Fikirlerinize ihtiyacım var

Yani şimdi virüs var o yuzden suan için gitmesi gelmesi ve evde bebek varken çok çok saçma.

Fakat eğer ki esinizin , arkadaşları ile görüşmesi 2 ya da 3 haftada bir ise bence bırakın biraz nefes alsın , sizin arkadaşınız olup olmaması eşinizi baglamaz yani eşinizin arkadasin yok diye bende mi gitmeyeyim savunması (yukarı yazdığım gibi çok sık degil ise görüşmesi ) bence gayet mantıklı bir savunma.

Siz mülakata gittiginizde 1 günden bahsettiniz , bebeğinizi bu 1 gün de gorumcenizin görmesinde ne gibi bir sakınca olabilir , aranızda coook coook büyük problemler yok ise tabi ki. Muhtemelen biraz alınganlık yaptıniz ailenizden uzakta olmaniz onları bu süreçte ziyaret edememeniz ve esinizin kendi ailesi ile çok sıkı fıkı olmasi , sizde ki hu alınganlığı desteklemis olabilr . Temmuz gelirde ve kontrollu normalleşme baslarsa , ailenizin yanina gitmeniz bence bu duygu durumlarindan kurtulmanıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
virüs yokken haftada 2 3kez çıkıyordu. Bu nasıl normal akşamları tek oturuyorum. Benimde konuşmaya sertleşmeye ihtiyacım var. Şimdide arkadaşı yok yakın diye bu haftalık daha 2. Gidişi bakalim kaç kez daha gidecek. Görümce konusunda şöyle bu konularda eşimi dolduruyorlar şimdi sınava gitsem aaa niye gitti buradan gitmeye mi calisiyor bak düzeniniz var bilmem ne diye diye konuşacak o yüzden

Mülakata giderek kariyerinize bir şans vermiş olursunuz ama arkadaş konusunu yabana atmayın kv ile şimdi ki seviyeli ilişkiniz gayet iyi :)
Arkadaş edinmeye çalışın kendinize özel alanlar yaratabilirsiniz ve çok daha mutlu olursunuz bir şansınızı deneyin

Eşim arkadaşına gitti onlarda birkaç apartman ilerde oturuyor.mulakat başka ilde çocuğum 1yasinda onu goturemem. Ben gidersem eşimde çocuğu alıp ablasına gider bende bunu pek istemiyorum açıkçası. Eşim diyor ki sen mülakata gidiyorsun herkes buradan gitmek istediğini düşünüyor ben seni savunamiyorum. Sanki savunulacak bi şey var ortada.
Hem görüşmüyorlar, hem gitmeni istemiyorlar başka şehre. Böyle saçmalık olmaz. Kariyer yapmak istedi diye karısını savunamayan adam da ne bileyim.

Ben kimseye sormuyorum okulum işim hakkında ne yapayım ne edeyim. Hiç bir kadın sormamalı.

Evet öyle. Çocuğumu bırakıp gitmek istemiyorum çözümünü bulamadım. Ne yapsam bilmiyorum. Bana uygun ilanlara başvuru yapıyorum eşim diyor 3-5ayda bir böyle il il gezecek misin? Ben hem akademik olarak yükselmek hemde bu şehirden gitmek istiyorum. Bu esiminki bencillik değil mi. Bide diyor ben gitme demem git ama böyle nereye kadar.

Back
X