Ah zaten sürekli dua ediyorum kovulmak için ama süründürecekler gibi görünüyor o yüzden yanlış tercih yapmak istemiyorumBen olsam, zaten cikmak gibi bi dusunce olur kafamda bu yuzden kaybedecek bi seyim olmaz gider konusurum
Bu rapor benim hakkimsa ben bunu aliyorum kimse de bana bunu yapamaz derim
Sonra da dua ederim kovsunlar beni diye :)
Tazminatim issizlik maasim da yanmamis olur
Bi kaç ay bi sıkışıklık yaşarız sonrası sağlık olsun emeklilik hayalleri yeni bi iş bulup alışmak içinde bulunduğum psikolojiden sanırım düşünemiyorum bile şuanEğer maddi olarak size sıkıntı vermeyecekse bırakınca başka bir işe rahatca girebilecekseniz bence başlamayın işi bırakın.ama işsiz kalacaksanız ve maddi olarak ihtiyacınız varsa gururu boşverin çünkü bu zamanda işsiz kalmak büyük risk
Anlayacak kapasite olsalar keşke yapı olarak ta dişli bi insan değilim kavga en ürktüğüm konu karşı çıktığım anda sorun olacakFırsat bekliyorlarmış
Bırakmak istemiyorsun
Devam et
Ama dillendir
Keyfi izin almadım de
İşten çıkarmıyorlar ne yazıkki insanı zor duruma düşürüp uğraştırıyorlar altı ay rapor alan arkadaşım var yinede çıkarmadılarsız hakkınız olan raporu aldınız onlar cok karaktersızlık yapıyorlar ve kırılmakta kızmakta haklısınız
ben olsam sureklı rapor alırım benı ısten gondermelerı ıcın ugrasırım tazmınatımı alırım
buraya emek verdıgınıze degmez cunku
Anlayacak kapasite olsalar keşke yapı olarak ta dişli bi insan değilim kavga en ürktüğüm konu karşı çıktığım anda sorun olacak
Düşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım en azından bir süre bu şekilde deneyip durumu görmek istiyorum sanırımO zaman kabullenip devam edin
Öncelikle isten çıkınca gelir kaybı sizi çok etkileyecekse, gidin işyerine ve yetkili ile bu durumu sorun. Bu yapılan haksızlık vs diye. Hakkınızı savunun,ilerde Içinizde kalmasın. Geri adim atilmazsa Bu yapılan mobbing ve yasal hakkımı arayacağım deyinçok kararsız kaldım duygusal davranmak istemiyorum bu yüzden bana mantıklı davrana bilmem için fikir verirseniz bu çıkmazdan kurtulabilirim sanırım
Sorun işim birkaç yıldır bir firmada çalışıyorum üç hafta önce sağlık sorunlarımdan dolayı (hamile olduğumu öğrendim ve bu hafta başında düşükle sonuçlandı) rapor almak zorunda kaldım ve bu yüzden işimden alındım tıpkı ceza verilirmişçesine başka bişe verildim kademem düşürüldü
Maaşıma bişey yansımayacak ama gururuma dokundu fırsat kollanıyormuş resmen
Düşük tehditi yüzünden rapor verdi doktor keyfi bi durum yok ortada hatta yıllık iznimi istedim rapor sorun oluyor diye Onuda vermediler ve zorla rapor almamı sağlayıp sonrada rapor alıyor diye suçlanıp cezalandırılmış oldum
Haliyle üzüldüm eşimde bu yüzden işi bırakmamı söylüyor durduk yere işimden tazminatımdan düzenimden olucam ama sessizce kabullenmekte zoruma gidiyor gururuma dokunuyor işimle alakalı eksik hatalı çalışıyorsun diye uyarı bile almadım bu güne kadar şimdi neden böyle oldu anlayamıyorum
Gerçekten şu üç hafta da yaşadıklarımdan sonra sağlıklı düşünemez oldum
hiç bişey olmamış gibi işe geri dönüp verilen işte çalışayım mı gururlu davranıp eşimin dediği gibi direk istifamı mı vereyim iki durumdan da olumsuz etkileneceğim net ama hangisi beni daha çok sarsacak kestiremiyorum
Ne yapmalıyım sizce ?
Düşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım en azından bir süre bu şekilde deneyip durumu görmek istiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?