Kaynanada eşinede dicen vermeni istemiyorum.O parayı verirsen ben yokum artık diye.Gitsin orada kalsın.Sen kızımsın olürsemde denin yanında pohpohlamalarını yeme.Sana ağa paşa lafları ona ballı börek yok ya.Ayrıca kaynım konuşmaya baayınca demişsin eşin diyemiyor mu anneme biz bakıyoruz öyle babamın parası demekle olmuyor diye.Eğer diyemiyorsa kusura bakma ama eşin pasifin tekidir. Net konuş o para verilirse anlarımki ağlatan değerli oluyormuş bu saatten sonra bende onun gibi olurum de verilirse gerçektende ol.Merhametinde fazlası zarardırKayinvalidem gitmiyor canım dedim söyledim aldım karşıma konuştum olsemde senin yanında diyor çünkü kadın oraya misafir olarak gider burnundan gelir biraya ağlayarak döner geri
Helal olsun size bak ne kadar güzel bendeKimseye umut etmiyorum canım benim özelde doğuran herkes birilerine umut etmiş demek değildir ya da herkes sizin eltiniz değil. Çok şükür maddi durumumuz gayet yerinde. Gebeliğimin başından beri özele gidiyorum orada da doğuracağım. Ayrıca ben kendimde çalışıyorum eşime dahi umut etmiyorum her konuda bilmem anlatabildim mi
Net sesimi çıkartırım.Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
İstekte bulunamaz değil aslında burdan onun herseyini verir kayınvalidem inan ki buraya bir tabak alınsa aynısını kendi de ister bir kaşık alınsa aynısını kendinede ister kaynımın ağzı açılınca benim babamın da parası zaten bu kadın onlara yardım ediyor para olarak ta gıda olarak ta ve ihtiyaçları yok eltimin iki tane bileziği var bende diyorum ki kayınvalidesine umut ederken veya isterken neden bileziğin bozdurup da, doğumunu etmiyor istediği yerde ben şahsen istemem oyuzden bana, abes geldi yani para da değilim
Emin misiniz? Gerçekten olmadı mı?kayinvalidem benle oturmasına rağmen benim hiç. Beklentim olmadı
Bacım bu iş sonuçlandığında sonucu yazsana buraya verip vermediğini.Bence verecek sende aman güzel kızım laflarıyla avunacaksın.Eşinhala böyle saf saf bakmaya devam edecek.Sen sinir olduğunla kalıp kv'ye bakmaya eltide keyif çatmaya devam edeceksinizArkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Ben olsam kıskanırım.Neden ben devlette yapicam.O özel isteyecek.Kaynanam ödeyecek parasını.Sizinle yaşıyor birde o kaynana.Canım versin yemin le karışmıyorum ama bu durum da, niye versin yani
Eltinizle kv nizle aranızı açmayın.Ama sana şunu bunu yaptık derlerse diyecek lafiniz olur.Ben olsam kıskanırım.Neden ben devlette yapicam.O özel isteyecek.Kaynanam ödeyecek parasını.Sizinle yaşıyor birde o kaynana.
Sesli güldümKayınvalidenizi eltinize verin o zaman,bundan sonra ona ait olsun. Siz devlette doğum ederken o nasıl özelde doğum eder
Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Hiç de haklı değil. Kayınvalide aylığını eltiye bağlamadı ki. Doğum için para istendi. Başkası da başka bir şey için isteyebilirdi, aynı şey. Açıkça elti olduğu için ve özelde doğuracağı için kıskanılmışKimse kusura bakmasın konu sahibi gayette haklı
Onun yerinde olup da onun gibi düşünmeyecek tek hatun tanımıyorum
Ne demek ben bakacağım her hizmeti yapacağım diğeri gelip parasını alacak
Niye ?
Türküde diyor ya gülüşün ellere Nazın bana mı
O hesap faydası ellere kahrı konu sahibine mi ?
Yahu ultra çaba harcıyorsunuz bir konu açıldığında konu sahibini haksiz çıkarmaya vallahi
Kendi hayatlarında bırakın kayinvalideye bakmayı "kocama ayrım yapılıyor abisine kardeşine yardım ettiler bize etmediler" konuları sayisizken "olsun konu sahibi kaynanaya sen bakcan o da eltiye para verirse karismican" demeniz ne kadar komik duruyor burdan bilseniz
Hadi ordan canım neden son yorumu yapacak olan benimSen de özelde yapmak isteseydin o halde. Kayınvalide ile birlikte oturuyorsan herşeyi sana ait olur elbette sende ayrıl ordan magdem. Aglamayana meme yok öteki istiyormuş gayet bilemedim durumumu yok ki böyle şeyler kv den mi istenir ya. Risksiz doğum mu vs nerden biliyosun ki hem? İlgilendirmiyor seni son yorum yapacak insansın.
Benim kendi evimPardonda bu devirde kaynana ile yaşıyorsun. Ve kendini ezdirir devlette olmasaydın . Eltine helal olsun hem ayrı evde, hem de ne eksiğim var diyip özelde doğum yapacak. Bu arada bir eviniz bile yok neden çocuk yaptınız?
Zaten yardım ediyor her konudaHiç de haklı değil. Kayınvalide aylığını eltiye bağlamadı ki. Doğum için para istendi. Başkası da başka bir şey için isteyebilirdi, aynı şey. Açıkça elti olduğu için ve özelde doğuracağı için kıskanılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?