Fikirlerinize ihtiyacım var

vivamedusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
1.897
2.402
133
Hanımlar merhaba, bir konuda çok kararsız kaldım erkek arkadaşım yeni bir şirkete başlıyor ilk gününde ona bir sürpriz yapmak istiyorum. İş yeri bana uzak kendim gidip gelmem baya zor olur bu sebeple iş yerine bir şey göndermek istiyorum. Çiçek ve hediye göndersem garip olur mu ? Ya da ilk günden ben gitsem öğlen yemeği vaktinde uygun olacak garip olur mu sizce?

Bence ilk gunden gitme.ama isme ozel bir hediye gondersen guzel olur.ya bir cicek notla beraber ya da isme ozel bardak kalem turu birsey

İlk günlerden işyerine gitmeyin, bu uygun olmaz.
Çiçek de abes kaçar gibi. Hediye olabilir ama.
Kutlama amaçlı; akşam çıkışta bir yemeğe de götürebilirsiniz.

Çiçeksepetinde masa üzerine kare ahşap içinde sukulent, kaktüs aranjmanları var. Güzel bir not yazıp yollayabilirsin. Çiçekten daha mantıklı olur. İşyerinde de havası olur

İş yerine bağlı
Çiçek ile tebrik amaçlı bir hediye olabilir

İlk günden siz gitmeyin,ilk günü olduğu için iş arkadaşları ile tanışma,işi öğrenme derken yoğun olur zaten öğle arasında da onlarla çıkar tanışma kaynaşma için,çicek,tatlı yada çikolata yollayabilirsiniz.

Kaktüs ya da sukulent daha şirin olur sanırım aklıma bir şey gelmemişti genelde orkide gül buket falan alınıyor ama hep kadınlara gönderildiği için emin olmamıştım :) biraz tartışmalı bir dönemimizd denk geldi iş değiştirme olayı da o stresli benim regl dönemim sinirlerim tepede falan biraz kırdım galiba Ondan şirinlik yapmak istedim. Ama haklısınız ilk günden garip olabilir yeni insanlar üstleri falan. Teşekkürler yorumlarınız için :*

İlk günden iş yerine gitme bence. Ç. Sepetinde cok güzel seyler var. Çikolata yada masası için teraryum gönderebilirsin

Çalıştığı yere gore değişir aslında ama belki is çıkışı aksam yemeğe götürsen daha uygun olur.

Bence ilk gunden gitme.ama isme ozel bir hediye gondersen guzel olur.ya bir cicek notla beraber ya da isme ozel bardak kalem turu birsey

İlk günlerden işyerine gitmeyin, bu uygun olmaz.
Çiçek de abes kaçar gibi. Hediye olabilir ama.
Kutlama amaçlı; akşam çıkışta bir yemeğe de götürebilirsiniz.

tepkisi çok farklı olabilir o yüzden hiç risk e girme akşam küçük bir kutlama yaparsınız beraber

Çiçeksepetinde masa üzerine kare ahşap içinde sukulent, kaktüs aranjmanları var. Güzel bir not yazıp yollayabilirsin. Çiçekten daha mantıklı olur. İşyerinde de havası olur

İş yerine bağlı
Çiçek ile tebrik amaçlı bir hediye olabilir

1 ay sonra gidin acele etmeyin

ılk gun yogun olur bence bısey gondermeyın

mobilden giriyorum mesajlarınızı alıntılamayı unutmuşum ekledim o yüzden ayrıca. :

İlk günden iş yerine gitme bence. Ç. Sepetinde cok güzel seyler var. Çikolata yada masası için teraryum gönderebilirsin

Oradan birkaç şey beğendim umarım görseldekiyle aynı şeyi iletirler karşı tarafa. Yarın bir arayıp konuşmayı düşünüyorum önce fotoğrafını atsınlar diye hiç alışveriş yapmadım o siteden o yüzden bilmiyorum tam nasıl yapıyorlar napıyorlar. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

bencede aksam yemegi mantikli.

esimle sevgiliyken dogum günümde yurt disindaydi. beni mutlu etmek icin cicek yollamis. tam toplantiya denk geldi. basimdan asaga kaynar sular döküldü. bide sekreterin, ay kusura bakmayin ama toplantiyi bölcek kadar önemli diyip iceri damlayip cicekciyi iceriye sokmasi. felaket.

Haklısınız ya şimdi öyle bir şey yaparlar iyice gerilir ilk günden. Zaten yeni ortam deneme süreci vs fazla heyecanlı daha başlamadan. Az alışadursun birkaç hafta sonra gönderirim. İlk gün yemeğe çıkarmak daha hoş olabilir.

Bence de bir kadınn yapacağı en güzeli ve uygun jest yemek. Hem günün kritiğini yaparsınız hem de birlikte hoş bir akşam geçirirsiniz.

Eşim yeni bir yere geçti hatta önemli bir kademeye geldi 2 ayı biraz geçti ama ne çiçek gönderdim ne de yanına gittim
Böyle şeyler bana çok anormal geliyor “karşıdaki insanlara tasması bende” der gibi gereksiz bir gösteriş
Özel hayatını başkalarının gözünün içine sokmanın bir gereği yok bence hatta çok komik geliyor bana
Akşam kutlama yemeğine gidersiniz ne çiçek, ne çikolata bence uygun olmaz aradan biraz zaman geçsin öğle yemeğine gidersiniz

İş yerine gitmek yada hediye yollamak yerine, iş çıkışı buluşmanız daha iyi olur
Bence kendinizi göstermek ve bu adamın beraber olduğu biri var mesajını vermek için gitmek istiyorsunuz değilmi ? hadi itiraf edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…