Fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım

kızlarımızın kendini pazar tezgahındaki ürün gibi düşünmesine sebep olan zihniyet neyin eseri ki?
hayır bende kapalıyım bu işin dini yönü de böyle değil ki yani...
erkek nesli bitiyor benim mi haberim yok
belki senin ailen vermeyecek seni

Annem biliyor babamında beni düşüncelerime saygı duyacağından eminim sizlerin dedikleri kesinlikle mantıklı ben de sizler gibi düşünüyodum ama kesip atamıyorum
kesip atma zaten ama değerini dök ortaya kızdığım şeyi anladığını söylüyorsun şükürler olsun,lütfen aceleye getirme bak efendidir kesinlikle ona laf etmiyorum ama annem akrabam demesi çok hoş değil şu bdv de üç konu okusan daha çok anlayacaksın.

Annem biliyor babamında beni düşüncelerime saygı duyacağından eminim sizlerin dedikleri kesinlikle mantıklı ben de sizler gibi düşünüyodum ama kesip atamıyorum

E madem öyle,görücü gelsinler ailece.Hem sizinkiler hem onlar ölçüp tartsın.
Zaten ciddi bir başlangıç istiyormuşsunuz,tam ciddi olsun.

E madem öyle,görücü gelsinler ailece.Hem sizinkiler hem onlar ölçüp tartsın.

Zaten ciddi bir başlangıç istiyormuşsunuz,tam ciddi olsun.
bende düşünüyodum ailesiyle tanışmamın erken olduğunu söyledimde biz birbirimizi tanıyalım acele ediyoruz dedim onun düşüncesi ailem görsün ben onayı verdim birde onlar versin düşüncesi

Peki senin ailen ? Benim bildiğim eğer sana bakmak istiyorsa erkek tarafı kız evine görücü gelsin beğenmezlerse orda biter ilişkiniz, yok daha görücü gelmek için erken diyorsan eee seni niye gösteriyor ailesine, biraz ağırdan al kendini hem ne o öyle ailesi beğenmezse çocuk bırakacak, bende kapalıyım kimse için ne açılırım nede bundan fazla kapanırım, ister beğensinler ister beğenmesinler ..

Bir erkek bu kadar anasının ağzına bakıyorsa kaçacaksınız ..
Ayrıca onay verilmeyecek neyiniz olabilir kii sizin ne kadar saygısızca bir durum ..
Bence arkanıza bile bakmadan kaçın derim.

parkbully'a katılıyorum şimdiden anam-dayım derse siz de ilerde Amannn Allahımm dersiniz, bu forumdaki ben de dahil olmak üzere (ben ki her zaman mesafeli davrandım) ablalarının hayat hikayelerine bir bak istersen

Mümkünse anası danası görücü usulü evlendirsin, senin de başını yakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…