Herkese merhaba,
Nişanlıyım, yakın zamanda düğünüm olacak. Ama iki gündür kafamı kurcalayan bir durum var.
Nişanlımın kendi işi, bir aralar maddi yönden zorlandı.Ortağı vardı ev araba aldıktan sonra ortağı, ortaklığı bozdu. Yani adam yükünü aldı ve gitti. Elimden geldiğince destek oldum. Sonuçta iyi günde kötü günde...Şurada düğüne az bir zaman kaldı. Bundan 3 ay önce verme dediğim halde arkadaşına 15 bin TL borç verdi . O borç hala gelmedi. Kredi kartlarına 8 bin TL borcu varmış geçen de kendisi ağzından kaçırdı. Bana hep dedi ki her şeyimi kendim yaparım borcum harcım olmaz. İşler iyi bu hafta ödeme gelecek, 3 haftadır tek kuruş geldiği yok...
Gece gündüz çalışıyor, ödeme alamıyor. Ev eşyası alınacak - ki en makulden istiyorum- Gelinlik, takı, kuaför vs. en uygun neresiyse oraları buldum. Hiç bir zaman önceliğim maddiyat olmadı ama kimseye de muhtaç olmak istemem. Şimdi ben çalışıyorum yarın bir gün çocuğum olacak Allah nasip ederse, geliri düzensiz ev kira nasıl geçineceğiz? Şimdiden bunu düşünür oldum.
Aileden nereye kadar destek alacak? Kız kardeşi ev alacak diye ailesi 60 bin nakit verdi. Ama nişanlıma gelince destek vermiyorlar. İki üç eşya için nişanlım arabasını satacak oluyor. Arabayı güya ev için kullanacaktık.
33-34 yaşında adam, şu kadın halimle ailemden destek almadan her şeyimi kendim yapıyorum. Şu an çok moralim bozuk. Yanlış şeyler yazmış olabilirim mazur görün. Fikirlerinizi bekliyorum...