- 11 Kasım 2014
- 60
- 19
- 38
- 35
- Konu Sahibi Gardenya90
-
23 yaşındaki bir erkek zaten evlenecek olgunlukta değildir. Buradaki olayda da görüyoruz ki annesinin sözünden henüz çıkamamış.Kızlar Allah için bana yardımcı olan ben 24 yaşındayım bugüne kadar ciddi bi ilişki düşündüğüm bir kişiyle tanıştım kendiside 23 yaşında 3 hafta oldu tanışalı ama herşey çok çabuk ilerledi çünkü onunda aklında ben varmışım benimde onun ciddiliğinden şüphem yok ... şuan beni bir an önce annesiyle tanıştırmak istiyor sadece anneside değil akrabalarından bikaç kişiylede tanıştırıp onay almak istiyo olumlu olursa devam etmek olumsuz olursa vazgeçmeyiz elimizden gelen herşeyi yaparız ama sadece benim fikirlerim değil ailemin fikirleride önemli diyor bana bağlanmaktan korkuyormuş vicdan azaba duymaktan bir an önce annemlerle tanıştırıp ona göre hareket edelim diyor geçen gün bana biraz geri adım atalım ailemle tanıştırana kadar böyle olursa olumsuz düşünmek istemiyorum oldu ki oldu ikimizde üzülmeyelim böyle ısınırız kopamayız diyor kafam suan çok karışık
Kızlar Allah için bana yardımcı olan ben 24 yaşındayım bugüne kadar ciddi bi ilişki düşündüğüm bir kişiyle tanıştım kendiside 23 yaşında 3 hafta oldu tanışalı ama herşey çok çabuk ilerledi çünkü onunda aklında ben varmışım benimde onun ciddiliğinden şüphem yok ... şuan beni bir an önce annesiyle tanıştırmak istiyor sadece anneside değil akrabalarından bikaç kişiylede tanıştırıp onay almak istiyo olumlu olursa devam etmek olumsuz olursa vazgeçmeyiz elimizden gelen herşeyi yaparız ama sadece benim fikirlerim değil ailemin fikirleride önemli diyor bana bağlanmaktan korkuyormuş vicdan azaba duymaktan bir an önce annemlerle tanıştırıp ona göre hareket edelim diyor geçen gün bana biraz geri adım atalım ailemle tanıştırana kadar böyle olursa olumsuz düşünmek istemiyorum oldu ki oldu ikimizde üzülmeyelim böyle ısınırız kopamayız diyor kafam suan çok karışık
Sorun şu annesi hoca ben kapalıyım ama hafifte olsa yerine göre makyajımı yaparım pantolon giyip tuniğimi giyerim benden istediği biz mutasıp aileyiz makyaj yapma etek giy bunlardan korkuyor seni aileye uygun görmezler diye korkuyorum korkum bu dedi tamam dedim yavaş yavaş senin istediğin gibi olur dikkat ederim öyle olmaya çalısıcam dedim ama işte gecen bana ben seni ailemle tanıştırıyım bir an önce... %90 seni beğeniler ama onlarda seni görmek istiyorlar dedi
Sorun şu annesi hoca ben kapalıyım ama hafifte olsa yerine göre makyajımı yaparım pantolon giyip tuniğimi giyerim benden istediği biz mutasıp aileyiz makyaj yapma etek giy bunlardan korkuyor seni aileye uygun görmezler diye korkuyorum korkum bu dedi tamam dedim yavaş yavaş senin istediğin gibi olur dikkat ederim öyle olmaya çalısıcam dedim ama işte gecen bana ben seni ailemle tanıştırıyım bir an önce... %90 seni beğeniler ama onlarda seni görmek istiyorlar dedi
sen anlamadın onlar seni havada karada beğenir de yavrucum senin de anan baban yok mu?Sorun şu annesi hoca ben kapalıyım ama hafifte olsa yerine göre makyajımı yaparım pantolon giyip tuniğimi giyerim benden istediği biz mutasıp aileyiz makyaj yapma etek giy bunlardan korkuyor seni aileye uygun görmezler diye korkuyorum korkum bu dedi tamam dedim yavaş yavaş senin istediğin gibi olur dikkat ederim öyle olmaya çalısıcam dedim ama işte gecen bana ben seni ailemle tanıştırıyım bir an önce... %90 seni beğeniler ama onlarda seni görmek istiyorlar dedi
bu da nesiSorun şu annesi hoca ben kapalıyım ama hafifte olsa yerine göre makyajımı yaparım pantolon giyip tuniğimi giyerim benden istediği biz mutasıp aileyiz makyaj yapma etek giy bunlardan korkuyor seni aileye uygun görmezler diye korkuyorum korkum bu dedi tamam dedim yavaş yavaş senin istediğin gibi olur dikkat ederim öyle olmaya çalısıcam dedim ama işte gecen bana ben seni ailemle tanıştırıyım bir an önce... %90 seni beğeniler ama onlarda seni görmek istiyorlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?