Fikirlerinize ihtiyacım var.

Alıntı yapın diyoruz huuuuu

Konu sahibi, eşinizin sevgilisi ilişkiye başladığında 23 yaşındaymış.Toydur, heyecana kapılmıştır, başlamıştır, buraya kadar tamam.
Ama hiç bir kadın kendisinin 12 sene oyalanmasına izin vermez. Bir sene, 2,3,4 hadi 5 sene boşansın diye bekler. Kendisi de anne olmak ister çünkü. Kendisi de gelinlik giymek ister. Olmayacağını anlarsa yaşı geçiyor diye ayrılır, başkasını bulur.

Gerçekçi gelmedi o yüzden.
Ben karsi tarafin wats.mesajina istinaden yazdim 12 yili belki karsi tarafda ilk basta evli oldugunu biliyodu eş musveddesinin bodanmasıni bekledi bilmiyorum inanin kafam cok karisik

Konu gerçekse 1 sene bekleyin bence. Farklı bir şey olsa direkt boşanın derdim ama çocuğun düzeni bozulmasın sınav senesinde

Anladığım kadarıyla eşinizin boşanmaya niyeti yok,karşı tarafı oyalıyor.Tek kandırılan siz değilsiniz.İki kadını da şeytanca kandırmayı başarmış.Tehlikeli bir adam.
Karsi tarafta 12 yil nasi beklemis onu hic anlamadim ikimizide kullaniyorInsan musveddesi

YA bu erkeler iyice azdı. Birileri şunlara haddini bildirsin ya. Şaka gibi 12 yıl ne demek. 2007 den beri hemen hemen. Konuşun eşinizle hesap sorun. Elinize sopayı alın ağzını burnunu kırın
Doğru seçenek boşanmak. İnsan onuru ile bağdaşan hareket budur. Ama değil ki hemen boşansın. Ne zaman şartları elverir o zaman.

Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler
Tüm yazışmaları delil olması adına kopyalayın bence hiç bir şey belli etmeyin gidip boşanma davası açın tüm delilleri sunun boyu posu devrilesice de sizi nasıl uyuttuysa bi kendine gelsin. Nafaka ,tazminat bherseyi isteyin fazlaca da konuşup muhatap olmayın

Tüm yazışmaları delil olması adına kopyalayın bence hiç bir şey belli etmeyin gidip boşanma davası açın tüm delilleri sunun boyu posu devrilesice de sizi nasıl uyuttuysa bi kendine gelsin. Nafaka ,tazminat bherseyi isteyin fazlaca da konuşup muhatap olmayın
Avukatla konustum karsi taraf cep telf.mesajlar delil olmuyormus.

Öğrendikten sonra 6 ay süreniz var bu arada. İyi düşünmeniz lazım. Elinizde güçlü bir koz var şu an. Boşanma için avukat çocuğunuz için psikolog yardımı alın.
Ama ispat edemiyorum.wats. yazisma delil kabul etmiyor avukat es musveddesinin telf gizli sifreyle aldigim icin

Back
X