görüyorlar.

Evet burada ki arkadaşların yorumlarına bakarsak kısa bir sürede toparlanıp iş bulmam çok daha mantıklı geliyor,
zaten en büyük sorunumda buydu.
Yakonınızın yaşadığı ve çocuğunun sorun olduğu evlilik hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
Ne gibi sorunlar yaşadılar, konu neydi, neyi aşamadılar, aşmak için neler yaptılar da başarıya ulaşamadılar?
aynı mahallede büyüdük çok samimi arkadaştık ilk evliliği ailesi yüzünden yürümedi canım
eşi ailesine tapıyordu resmen arkadaşımı çok ezdi.. ailesine bağımlıydı ailesine annesi yuvasını yıktı diyelim hiç bir zaman istenen bir gelin olmamıştı çok çekti ayrıldığında bebeği henüz 11 aylıktı düşün..
sonra eski eşinin kafasına dank etti ama arkadaşım kesinlikle dönmedi bir işe girdi ailesi sahip çıktı
sonra karşısında birisi çıktı konuştular bir süre hep benden fikir aldı çok tereddütte kaldı
adam hep bunun gözünü boyamış meğerse melek gibi bir insandı evlenene kadar.. bu arada adamında 2. evlilği ve cocuğu yoktu. herkes onayladı öyle ki ailesi bile çok sevdi düşün artık..
neyse evlendiler kızı o zaman 4 yaşındaydı ilk 3 4 ay felan iyiydi herşey.. sonra sonra birşeyler patlak vermeye başladı
işte kzıının herşeyi adama dokunmaya başlamış.
yemesi içmesi , oturması kalkması annesinin onunla ilgilenmesi okul masrafları vs kısacası herşey kızına çok kötü davranmaya başlamış bir süre sonra
bir gün kavga esnasında kızı, adama seni sevmiyorum git bu evden dediğinde kızına vurmaya kalkmış ondan sonra bir dhaa düzen tutmadı.. şimdi boşanma davası açtı arkadaşım ve çok pişman oldu evlendiğine.. sonu karanlık oldu şimdi toparlanamıyor ailesine mahcup kızına mahcup herkese mahcup..

İnsan "yapmam!!" dediğini yapmadan ölmezmiş misali; şu aralar ikinci evlilik hayalleri kurmaya başladım.
İlk evliliğimde evlilik haberlerini aldığımda çevremdekilerin,
"beyin bedava ne evlenmesi saçmalamayın" diyordum.
"Bi gün boşansam, erkeksizlikten burnum kuruyup düşse yine de evlenmem" demişliğim bile var.
Fakat gel gör ki; henüz burnum düşmeden bi b.ktan çıkarıp diğerine sokmak gibi planlar kuruyorum şuan.
Çünkü dünyanın en muhteşem adamına aşık oldum :KK51:

Girizgah kısmını bitirdik, şimdi açıklamalarımı dinleyin bu kısım ciddi çünkü;
Bi kaç yıl önce iki çocuklu evliliğimi bitirdim, bi düzen kurdum, ev tuttum, iş buldum, hayat erkeksiz ne güzelmiş ohh özgürlük falan derken, çalıştığım şirketin ortak bir projesi için bi adamla karşılaştım, bi kaç ay birlikte çalıştık.(üniversitede eğitimci, akademisyen)
Adam olgun, adam yakışıklı, adam sorumluluk sahibi, adam kibar, adam insan, adam karşısındakinin kadın olduğunun farkında adam gibi adam, bence.
Uzun bir süredir görüşüyorum, fikirlerini nitelikli buduğum (annem dahil) bir kaç kişiyle tanıştırdım ve çok şükür kimseden olumsuz bi yorum da almadım.
Bu derya kuzumun, müstakbel gönlümün efendisinin 10 yılı aşkın bir evliliği olmuş ve çocuğu yok.
Çocuklarımla henüz tanıştırmadım ama onlarla ilgili fikirlerini planlarını dinleyince ve cümlelerini destekleyici hareketler gördükçe içimi bi ferahlık alıyor.

Konuyu uzatmadan benim kafama çok taktığım ve düşünce gücümle aşamadığım kısma geliyorum;
Biz eğer olurda evlenirsek ben şehir değiştirmek zorunda kalıcam (çocuklarımın okul ve eğitim kalitesi için mantıklı olan seçenek bu)
Şehir değiştirmek demek benim için işten ayrılmak demek en başta.
Bilmediğim bi memlekette (küçük bir şehir) iş bulma olasılığımda hayli zor olacak muhtemelen.
Bundan da ziyade çocuklar yeni bir şehre, eve, okula, hayata adım atacakları için ilk bir veya bir buçuk yıl (çocukların alışma sürecinde) çalışmamamın ve çocukların yanında olmamın daha mantıklı olduğuna karar kıldık.
Gelgelelim babaları nafakalarını sürekli aksatıyor (ki komik bi rakam zaten)
Ben şu kısımı kafamda bir türlü çözemiyorum, bağnazsam bağnazsın deyin rica ediyorum;

İkinci evliliğimi yapacağım adam çocukların maddi ve manevi tüm yükümlülüklerini üstlenmekte hazır, hatta ısrarcı hatta beni ikna etme çabalarında,
Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ben ve çocuklarım sanki büyük yük olurmuşuz çalışmadığım dönemde diyorum.
Zaten maddi konularda biraz koyu bi insanım, 30 küsür yaşımdayım daha babamdan okul hayatım dışında kuruş para aldığımı hatırlamam.
Ben çocuklarımın biyolojik babası dururken, üvey babalarından nasıl sorumluluk beklerim?
Nasıl derim çocukların şuna ihtiyacı var, bunu alalım diye?
Bunu bana dedirtmeyecek kendi görecek düşünecek bi adam bunu biliyorum ama kazanmadığım bi parayla çocuklarıma atıyorum bi ayakkabı aldığında ben bunu nasıl kabul edicem.

Kendimi yiyip bitiriyorum,
Rica ediyorum bu durumda olan olmayan herkes bi el atsın çünkü bu durum beni evlilikten çok uzaklaştırıyor, korkutuyor.

Karşımda bir kere ucağından bucağından olsun bunu konu eden bi adam olsa kendimi dizginliyeceğim ama bana;

"babasının vereceği nafakaya ihtiyacımız yok çok şükür, verirse çocuklar adına bi hesap açar üniversite hayatları için birikim yaparız, ben kendime (kazancına) ve sana (minimalist oluşuma) çok güveniyorum biz çocuklarımızı maddi manevi kimseye muhtaç etmeden yetiştiricez inşallah" diyor.
Ağlayasım geliyor.

Çalışamadığım (iş bulmam da uzun sürebilir) dönemde ben bu düşüncelerimle nasıl baş edicem kızlar?
Lütfen bir fikir?
Şimdi böyle diyor da ilerde nasıl davranır bilemezsin ben olsam asla işimi bırakmam once iş bulurum sonra giderim..Minimalist olmanız derken pek harcama yapmayan az ve öz alan bir tip misiniz beklentiniz mi az?
Bir de rica ediyorum dünyanin en muhtesem adamina aşığım falan havalarına girip de üzulmeyin sonradan bu konularda temkinli olun 2.evlilik dikkat ve mantık ister..

Şimdi böyle diyor da ilerde nasıl davranır bilemezsin ben olsam asla işimi bırakmam once iş bulurum sonra giderim..Minimalist olmanız derken pek harcama yapmayan az ve öz alan bir tip misiniz beklentiniz mi az?
Bir de rica ediyorum dünyanin en muhtesem adamina aşığım falan havalarına girip de üzulmeyin sonradan bu konularda temkinli olun 2.evlilik dikkat ve mantık ister..
aynen köprüyü geçene kadar melek kesiliyorlar çok güzel göz boyuyorlar..
başta annemin şimdiki eşi .! 2 tane cocugun sorumluluğunu alacak şimdi alır gibi gözükürde ilerisi sıkıntılı..

Herkes tecrübelerinin nazarında değerlendirir önüne çıkan olayları.
Şuan ki eş adayım belki sizin için muhteşem bi adam değildir ama benim için öyle.
Çünkü benim eski eşim, şımarıcam diye bana sevgiini dile getirmeyen, hiçbir konuda eleştiri kabul etmeyen ama sürekli eleştiren (yine şımarmayayım diye) , küfürlü konuşan, çocukların yanında "ben oğullarımla büyüyünce pavyona gidicem" diyecek kadar bayağı düşünceli, çalışmamı istemeyen, kitap okusam bişey araştırsam kavga çıkaran, (entel entel işermiş) üzerimde kısa kollu tshirt var diye "iyice motora döndün" diyen, annesinin lafından çıkmayan, ve bunu gururla kabul eden bi adamdı.
Neden muhteşem dediğimi anlayabiliyorsunuzdur umarım,
Ben çok zor bir adamla yaşadım, belki şimdiki eş adayım standartlarda bi adamdır ama ben bana duyduğu saygısını göz önüne aldığımda ona içten içe minnet duyuyorum.
Çünkü bu özveriyi hayatımda ilk kez tadıyorum.
Yine de hiçbirşeyi yaşamadan bilemeyiz tabi, ben tevekkül etme çabasındayım sadece.

Size kuzenimi örnek vereyim.

Kuzenim iki küçük kız çocuğuyla boşandı. Birkaç sene sonra iki, üç tane hiç evlenmemiş talipleri oldu ama kabul etmedi.

Nedeni belli değilmi? Bekar ve çocuk sahibi olmayan adamlar evlenmeden önce ne kadar söz verseler de, evlenince o çocuklar ona yük gelecek.

Kuzenim de önce çocuklarım dedi.
aynen yük geliyor benim arkadaşımda aynı böyle oldu :(

Ben çocuksuz bir bayan olarak eş adayınızdan ne kadar enim olursanız olun çok fazla issiz kalmayın derim.
Eve alışkın değilseniz evde de sıkılırsınız. Adamlar da köprüyü geçene kadar farklı geçince farklı olabiliyor.
Bir de resmi olarak neden ayrıldıklarını biliyor musunuz?
Eş adayınızın ufak da olsa yalanını yakaladınız mı?
Aşktan kör değilseniz olumlu olumsuz birçok şeyi aynı anda gorebiliyorsanız bu yola girin derim riskli ama seviyorsanız yaşamaya değer.
Mutluluklar.

Herkes tecrübelerinin nazarında değerlendirir önüne çıkan olayları.
Şuan ki eş adayım belki sizin için muhteşem bi adam değildir ama benim için öyle.
Çünkü benim eski eşim, şımarıcam diye bana sevgiini dile getirmeyen, hiçbir konuda eleştiri kabul etmeyen ama sürekli eleştiren (yine şımarmayayım diye) , küfürlü konuşan, çocukların yanında "ben oğullarımla büyüyünce pavyona gidicem" diyecek kadar bayağı düşünceli, çalışmamı istemeyen, üzerimde kısa kollu tshirt var diye "iyice motora döndün" diyen, annesinin lafından çıkmayan, ve bunu gururla kabul eden bi adamdı.
Neden muhteşem dediğimi anlayabiliyorsunuzdur umarım,
Ben çok zor bir adamla yaşadım, belki şimdiki eş adayım standartlarda bi adamdır ama ben bana duyduğu saygısını göz önüne aldığımda ona içten içe minnet duyuyorum.
Yine de hiçbirşeyi yaşamadan bilemeyiz tabi, ben tevekkül etme çabasındayım sadece.
Ben eş adayınızı tanimiyorum zaten bilemem..Size gore muhtesem olabilir elbette..Bana gore hayatta hickimse muhtesem degildir ve garantisi yoktur..Ben kimseyi gözumde buyutmem..Dayim da yengemden sonra aşık oldu 1 cocuklu bir bayana ve 15gunluk evliyken 2yasindaki cocugun kahvaltida yedigi peynir gozune battı...Oysa okuturum buyuturum diyordu guvenin ama siz babamdan bile para isteyemezdim demissiniz hadi cocuklara ust baş gerekti adam da para vermiyor bana para ver demek kolay olmaz sizin için.. Bir miktar paraniz olsa bir kenarda toplu para 1senelik o zaman oturun derdim..

Back
X