Fikirlerinize çok ihtiyacım var 3 lü taramayla ilgili(sipina bifida değeri)

İnş. hayırlı sonuçlar çıkar kalbini karartma. Bebeğinide kendinide üzme.

canım saat 1 oldu geldim hemen bakayım dedim.güzel haberlerle geleceksin inşallah.ablam haftaiçi ameliyat oldu ona gidicem umarım çıkmadan bir haberini alırım burcucum.

vlla bende bekliyorum canım meraktan girdim,normalde girmiyorum haftasonu.inşallah güzel haberi yazıcan birazdan

bende merak icerisindeyim umarım bende oldugu gibi hayırlı haberler gelır ...

bende heyecan ve umutla açtım sayfayı inşallah herşey yolundadır.

seni bekliyoruz heyecanla burcuözge..

canım naptın inşallah güzel haberlerin vardır

CANIMA ARKADAŞLARIM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE
benim için endişelenmişsiniz allah razı olsun hepinizde.
saat 12 deydi randevu ama doçentin acil ameliyatı çıktığı için geç girdik
resmen ölecektim heycandan.
adam tek tekk herşeyini inceledi ama hiç bir sorun görünmediğini herşeyin yolunda olduğunu
tüm anotomisinin mükemmel olduğunu söyledi
tek tek organlarını saydı. midesi var böbrekleri var mesanesi var. sonra omurga yerli yerinde dedi. peki açıkmı dedim onu şimdi inceliycez dedi inceledi bana bir asır gibi geldi süre.
ve kapalı sırtı dedi. allaha şükrettim o süre zarfında içimden hep dua ediyordum.
beyincik normal kafası normal dedi. kemiklerini ölçttü...
neden peki yüksek çıktı dedim laboratuarla ilgili sıkıntı olmuş olabilir dedi.hiç bir anlam vermedi..
tansiyon sıkıntın varmı dedi. hayır dedim...
yeniden testi yenileyelim mi dedim hayır gerek yok bence bu sadece kafa karıştırmaya sebep olur dedi...
böyle işte kızlar
hepinizi binlercee kez teşekkür ediyorum.....

sabah tan beri seni bekliyorum.. gelip güzel haberini dört gözle bekledim

Allaha hamt olsun sonsuz sükürler olsun. cok sevindim sarilip öpüyorum..

sabah tan beri seni bekliyorum.. gelip güzel haberini dört gözle bekledim

Allaha hamt olsun sonsuz sükürler olsun. cok sevindim sarilip öpüyorum..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİTANECİĞİM
ben duaların gücüyle olduğuna inanıyorum vallahi.
yüce rabbim karşılıksız bırakmadı bizi.
herkese destekleri için çok teşekkür ediyorum...
bende kocamannn öpüyorumm

çok çok sevındım cnım benım ..sabahtan berı aklımdaydın..

cok şükür..cok opüyorum senı

Birgün hamile kalırsam bu testi yaptırmayı düşünmüyorum.5 kişiden 3 nün sonucu yalnış çıkıyor ve insanlara zehir ediyorlar o günleri.. Eskiden 3 lü testmi varmış sanki mevlam ne verirse kabulumuz..

Biliyordum hissettim

Bugün senden haber beklerken profilini inceledim açtığın konuları okudum resimleri gördüm hepsi bir harikaydı dedimki bu kadar hayat dolu bir insanın başına böyle bir aksilik gelmez gelmeyeekte.Gelmedide çok şükür.RABBİME binlerce kere şükür.Gözün aydın arkadaşım.

çok çok çok sevindim..dualarımız kabul oldu...sıra bizim bebişlern sağlık haberlerinde.. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız..

Son düzenleme:
kesinliklee aynı fikirdeyim...

aynen kendı sonucumu duydugumdakı gibi derin bir ohhh ve cok sukur cektım :)
Allahım kımseye yasatmasın cıdden cok zor ve acı bı duygu ..
3 lu 4 lu hepsı bos bencede bır 2 lı yaptırıp dıgerlerını yaptırmamak lazım .ayrıntılı ultrasonda hersey gorunuyor hadı bızı bosver bebısleri bosuna stress yapıyolar bu kadar aglayıp uzulunce onlarda etkılenıyodur kıyamam ben onlara :) gelmis gecmis olsun Burcuge

Size de büyük geçmiş olsun.. Yavrunuzu sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah..

çok teşekkür ederim çok sağolun amin inşallah kucağımıza almak nasip olur

ay bu ne kadar güzel bir yorum bu böyleee :78:
ne kadar tatlısın canımmm
Çok teşekkür ederim buda bir sınavdı atlattık işte.
Okuduğumuz dualar burda bana verdiğiniz destek asla unutmayacağım.
Binlerce kez teşekkürler...

ya ben resmen ağladım okurken canım Allah bizi şükretmekten geri koymasın.gözün aydın
ahh kuuzm yaa işte bu sitenin bu yönünü çok seviyorum. herkes kendi sorunu gibi yaklaşıp paylaşıyor.
amin canım allah kalbimizi şeytanın vesveselerinden de korusun.
benim gibi birileri varsa ve okuyorsa asla isyan etmeden boll boll okusunlar. Allaha sığınsınlar.
çok teşekkür ediyorum canım

çok çok çok sevindim..dualarımız kabul oldu...sıra bizim bebişlern sağlık haberlerinde.. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız..

aminnn canımm haber bekleyen herkeseee allah güzel haberler hayırlı haberler nasip etsin.
Allah hastane kapılarında kimmseyi çaresiz bırakmasın.
inşallah sağlıkla alırız kucağımızaa

çok sevindim canım bir sorun yokmuş Allah sağsalim kucağına aldığın günü göstersin inşallah.bizede bbiş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…