fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..

kızlar dün akşam eşime durumu söyledim.annemler borç para arıyolar evi tamamlayıp geçebilmek için dedim.sana sormadan bşey diyemedim benim aklıma birşey geldi ama altınları versek borç olarak ne olur dedim.sonra yüzü değişti gibi tamam bakarız sen bilirsin gibi şeyler söyledi.sonra ben biraz daha acıklı hale getirdim durdukları ev çok kötü diye.5 tanesini verelim 10 binliralık dedi.bende tamam anneme bi önreririm bu durumu dedim belki kabul etmez bile dedim.öle kapandı konu.
babasına olan borç duruyo ama :S bilmiyorum kızlar onlarında sonradan altınlarımı istemeye yeri mi oldu bilmiyorum ama ailesine gerçekten çok tepklişiyim içimden. dışıma bişey diyemiyorum tabi ne diim.
tabiki de oldu onlarda isteyecekler yada altınların verildiğini duyunca neden önce bize borcunuzu ödemediniz diyecekler asıl olaylar şimdi başlayacak bence geçmiş olsun.

sağlık sorunu olmadıkça verilmemesi taraftarıyım, diğer tarafada sinir oldum düğünü borç vererek yaptırmışlar oğullarına, pesss, annenlere versen o pintilikte insanlar kesin ayaklanır, bi arkadaş önermiş bende aynısını söylicem yarı yarıya verin madem

kızlar dün akşam eşime durumu söyledim.annemler borç para arıyolar evi tamamlayıp geçebilmek için dedim.sana sormadan bşey diyemedim benim aklıma birşey geldi ama altınları versek borç olarak ne olur dedim.sonra yüzü değişti gibi tamam bakarız sen bilirsin gibi şeyler söyledi.sonra ben biraz daha acıklı hale getirdim durdukları ev çok kötü diye.5 tanesini verelim 10 binliralık dedi.bende tamam anneme bi önreririm bu durumu dedim belki kabul etmez bile dedim.öle kapandı konu.
babasına olan borç duruyo ama :S bilmiyorum kızlar onlarında sonradan altınlarımı istemeye yeri mi oldu bilmiyorum ama ailesine gerçekten çok tepklişiyim içimden. dışıma bişey diyemiyorum tabi ne diim.

yanlış yapmışsın bence geç değil verme.yine de sen bilirsin

param seni vereyimde mi? kotu olayim vermiyeyim de mi? kotu olayim diye
soz konusu para olursa hic kimseye guvenmemek gerek kendine bile
oderler diyorsun ama ya odemezlerse ya odeyemezlerse
bunlari dusun daha yeni evlisin para yuzunden esinle tadin kacmasin.:50:
yada esinle konus sessiz sedasiz bu isi halledin

Back
X