- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
çok sevindim canım bir sorun yokmuş Allah sağsalim kucağına aldığın günü göstersin inşallah.bizede bbiş nasip etsin
ooooooohhhhhh be çok şükür
çok şükür allah'a çok sevindim burcucum..artıkkk tadını çıkar hamileliğinin bakalım :)
Sizi tanımıyorum ama inanın Çok Çooooooooook sevindim konunuzu yeni gördüm ve direk ilk sayfayı okudum şuan ezan okunuyor ve son sayfaya bakamadım bir yandan okuyorum biryandan dua ediyordum inşallah birşey çıkmaz sağlıklıdır diye sonra ilerleyen sayfalarda mesajını gördüm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCANIMA ARKADAŞLARIM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE
benim için endişelenmişsiniz allah razı olsun hepinizde.
saat 12 deydi randevu ama doçentin acil ameliyatı çıktığı için geç girdik
resmen ölecektim heycandan.
adam tek tekk herşeyini inceledi ama hiç bir sorun görünmediğini herşeyin yolunda olduğunu
tüm anotomisinin mükemmel olduğunu söyledi
tek tek organlarını saydı. midesi var böbrekleri var mesanesi var. sonra omurga yerli yerinde dedi. peki açıkmı dedim onu şimdi inceliycez dedi inceledi bana bir asır gibi geldi süre.
ve kapalı sırtı dedi. allaha şükrettim o süre zarfında içimden hep dua ediyordum.
beyincik normal kafası normal dedi. kemiklerini ölçttü...
neden peki yüksek çıktı dedim laboratuarla ilgili sıkıntı olmuş olabilir dedi.hiç bir anlam vermedi..
tansiyon sıkıntın varmı dedi. hayır dedim...
yeniden testi yenileyelim mi dedim hayır gerek yok bence bu sadece kafa karıştırmaya sebep olur dedi...
böyle işte kızlar
hepinizi binlercee kez teşekkür ediyorum.....
2.bebek düşünüyorum Allah nasip ederde gelirse yavrumun kardeşi tarama testleri yaptırmayı düşünmüyorum ne kendimi nede yavrumu strese sokmaya gerek yok değil mi ama
Sizi tanımıyorum ama inanın Çok Çooooooooook sevindim konunuzu yeni gördüm ve direk ilk sayfayı okudum şuan ezan okunuyor ve son sayfaya bakamadım bir yandan okuyorum biryandan dua ediyordum inşallah birşey çıkmaz sağlıklıdır diye sonra ilerleyen sayfalarda mesajını gördüm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canımnm nasıl sevindim anlatamam seni diğer topiklerden tanıyorum hatta dün akşam evine baktım az öncede bunu gördüm.inş sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.daha bişey takma kafana ultrasonda kesin görülüyor.ben mide bulantısından folik asit çok içemedim dr a ilk sorum omurgaları olmuştu. .belli oluyor orada.bu arada bende bu tarama testlerini çok saçma görüyorum özellikle aldırmayacaksanız gereksiz bende yaptırmamıştım
Şimdi profiline bakınca hatırladım seniii albümlerde eşinin sana hazırladığı tahtadan o güzel hediyeyi görmüştüm daha önce aklımda kalmış profilindeki resmi görünce hatırladımAllah mutluluğunuzu daim etsin bebişinizle bir ömür mutlu mesut olun inşallaahhhhh
cnmm wlla kaçgündür aklımdaydın,okadar çok sevindim ki bebişinin sağlıklı olduğuna :)))..şimdi bütün sıkıntılar unutuldu bile işte...sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah hepimiz.Tıp ilerledi diye insanları paranoya yapıolar walla..:))))))))))))))
gözünaydın burcum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
gözün aydın atlatmışın :)
bende gerekli görmüyorum 3 lü testleri. bir kızım var ve ikinciye hamileyim. ikisinde de yaptırmadım. Allah nasıl bana eşimi seçerek yolluyorsa bebeğimi de seçerek yolluyor :) Allah kolay imtihan versin :)
çok çok sevindim
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmadı
yavruna ve sana sonsuz sağlık sıhhat dilerim
yaşadığın son sıkıntı bu olsun RAbbim acıyla sınamasın hiçbir anneyi
çok sevindim canım ya Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Burcu çok sevindim canım.
Ama ben bir şey çıkmayacağını biliyordum zaten.
Cinsiyeti de kesinleşmiştir artık değil mi?
çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için...
çok şükür bu badireyide atlattık allah başka dert vermesin
sağsağlim alıyım kızımı kucağıma inşallahh...
sarissacımm evett kesinleştiii minik bir prenses geliyormuşşşşş
CANIMA ARKADAŞLARIM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE
benim için endişelenmişsiniz allah razı olsun hepinizde.
saat 12 deydi randevu ama doçentin acil ameliyatı çıktığı için geç girdik
resmen ölecektim heycandan.
adam tek tekk herşeyini inceledi ama hiç bir sorun görünmediğini herşeyin yolunda olduğunu
tüm anotomisinin mükemmel olduğunu söyledi
tek tek organlarını saydı. midesi var böbrekleri var mesanesi var. sonra omurga yerli yerinde dedi. peki açıkmı dedim onu şimdi inceliycez dedi inceledi bana bir asır gibi geldi süre.
ve kapalı sırtı dedi. allaha şükrettim o süre zarfında içimden hep dua ediyordum.
beyincik normal kafası normal dedi. kemiklerini ölçttü...
neden peki yüksek çıktı dedim laboratuarla ilgili sıkıntı olmuş olabilir dedi.hiç bir anlam vermedi..
tansiyon sıkıntın varmı dedi. hayır dedim...
yeniden testi yenileyelim mi dedim hayır gerek yok bence bu sadece kafa karıştırmaya sebep olur dedi...
böyle işte kızlar
hepinizi binlercee kez teşekkür ediyorum.....
burcucum burda dolanırken haberim oldu durumdan
yaşadığın stresli günler için inan çok üzüldüm
son sayfalara korkarak ilerledim ama sonuç harika
Rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin bir daha yaşatmasın böyle zor günler inş..:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?