- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi vivamedusa
-
İlk günden siz gitmeyin,ilk günü olduğu için iş arkadaşları ile tanışma,işi öğrenme derken yoğun olur zaten öğle arasında da onlarla çıkar tanışma kaynaşma için,çicek,tatlı yada çikolata yollayabilirsiniz.Hanımlar merhaba, bir konuda çok kararsız kaldım erkek arkadaşım yeni bir şirkete başlıyor ilk gününde ona bir sürpriz yapmak istiyorum. İş yeri bana uzak kendim gidip gelmem baya zor olur bu sebeple iş yerine bir şey göndermek istiyorum. Çiçek ve hediye göndersem garip olur mu ? Ya da ilk günden ben gitsem öğlen yemeği vaktinde uygun olacak garip olur mu sizce?
İlk günden iş yerine gitme bence. Ç. Sepetinde cok güzel seyler var. Çikolata yada masası için teraryum gönderebilirsinHanımlar merhaba, bir konuda çok kararsız kaldım erkek arkadaşım yeni bir şirkete başlıyor ilk gününde ona bir sürpriz yapmak istiyorum. İş yeri bana uzak kendim gidip gelmem baya zor olur bu sebeple iş yerine bir şey göndermek istiyorum. Çiçek ve hediye göndersem garip olur mu ? Ya da ilk günden ben gitsem öğlen yemeği vaktinde uygun olacak garip olur mu sizce?
Çalıştığı yere gore değişir aslında ama belki is çıkışı aksam yemeğe götürsen daha uygun olur.
Bence ilk gunden gitme.ama isme ozel bir hediye gondersen guzel olur.ya bir cicek notla beraber ya da isme ozel bardak kalem turu birsey
İlk günlerden işyerine gitmeyin, bu uygun olmaz.
Çiçek de abes kaçar gibi. Hediye olabilir ama.
Kutlama amaçlı; akşam çıkışta bir yemeğe de götürebilirsiniz.
tepkisi çok farklı olabilir o yüzden hiç risk e girme akşam küçük bir kutlama yaparsınız beraber
Çiçeksepetinde masa üzerine kare ahşap içinde sukulent, kaktüs aranjmanları var. Güzel bir not yazıp yollayabilirsin. Çiçekten daha mantıklı olur. İşyerinde de havası olur
İş yerine bağlı
Çiçek ile tebrik amaçlı bir hediye olabilir
İlk günden siz gitmeyin,ilk günü olduğu için iş arkadaşları ile tanışma,işi öğrenme derken yoğun olur zaten öğle arasında da onlarla çıkar tanışma kaynaşma için,çicek,tatlı yada çikolata yollayabilirsiniz.
1 ay sonra gidin acele etmeyin
ılk gun yogun olur bence bısey gondermeyın
İlk günden iş yerine gitme bence. Ç. Sepetinde cok güzel seyler var. Çikolata yada masası için teraryum gönderebilirsin
bencede aksam yemegi mantikli.
esimle sevgiliyken dogum günümde yurt disindaydi. beni mutlu etmek icin cicek yollamis. tam toplantiya denk geldi. basimdan asaga kaynar sular döküldü. bide sekreterin, ay kusura bakmayin ama toplantiyi bölcek kadar önemli diyip iceri damlayip cicekciyi iceriye sokmasi. felaket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?