dashboard
eski eşinizle ilgili yazdıklarınızı okuyunca iki adam (benim eskieş) bu kadarmı birbirlerinin aynısı olabilir dedim..
yeni eş adayınızla ilgili olarak kaldımı böyle adamlar yok yahu olamaz diyen arkadaslar var ayol var hala var böyle adamlar umarım nesilleride tükenmez :)
4 yıllık evliyim 2.evliliğim benim 1 evladım eşimin 2 evladı var benim kuzum doğal olarak bizle yaşıyo....
İlk zamanlar zorluklar elbette yaşadık birbirlerine alışma sürecinde ve zamanla herşey yerine oturdu...
Eşimin maddi durumu oldukça iyi olmasına rağmen ben çalışmaktan ve işimden vazgeçmedim hatta bildiğin savaştım işimi bırakmamak için çünki insanız ve hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz ve benim 1 evladım var, size nacizane tavsiyem işinizi bırakmayın mecbur kalırsanızda çok kısa vadede olsun...
Eşimden Allah bin kere razı olsun onun sayesinde oğlum özel okulda okuyo zira ben oğluma bu imkanı asla veremezdim....
Şu andada tek derdimiz ortak bir meyvemiz olması (konu dışı ama) malum yaş geçince bira zorlaşıyo Rabbim inşallah nasip eder
Çok hızlı ve devrik cümlelerle yazdım umarım anlaşılmıştır işyerinde malum yakalanma riski :))
Size evlatlarınızla birlikte yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun