Telf.gorusmesi var gunde 8 kere falan ama ayni isyeri oldugu icin avukat elimiz kuvvetli olmax diyorOlur hocam niye olmasın. Hep mi WhatsApp la iletişim kurdular. Bütün iletişim bilgilerini isteyecek mahkeme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telf.gorusmesi var gunde 8 kere falan ama ayni isyeri oldugu icin avukat elimiz kuvvetli olmax diyorOlur hocam niye olmasın. Hep mi WhatsApp la iletişim kurdular. Bütün iletişim bilgilerini isteyecek mahkeme.
Ailem memlekette karadenizde yasiyor.Oraya gidemem calistim prim gunu doldurdum ama maas icin yaş beklicem 9 yıl var.şuan calismiyorumÇalışıyor musunuz? Maddi güvenceniz var mı? Sağlık sigortanız? Boşanınca aileniz destek olur mu ?
Icim icimi yiyor ayni evde tahammul edemiyorum ama oglum eylulde 8.sınıfa gidecek son senesi lgs girecek bilmiyorum![]()
13 yasini nisanda bitirdi 14 yaşına girdi oglum,7.sınıf bitti eylulde inşallah 8.sınıfa baslayacak14 yaş bu sene giriyor yalnız sınava
14 yaş bu sene giriyor yalnız sınava
Eşinizin mesajları delil olur zaten. Eşler arasında özel hayat gizliliği olmazAvukatla konustum karsi taraf cep telf.mesajlar delil olmuyormus.
Konu sahibinin oğlu da 13 yaşındaymış zaten. Yaş hesaplamayı bilmeyengillerden çıktı.benim oğlan 13 yaşında bu sene giriyor![]()
13 yasini nisanda doldurdu 14 yasina girdi diye yazmistim daha once teşekkürler.Konu sahibinin oğlu da 13 yaşındaymış zaten. Yaş hesaplamayı bilmeyengillerden çıktı.
Tamam işte dolan yaş o kişinin yaşıdır. Yani çocuğunuz 13 yaşında şu an.13 yasini nisanda doldurdu 14 yasina girdi diye yazmistim daha once teşekkürler.
Şaka mı yaBen dövüyorum valla ciddi ciddi herkese rezil ediyorum bir hatasını görürsem. Yapmayacak çünkü. Heryerini mosmor etmiştim en son. Ağladı geldi yine bana sarıldı.
1 yıl kısa bir zaman değil ki. 1 yıl boyunca nasıl beraber yaşayacaksınız?Ya lutfen yadırgamayin oglum var ve bu sene son senesi 12 senede fark etsem zaten boyle olmazdi.coktan bitmisti cikmaxdayim fikirlerinize ihtiyacim var kendime yeterince kiziyorum zaten
Umarım konuşmaların ekran görüntüsünü alıp kendinize göndermissinizdir.Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler
Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler
Akcay bildigim bir yer oldugu icin kendimi rahat hissederim o yuzden orayi dusundum ama haklisiniz is imkani zorAkçayda iş bulmanız çok çok zor İmkan varsa balıkesir ya da çanakkale merkez düşünseniz ? Bir de maddi olarak sıfırla ayrılmayın evden nafaka tazminat mal paylaşımı hepsini oturup detaylı düşünün ve plan yapın
Arastirdim cocuk yok yine watsap msj okudum cocuk sahibi olmak istiyorum yasim 35 oldu ne zaman evlenecegiz yazmıstıKadının kim olduğunu bir araştırsanız,bir üye çocuklarıda vardır belki demiş eğer çocuk falan varsa direk kanıt yani
O mesajları saklayın bence ve maddi imkanınız varsa takip ettirin derim fotoğraflar videolar falan kanıt olur.Arastirdim cocuk yok yine watsap msj okudum cocuk sahibi olmak istiyorum yasim 35 oldu ne zaman evlenecegiz yazmıstı