Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ya lutfen yadırgamayin oglum var ve bu sene son senesi 12 senede fark etsem zaten boyle olmazdi.coktan bitmisti cikmaxdayim fikirlerinize ihtiyacim var kendime yeterince kiziyorum zaten
1 yıl kısa bir zaman değil ki. 1 yıl boyunca nasıl beraber yaşayacaksınız?

42 yaşındayım. Çaktırmamaman mümkünse çaktırmayıp maddi ne koparabilirsem koparmanın derdine düşerdim ben. Ne varsa al. Çocukla da paylaş durumları. Sonra anlam vefemez seni suçlar yeni hayatınızda imkanları kısıtlımolunca. Sonra da yoluna bak. Herşeye layık

Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler
Umarım konuşmaların ekran görüntüsünü alıp kendinize göndermissinizdir.

12 yıl anlamadınız mı ? Hiç mi açık vermedi ? Kazanova olsa yine açık verir ya 12 yılda.Bir an önce boşanın derim

Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler

Akçayda iş bulmanız çok çok zor İmkan varsa balıkesir ya da çanakkale merkez düşünseniz ? Bir de maddi olarak sıfırla ayrılmayın evden nafaka tazminat mal paylaşımı hepsini oturup detaylı düşünün ve plan yapın

Kadının kim olduğunu bir araştırsanız,bir üye çocuklarıda vardır belki demiş eğer çocuk falan varsa direk kanıt yani

Akçayda iş bulmanız çok çok zor İmkan varsa balıkesir ya da çanakkale merkez düşünseniz ? Bir de maddi olarak sıfırla ayrılmayın evden nafaka tazminat mal paylaşımı hepsini oturup detaylı düşünün ve plan yapın
Akcay bildigim bir yer oldugu icin kendimi rahat hissederim o yuzden orayi dusundum ama haklisiniz is imkani zor

Arastirdim cocuk yok yine watsap msj okudum cocuk sahibi olmak istiyorum yasim 35 oldu ne zaman evlenecegiz yazmıstı
O mesajları saklayın bence ve maddi imkanınız varsa takip ettirin derim fotoğraflar videolar falan kanıt olur.

Back
X