Fikirlerinize çok ihtiyacım var 3 lü taramayla ilgili(sipina bifida değeri)

çok sevindim canım bir sorun yokmuş Allah sağsalim kucağına aldığın günü göstersin inşallah.bizede bbiş nasip etsin

ooooooohhhhhh be çok şükür

çok şükür allah'a çok sevindim burcucum..artıkkk tadını çıkar hamileliğinin bakalım :)

çok sağolun canlarımm çok iyisiniz teşekkür ederim
vallahi allah iyi haber bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmasın
o bekleme süresi kadar kötü bir şey yok...
çok şükür iyiyiz şimdi ama hala acaba birşey çıkarmı o derece paronoyak ettiler beni...

2.bebek düşünüyorum Allah nasip ederde gelirse yavrumun kardeşi tarama testleri yaptırmayı düşünmüyorum ne kendimi nede yavrumu strese sokmaya gerek yok değil mi ama

ay cnm nasıl sevindim anlatamam seni diğer topiklerden tanıyorum hatta dün akşam evine baktım az öncede bunu gördüm.inş sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.daha bişey takma kafana ultrasonda kesin görülüyor.ben mide bulantısından folik asit çok içemedim dr a ilk sorum omurgaları olmuştu. .belli oluyor orada.bu arada bende bu tarama testlerini çok saçma görüyorum özellikle aldırmayacaksanız gereksiz bende yaptırmamıştım

Sizi tanımıyorum ama inanın Çok Çooooooooook sevindim konunuzu yeni gördüm ve direk ilk sayfayı okudum şuan ezan okunuyor ve son sayfaya bakamadım bir yandan okuyorum biryandan dua ediyordum inşallah birşey çıkmaz sağlıklıdır diye sonra ilerleyen sayfalarda mesajını gördüm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Şimdi profiline bakınca hatırladım seniii albümlerde eşinin sana hazırladığı tahtadan o güzel hediyeyi görmüştüm daha önce aklımda kalmış profilindeki resmi görünce hatırladım Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişinizle bir ömür mutlu mesut olun inşallaahhhhh

2.bebek düşünüyorum Allah nasip ederde gelirse yavrumun kardeşi tarama testleri yaptırmayı düşünmüyorum ne kendimi nede yavrumu strese sokmaya gerek yok değil mi ama

kesinlikle katılıyorum annemden zaten doğru düzgün süt emmemişim emdiğim iki lokmada burnumdan geldi resmen şu bir haftada...
ve hiçç bir anlam veremediler bu kadar yüksek çıkmasına çünkü gelişimi çok güzel kızımın. maşallah minik prensesime...

ayy canım ya ne kadar iyisin allah razı olsun canım
allah kimseyi evlatla sınamasın vallahi çok zormuş söyleylerdi inanmazdım ama gerçekmiş.
kendinden çok başka bir varlığı düşünüyorsun ve bunun adı evlat...

canım çokk sağol bundan sonra takmıycam hiç bir şeyi.
inşallah herşeyde yolunda gider.
asla panikte yapmıycam
allah kucağıma almayı nasip etsin artık. dr da diyor herkes folik asitmi içiyor tamam etkiler belki ama tamamiyle bundan sebep diyemeyiz diyor.
vallahi dr da anlam veremedi.

evet o benim canım aminn inşallah mutlu yuvamız prensesimizle dahada şenlenecek inşallah.
çok teşekkür ederimmm kuuzm

cnmm wlla kaçgündür aklımdaydın,okadar çok sevindim ki bebişinin sağlıklı olduğuna :)))..şimdi bütün sıkıntılar unutuldu bile işte...sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah hepimiz.Tıp ilerledi diye insanları paranoya yapıolar walla..:))))))))))))))

gözünaydın burcum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

gözün aydın atlatmışın :)

bende gerekli görmüyorum 3 lü testleri. bir kızım var ve ikinciye hamileyim. ikisinde de yaptırmadım. Allah nasıl bana eşimi seçerek yolluyorsa bebeğimi de seçerek yolluyor :) Allah kolay imtihan versin :)

çok çok sevindim
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmadı
yavruna ve sana sonsuz sağlık sıhhat dilerim
yaşadığın son sıkıntı bu olsun RAbbim acıyla sınamasın hiçbir anneyi

Burcu çok sevindim canım.
Ama ben bir şey çıkmayacağını biliyordum zaten.
Cinsiyeti de kesinleşmiştir artık değil mi?

gözünaydın burcum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

çok çok sevindim
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmadı
yavruna ve sana sonsuz sağlık sıhhat dilerim
yaşadığın son sıkıntı bu olsun RAbbim acıyla sınamasın hiçbir anneyi

çok sevindim canım ya Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Burcu çok sevindim canım.
Ama ben bir şey çıkmayacağını biliyordum zaten.
Cinsiyeti de kesinleşmiştir artık değil mi?

çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için...
çok şükür bu badireyide atlattık allah başka dert vermesin
sağsağlim alıyım kızımı kucağıma inşallahh...

sarissacımm evett kesinleştiii minik bir prenses geliyormuşşşşş

çok sevindim, Allah gönlünüze göre vermiş:))

burcucum burda dolanırken haberim oldu durumdan

yaşadığın stresli günler için inan çok üzüldüm

son sayfalara korkarak ilerledim ama sonuç harika

Rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin bir daha yaşatmasın böyle zor günler inş..:13:

ayy çok sağol tatlım benim
çokk zormuş gerçekten allah kimseyi evlatla sınamasın rabbim kimseye vermesin.
inşallah kucağıza alırız yazmalımmm çok öpüyorum

özgecim gelmiş geçmiş olsun durumundan yeni haberim oldu ,güzel habere de çok sevindim Allah sağlıkla böyle sorunları yaşatmadan kavuştursun sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…