- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
- Konu Sahibi upsydaisyy
-
çok koydu bu söylediği böyle düşünmesi beni kıskanmayan sevdiğine yan gözle bakan kuzeniyle arada hiç birşey yokmuş gibi konuşan birinden bana hayır gelmeyeceği çok açık ona da söyliycem daha fazla konuşmaya devam etmek istemediğimi sevmiyordum ama hayal kırıklığına uğramak çok canımı yaktı ne yapıp edip ona güvenmemi sağlamıştı
ablalarım ne olur yardım edin içinden çıkamadığım bir durum var. Olay şu iki yılldır beni seven biri var önceki topiklerimde bahsetmiştim ve biz bu kişiyle sadee konuşuyoruz şu anda. Bu oğlanın kuzeni bana aşıktı rahatsız etmeye başlamıştı artık neyse ki halam konuştu ve sesi soluğu kesildi. Az önce burak yani konuştuğum kişiyle konuşurken sordu bana sanahiç mesaj atıyor mu kuzenim diye ben de atmıyor dedim.Sonra da halam sizi köyde çok yakın görmüş hiç birşey olmamış gibi konuşyorlardı dedi bana dedim.O da iyi anlaşıyorduk tabi kuzenimle anlaşmıycam da kimle anlaşıcam dediaynen bu yüz ifadesiyle kalakaldım.Ciddi misin diye sordum evet o benim dayımınoğlu farkında mısın dedi.Ben de bir süre konuşmak istemediğimi söyledim çünkü bu bana çok iğrenç geliyor kuzeni bile olsa onun sevdiği kıza yan gözle baktı bizim aramızı bozmaya çalıştı her şeyi geçtim burağı bildiği halde hala beni rahatsız ediyordu o kuzenine rağmen durmadı beni sevdiğini açık açık söyledi ama bu burağın gururuna hiç dokunmamış.Niyeti benimle evlenmek e şimdi biz evlensek kuzeniyle görüşmeye devam mı edecek şimdi evimize mi girip çıkacak o bizim.Ayyy ben kaldıramam bunu bana göre çok yanlış onunla samimi olması.Sizce ben mi abartıyorum bu durumu yoksa dediğim gibi mi olmalı ne olur bir şey söyleyin arafta kaldım resmen
canım seni üzmek için söylemedim ama senin için bence hayırlısı ayrılmak böyle bir şeyi görmemezlikten gelmek normal değil benimde ilşkim dört dörtlük yürümedi beni hayatta dişi sinekle aldatmayan eşim birgün beni aldattı ben yakaladım sadece birtek şey söyledim beni bırak dedim bana bunu yaşatmaya hakkın yoktu dedim nasıl olduysa eşime kurulmuş birtuzak gibi geldi bana unutmak kolay olmadı ama eşim onu affetmem için elinden geleni yaptı.
Evlenmezsiniz zaten büyük ihtimal çünkü senle evlenicek kadar ciddi düşündüğünü hiiiiiçç sanmıyorum..dolayısıyla evlenince olacaklar için hiç üzülmene gerek kalmaz :)
yok üzülüyorum ama sizin dediklerinizden değil onun yaptığına üzülüyorum eşinize gelince de diyecek bir laf bulamadım umarım akıllanmıştır da bir daha öyle bir hata yapmaz
belki yabancı biri olsaydı haklısınız derdim ama aileden olunca iş biraz değişiyor işte ister istemez ciddi oluyor ailesi de hep ona bunu telkin ettiği için ciddi olmaktan başka şansı yok diyebilirim
ben onu bırakmaya hazırdım ama o nedense beni bırakmayıp hamile kalabilmem için elinden geleni yaptı bende bu yaptığını bir hata olarak görüp affettiim onu zaten eğer böyle bir şeye devam etseydi yanında durmazdım.
tecavüze uğradınız sanırım çünkü yazınızdan çıkan bu..
Bir de aldatan tabi bırakmaz siz yanlış biliyosunuz aldatılan bırakır..aldatan zaten bırakmak isteseydi bırakır öyle yapardı ve aldatmış olmazdı..ama o aldatıp aldatıp affedebileceği bir kadın istemiş belliki..neyse tabi her erkek içinde geçerli değil bu belki sizin eşiniz gerçekten pişman olmuştur .inşallah affettiğinize değer
canım ben eşimi çok seviyorum ama bu benim onu bırakamayacağım anlamına gelmez ben istediğim anda onu bırakıp giderim gerçekten eşim pişman olmasaydı bana ne halin varsa gör derdi ben çünkü ona etmediğimi bırakmadım artık konu beni aldattığından çıktı ben resmen ona eziyet oldum tabi oda bunu sineye çekti birde eşim öyle bir insanki hayatta haklı haksız olsa hep ben haklıyım derdi bu konuda öyle demdi
Söylemek benim haddime değil ama birdaha yaparsa sakın affetme çünkü ömrün boyunca aldatılmaya tamam demiş olursun ve seneler sonra ayrılmadığına çooook pişman olursun..ama inşallah senin eşin gerçekten pişman olmuş ve değerini anlamıştır.,
Bir erkeği bu kadar severken aldatılmak cidden çok acı..allah düşmanımın bile başına vermesin[/QU doğru söylüyorsun bende zaten bu mantıktayım ama elin oruspusu için yuvanı yıkamya değmez dedim bunu evlenince ancak anlarsın öyle ha deyince bitmiyor ama böyle birşeyi birdaha yaparsa sineye çekmeyeceğimi çok iyi biliyor çok zor bir durumdu çok şükür atlattım
Söylemek benim haddime değil ama birdaha yaparsa sakın affetme çünkü ömrün boyunca aldatılmaya tamam demiş olursun ve seneler sonra ayrılmadığına çooook pişman olursun..ama inşallah senin eşin gerçekten pişman olmuş ve değerini anlamıştır.,
Bir erkeği bu kadar severken aldatılmak cidden çok acı..allah düşmanımın bile başına vermesin
sen emın mısın senı gercekten sevdığınden? arkandan abuk abuk konusmasa kuzenı cesaret edemezdi bu kadar senı rahatsız etmeye,
erkekler o yasta her seyı paylaşıyorlar emınım ıkısı de senı bılıyorlar, ikisinden de uzak dur derim, çok kucuksun
sanırım kuçuk de yerdesın, üzülme sonra
Başına ne geldiyse geldi olan olmuş artık.Hiç tınlama arkana bile bakmadan uzaklaş.Yaşın genç daha büyük hatalar yaparsın.Böyle midesiz adam mı olur ya saçmalama.Yarın öbür gün kuzeninin sana tecavüz etmeyeceği ne malum.Televizyonda neler görüyoruz onlar da bizler gibi normal hayata sahip olan insanlar.Milletin başına neler geliyor.Mantığını kullan yoluna yalnız devam et.Okumaya bak üniversiteye gittiğinde bunların ne kadar boş insanlar olduğunu anlayacaksın yeni bir hayata başlayacaksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesınlıkkle bole bırı ıle evlenmee derım sımdıden dayı oglunu bu sekılde kabullenen ıkı gun sonra sız evlenınce can cıger olurlar ortada sen harap olursun
yok öyle tecavüz falan olmaz kendisine de ailesine de çok güvenirim sadece yaptığını rahatlık olarak görüyorum o kadar yoksa çok iyi bir insandır
İyi insan olmak başka iyi eş olmak başka.Hatırlısı neyse o olsun inşallah canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?