ben de böyle düşünmüştüm ileride böyle mi olacakAilesine evlilik için hazır olmadığını neden söyleyemiyor? Hayatınızda herşey ailesinin istediği gibi mi olacak? Yarın çocuk yapmak için kendinizi hazır hissetmeseniz 'aaaa ben aileme nasıl açıklarım? Hemen yapmalıyız çok baskı kuruyorlar' mı diyecek?
teşekkür ederim kendime güvenmeden hazır olmadan böyle bişeye kalkışamam sevgilimi çok sevdiğim halde.ama o 1 yıl içinde evlilik planımız olduğınu ailesine söylemiş şimdi beklemezler diyorÖncelikle seni tebrik ediyorum çünkü uzun zamandir böyle akli basinda bir kiz görmedimsenin akla ihtiyacin yok bnce cok dogru düşünüyorsun evliligin hic acelesi yok eninde sonunda evleneceksin hersey zamaninda güzeldir bunu unutma erkek arkadasinla bu konuyu tekrar konus ams ağır basmalisin. Birde neden acele ediyor aileler sanki onlar yasayacak o hayatı mantiğina hayranim boyle devam et
Bi şekilde halledilir diye düşünüyolar sanırımAilesinin durumu yok ama evlenin diye baskı yapıyor enteresanmıs
Takılara mı güveniyorlar acaba aklıma o geldi.
hasta yok ama ilk çocuk ve her iki sülalede ilk torun.o nedenle bi hevesle acele ediyorlar ama maddi olarak sıkıntısını sevgilim ve ben yaşıcaz.onlar bunu düşünmüyoSevgiliniz ısrar etse anlayacağım da aile yangından mal mı kaçırıyor? Siz ne yapacağınızı biliyorsunuz bence. Aile de hasta falan mı var? Ölmeden görsün durumu ?
ben ailemle istambuldayım. Sevgilim de burada çalışıyor.ailesi boluda uzakta ama anne çocuğu gibi haklısınızSevgiliniz de bana anne cocugu gibi geldi.
Evlendikten sonra onlar ne derse o olacak gibi geldi bana.
Her gun kv-de yiyip icmeler, bize neden gec gec gelmiyorsun diyip trip atmalar, neden temizliye gelmedin demeler, ogul doldurmalar, akrabalarima hizmet etmedin demeler ve s canlandi gozumde.
1 yıldan birşey olmaz beklesinler. Para biriktirin.hasta yok ama ilk çocuk ve her iki sülalede ilk torun.o nedenle bi hevesle acele ediyorlar ama maddi olarak sıkıntısını sevgilim ve ben yaşıcaz.onlar bunu düşünmüyo
Kusura bakmasinlar bu hayati sen yadayacaksin ne aceleleri varmis yangindan mal kacirir gibi kusra bakmasinlar kiz almak kolay değil biraz bekliyceklerteşekkür ederim kendime güvenmeden hazır olmadan böyle bişeye kalkışamam sevgilimi çok sevdiğim halde.ama o 1 yıl içinde evlilik planımız olduğınu ailesine söylemiş şimdi beklemezler diyor
Yarin bi gun isten cikip hadi annemlerin sehrine taşina bilir.ben ailemle istambuldayım. Sevgilim de burada çalışıyor.ailesi boluda uzakta ama anne çocuğu gibi haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?