- 8 Kasım 2018
- 5.784
- 13.900
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce şu üslubuna dikkat etŞaka Mısın ? Oku da yaz o zaman okumayacaksan da yazma
çağırırlar güzel bi üslupla uygun olmadığınızı belirtin alınmazlar ilk başta alinsalar bile sonradan normal bişey olduğunu anlarlar . Mevlüt mevzusuna gelirsek eğer ertesi gün sizin ki gibi bir isim varsa eğer ben de erken ayrılırdım ama evet normalde erken ayrılmam his karşılanmaz ve kv ye yardımcı olacak kimse yoksa daha çok dikkat çeker ,yeni gelinsiniz dikkat çeker vs vs ama böyle de yaşanmaz eğer isim varsa aciklamami kv ne yapar ayrılırım eğer zamanında bu konuyu benimle konuşmuş yardım istemiş gün konusunda uygun olup olmadığım konusunda konuumussak ve ben onaylamissam sonuna kadar kalırım .Merhaba bayanlar, ben henüz bikaç aylık evliyim eşimin ailesiyle aynı il de yaşıyoruz. Ama ben çok zorlanıyorum kayınvalidem iyi biri ama devamlı Akrabalarıyla...misafirleri bitmiyor evde.. misafir olayını çok seviyor yalnız kalmaya tahammülü Yok. Ayrıca muhabbetleri de hiç hoşuma gitmiyor herkes ağzına geleni söylüyor. Benim aile yapım çok farklı hiç böyle görmedim o kadar zorlanıyorum ki anlatamamzamanla alışır mıyım nolur bişey söyleyin. Eşim de hiç üstüme gelmez biliyorum sen farklı yetiştin der ve hep bana ayak uydurmaya çalışır ama yinede zorlanıyorum ben. Kayınvalidem akşam babasına Mevlüt okutturacak mesela bende ertesi gün yola çıkcm iş için toplantıya. Araba kullancm hani bi saat durup dönsem diyorum hem uykumu alırım hemde hazırlık yapmam lazım diye ama hep sorun olacak gibi geliyor neden erken eve gidiyorsunuz vs. sonuçta ben ev sahibi değilim orda kayınvalidemin kız ve erkek kardeşleri var omlarım babaları yani koşuşturmak zorunda mıyım herşeye ?? Bencillik mi yapıyorum bilemiyorum yani hiç kendi hayatıma göre plan program yapamıyorum her hafta başka iş çıkıyor. Bunun Doğum günü gelin bu Mevlüt var gelin akrabalara gitcez gelin. Yani biz ayrı aileyiz sonuçta artık eşim istediği zaman biz ayrı bir akşam da oturmaya gidebiliriz teyzesine falan. Ama böyle heryere birlikte gidiyoruz bana da hep birlikte geliyorlar yani 15 kişi doluyorlar evime ben ayrı ayrı misafir etmek istiyorum evde herşeyim yeni güzel düzenli yeni gelinim sonuçta ama böyle cümbür cemaat hiç hoş olmuyor ne yapcm bilmiyorum gerçekten böyle birsürü sorunlar var
![]()
Güllü herkes sen ben miBen birbirini sevmeyen bir ailede buyudum esim.de oyle olmus o yuzden boyle birbirine gidp gelen iyi geçinen dogum gunu mevlut gibi organizasyonlar yapan ailelere imrenirim. Bence guzel seyler gidin 1 saat duurn gelin nolacak ki bence kayinvalideniz de hos karşılar is var sonicta
Şaka Mısın ? Oku da yaz o zaman okumayacaksan da yazma
neden fevri fevri cevaplar veriyorsunuz anlamadım bendeHer işe koşuşturmak - gelenleri hoşlamak -gidenleri yol etmek be aradaki bütün işler anlatabiliyor muyum ? Bu da Mevlüt’ün başlama saatinden sonuma kadar demek bu da her işe koşuşturmak demek (ünlem ünlem) güle güle![]()
Hımm kaynananızla konuşsanız ama anlamazki düşüncesiz davranmış size bilemedim ki şimdiİş güç hep burda taşınma durumumuz yok ki ...
Merhaba bayanlar, ben henüz bikaç aylık evliyim eşimin ailesiyle aynı il de yaşıyoruz. Ama ben çok zorlanıyorum kayınvalidem iyi biri ama devamlı Akrabalarıyla...misafirleri bitmiyor evde.. misafir olayını çok seviyor yalnız kalmaya tahammülü Yok. Ayrıca muhabbetleri de hiç hoşuma gitmiyor herkes ağzına geleni söylüyor. Benim aile yapım çok farklı hiç böyle görmedim o kadar zorlanıyorum ki anlatamamzamanla alışır mıyım nolur bişey söyleyin. Eşim de hiç üstüme gelmez biliyorum sen farklı yetiştin der ve hep bana ayak uydurmaya çalışır ama yinede zorlanıyorum ben. Kayınvalidem akşam babasına Mevlüt okutturacak mesela bende ertesi gün yola çıkcm iş için toplantıya. Araba kullancm hani bi saat durup dönsem diyorum hem uykumu alırım hemde hazırlık yapmam lazım diye ama hep sorun olacak gibi geliyor neden erken eve gidiyorsunuz vs. sonuçta ben ev sahibi değilim orda kayınvalidemin kız ve erkek kardeşleri var omlarım babaları yani koşuşturmak zorunda mıyım herşeye ?? Bencillik mi yapıyorum bilemiyorum yani hiç kendi hayatıma göre plan program yapamıyorum her hafta başka iş çıkıyor. Bunun Doğum günü gelin bu Mevlüt var gelin akrabalara gitcez gelin. Yani biz ayrı aileyiz sonuçta artık eşim istediği zaman biz ayrı bir akşam da oturmaya gidebiliriz teyzesine falan. Ama böyle heryere birlikte gidiyoruz bana da hep birlikte geliyorlar yani 15 kişi doluyorlar evime ben ayrı ayrı misafir etmek istiyorum evde herşeyim yeni güzel düzenli yeni gelinim sonuçta ama böyle cümbür cemaat hiç hoş olmuyor ne yapcm bilmiyorum gerçekten böyle birsürü sorunlar var
![]()
Al benden de o kadar.Ay en korktuğum şey umarım başıma gelmez
Evinizin yeni, güzel, düzenli olmasının konuyla alakasını anlayamadım? Hep beraber gelince evi mi yağmalıyorlar?herşeyim yeni güzel düzenli yeni gelinim sonuçta ama böyle cümbür cemaat hiç hoş olmuyor
Bir tane arkadaşa demiş ya si lady mısınız diy3 ist3 ondan:) yok bisey demedim hemen yazma diyor ya bana lady sindey:)Ya ben gerçekten böyle gelinleri anlamıyorum :) siz evliliği ne zannediyordunuz ? masal gibi birşey falan mı ? sen evleniyorsun ve evlenirken sadece eşini almıyorsun, onun ailesini de alıyorsun ki keza snn ailenin birşeye ihtiyacı olsa gidip yardım etmeyecek misin ? Bazen öyle garip şeyleri sorun yapıyorsunuz ki gerçekten anlam veremiyorum, umarım sadece ben böyle düşünmüyorumdur. kardeşleri var kızı var vs.. varsa var. sonucta sen de oglunun hanımısın. gelinsin. Birşey yapılacaksa tabiki de yapacaksın. zorunda değilsin ama yapmalısın. Misafir mi geliyor? gelsin isterse 30 kişi gelsin. severek evlenmedin mi? itin hatrı yok ise sahibinin hatrı var deyip susmayı alttan almayı deneyebilirsin, böylelikle hem kv nin gönlü olur, hem eşin mutlu olur hem de senin vicdanın rahat olur. Evde herşeyim yeni güzel, düzenli demişsin. Emin ol herkesin evi öyle.. sadece sende olan bir durum değil. Bende evliyim; 1,5 yıldır. kayınvalidem ile aram da 2 sokak var. haftanın 3 günü anne bize gelin diye çağırıyorum ya da kalkıp ben gidiyorum. köyden teyzesi halası dıdısı gelir çoluk cocuk gelin bilmem ne kalkar ben ararım Allah aşkına bize de kalmaya gelin diye. gelirler de.. hiçte gocunmam. Çünkü eşimi seviyorum, doğal olarak ailesini sevmesem bile saygı duyarım. Bu yaptıklarımın da karşılığı fazlası ile alırım. tek gelinim birde, görümcem var. kv min misafiri gelir gider yardım ederim demem ki hiç kızı var evde ben ne yapıcam diye.. neden diyeyim ki.. ayrıca çalışıyorum sabah 9 akşam 6 ayrıca evde bir de köpeğim var günde 2 kere dışarı tuvalete çıkarmam gereken.. ama arada ki fark, kayınvalide olarak değil anne olarak bakıyorum. o yüzden sorun etmiyorum..
daha çok yen evlisin kayınvalidenin tarafından da dşün seninle heryere gitmek istemesi, ya da çağırmak istemesi yeni olması sebebi ile.. bu benim kendi düşüncem. ben böyle dusunuyorum. eğer böyle düşünürsen ve uygularsan mutlu olursun. bence.