- Konu Sahibi upsydaisyy
-
ablalarım ne olur yardım edin içinden çıkamadığım bir durum var. Olay şu iki yılldır beni seven biri var önceki topiklerimde bahsetmiştim ve biz bu kişiyle sadee konuşuyoruz şu anda. Bu oğlanın kuzeni bana aşıktı rahatsız etmeye başlamıştı artık neyse ki halam konuştu ve sesi soluğu kesildi. Az önce burak yani konuştuğum kişiyle konuşurken sordu bana sanahiç mesaj atıyor mu kuzenim diye ben de atmıyor dedim.Sonra da halam sizi köyde çok yakın görmüş hiç birşey olmamış gibi konuşyorlardı dedi bana dedim.O da iyi anlaşıyorduk tabi kuzenimle anlaşmıycam da kimle anlaşıcam dediaynen bu yüz ifadesiyle kalakaldım.Ciddi misin diye sordum evet o benim dayımınoğlu farkında mısın dedi.Ben de bir süre konuşmak istemediğimi söyledim çünkü bu bana çok iğrenç geliyor kuzeni bile olsa onun sevdiği kıza yan gözle baktı bizim aramızı bozmaya çalıştı her şeyi geçtim burağı bildiği halde hala beni rahatsız ediyordu o kuzenine rağmen durmadı beni sevdiğini açık açık söyledi ama bu burağın gururuna hiç dokunmamış.Niyeti benimle evlenmek e şimdi biz evlensek kuzeniyle görüşmeye devam mı edecek şimdi evimize mi girip çıkacak o bizim.Ayyy ben kaldıramam bunu bana göre çok yanlış onunla samimi olması.Sizce ben mi abartıyorum bu durumu yoksa dediğim gibi mi olmalı ne olur bir şey söyleyin arafta kaldım resmen
Aslinda abartmiyorsun senin acindan baktigim zaman gercekten kötü ve rahatsiz edici bir durum. Yani dedigin gibi evlendigin zaman evine gelecek ister istemez hatirlayacaksin o günleri.
Sevgilin acisindan bakinca da ona hak veremiyorum sahsen benim bir kuzenim sevdigim erkegi sevseydi pek de muhabbet edemezdim sanirim.
ben de öyle düşündüm o kadar zoruma gitti ki neden şaşırdın bu kadar demesi çok üzüldüm
Yani ben belki cok sahipleniyorum ama gururuma yediremem sahsen. Nasil benim sevdigim kisiyi sevebilir gecmiste sevmis olsun veya simdi hic farketmez. O kişiyi gorunce aklima sevdigim gelir dayanamam.
Konsutun mu bu konuyu rahatsiz edici buldugunu ifade ettin mi?
şaka gibi.. Bi an düşündümde bizim öyle olsa, o kuzenın suratını görmeyi bırak paralardı onun suratı falan
çok genişmiş erkek arkın cidden. Böle bişi olmaz olamaz yani. Ayıp!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaşlar kaç?
Küçük gibi geldi bana, normalde evlenecek kadar ciddi bi'sevgi/ilişki varsa bu tür şeyler çok sorun olur çünkü.
Ama yok takılıyosanız tabii ki umursanmaz.
Farkında mısın dayımın oğlu o benim diyor birde öyle mi :)
sen de ona farkında olması gereken başka şeyleri hatırlat bence.
ben de o dayının oğlu bana aşıktı farkında mısın dedim ama sinirimi kusmaya yetmedi tabi
Boşver burak ve dayısının oğlunu derdim ama sen bilirsin.
şöyle ki kendisi benim uzaktan akrabam olur ve bizim ailemizde de eğer bir ilişki olursa evlilik amacıyla olur o da beni gördüğü günden beri aşık ve ileride evlenmek istediğini söylüyor annesi babası da bu yönde konuşuyor ben göze alamadığıman bu güne kadar evet dememiştim ona ben 18 o 21 yaşın genç diyeceksiniz biliyorum ama zaten beş yıldan önce evlenmeyi düşünmüyorum üniversiteye hazırlanıyorum şu anda
iki yıldır ömrümü yedi zaten ne halleri varsa görsünler valla el birliğiyle delirttiler beni
Erkek arkadaşınızla empati yaptım ve yaptığı hoş hareket değil kuzen bu silip atamaz tabiki ama mesafe koyabilir en azından.
Bi ilişki olursa oda evlilik amacıyla olursa bence acele etme daha senin üniversiten var göze alamamaya devam edin :/
Kıskanmamış olması çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?