Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Bir başkası istese vermicek miydi diye mantık la bakilammali zaten her türlü yardım sağlıyor ve durumları çok iyi ihtiyacı olsa zaten bende derim ki ya ver ne olacak derim o keyif sürecekte neden ben cefasını cekcem kusura bakmayın net bir şekilde ben tavırlarımı koydum şimdi ye kadar koymadığım tavırlarım için üzülüyorum çünkü iyilik yapmican hiç kimseye sonra seni bunu yapmaya sorumlu hale getiriyorlar

Akıllı mi kiskancmi
Akıllı
Siz de akıllı olsaydınız,bağımsız bir birey olsaydınız da kendi kararlarınız olsaydı. Bu tamamen kişilikle alakalı bir şey. Kaynanayla beraber yaşıyor olmanız,kaynanaya bakıyor olmanız bu konunun belirteci değil. Birey olamadığınız için karşınızda bir birey görünce esas siz kıskanmışsınız farkında değilsiniz

Pardonda bu devirde kaynana ile yaşıyorsun. Ve kendini ezdirir devlette olmasaydın . Eltine helal olsun hem ayrı evde, hem de ne eksiğim var diyip özelde doğum yapacak. Bu arada bir eviniz bile yok neden çocuk yaptınız?
Neden kednimi ezdirmek olarak, görüyorsunuz ki ben kimse den bir beklentim olmadığı için eşimin durumuna göre hareket ettim

Benim kendi evin kayinvalidem benim le kalıyor ben vicdan olarak kv deme bakıyorum neden birey olmayimki kv bakmak veya beraber oturmak bireylik le alakalı bir durum değil konuyu nerelere kadar çektiniz, cidden insanlar bukadsrmi katilasmis

Sizi ilgilendirmez kimsenin doğumu yapmissiniz olmuş bitmiş.

Kuruş koklatmicak değil siz msj lari okumadan mı cevab yazıyorsunuz anlamıyorum ki zaten her türlü yardımı yapıyor oğlum için diye birikim değil ben vicdan olarak kv yanıma almışım bunda kötü olan ne zaten para veriyor ama emir eder gibi kv parayı istiyor benim garip bulduğum olay bu

Evin kime ait olduğunun önemi yok. Siz canınızın istediği yerde doğum yapamadıysanız birey değilsiniz demektir.
Bşr başkasının doğumuyla ilgileneceğinize kendi hayatınıza bakmalısınız. Bunun katılaşmakla hiç alakası yok. Eltiniz ayrı bir insan,siz ayrı bir insansınız. Onun hayatı sizi ilgilendirmez. Ama siz kıskançlık yaparsanız böyle kurar durursunuz.

Size ne

Ayrıca ne demek her şeyi bana ait masrafları mı kast ediyorsunuz anlamadım kendi geliri yoksa o başka

Siz ekonomiden haberiniz yok galiba canımın istediği yer istemediği yer diye birsey yok nerede doğum ederse etsin beni ilgilendirmiyor para isteyene kadar gelsin de Birgun ilgilensin saygi duysun tam bir yüzsüz kıskançlık felan, değil kusura bakmayın bende elin kızıyım oda elin kızı o vicdan, sahibi değilse bunun suçlusu ben değilim empati kurarak cevab verin lütfen

Size ne

Ayrıca ne demek her şeyi bana ait masrafları mı kast ediyorsunuz anlamadım kendi geliri yoksa o başka
Kayinvalidem 76 yaşında bakıma ihtiyacı olan biri 7 senedir benim le yaşıyor ayligi var ama ben ayligi içi felan değil asla sadece benim yanımda daha, huzurlu olduğunu dile getiriyor kızım yurduna koydum olsemde senin yanında öleyim diyor biz iyi anlaşıyoruz aslında, hiç bir sorum yok sadece mecbursun diye bir tabir kullandı isterken ve durumları çok iyi neden umut ediyor onu anladım zaten kv herzaman verir de gıda olarak da herseyi yani

Hanımefendi niye şeyi anlamadığınızı anlamıyorum ben. Doğacak çocuk kadının oğlunun çocuğu. Kayınvalidemin arası benle kötü olsa bile benim çocuğum onun oğlunun da çocuğu olduğu için destek olmak isteyebilir. Mecbursun demiş eltiniz bu saygısızca, kimse böyle bi şeye mecbur değil ama kayınvalideniz vermek istiyorsa ne yapabilirsiniz ki ellerinizi bağlayacak haliniz yok. Ben sizin sinirinizin kime olduğunu da anlamıyorum o yüzden.

Empati kurarak cevap verdim zaten.
Sizi ilgilendirmiyor ki,parayı da sizden istememiş. Kaynananızdan istemiş. Kaynana şikayetçiyse aralarında halletsinler size ne oluyor ki?

Kayinvalidem benim fikrime saygi duydu ve öyle birseye yardım edemeyeceğini belirtti ve gelin küstü yani neden insanların istemediği olunca kusulurki mecbur değil işte baştan beri konuda onu anlatmak istedim

İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler.. Bu durum sizi ilgilendirmiyor keşke karışmasaydınız..

Aynen de öyle diyorum kısmanmak değil bence doğum konusunu insan kendi ne güveniyorsa belirli yerlerde yapar yok sa, devlette doğum eder
Kendine güvenmek güvenmemek değil hanımefendi, eğer maddi imkanlar el veriyorsa büyük rahatlık, burada anlatılanlara istinaden kimse kusura bakmasın ama 10 kadınlar ayni anda, aynı yerde çığlık çığlığa doğum yapamam, özel hastane, özel oda, özel ilgi demek, yani kendine güvenle alakası yok.

Kayinvalidem benim fikrime saygi duydu ve öyle birseye yardım edemeyeceğini belirtti ve gelin küstü yani neden insanların istemediği olunca kusulurki mecbur değil işte baştan beri konuda onu anlatmak istedim
Siz kayınvalidenize verme mi dediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…