Fikirlerinize ihtiyacım var...

Pandomim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
11.791
1
406
37
İstanbul
Merhabalar.
Erkek arkadaşımla ciddi bi ilişkimiz vardı ama küçük bi sebep büyüdü ve biz ayrıldık. Şu anda ayrılığı kabullenmeye çalışıyorum. Asıl sorum erkek arkadaşım bana sevgililer gününde kolye almıştı, fiyatı bana göre pahalı 400 tl. Aldığı siteden bakmıştım fiyatına. Bana hediye ettiği bu kolyeyi vermeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bide erkek arkadaşımın annesi bana atkı şapka filan ördürmüştü. Arkadaşımda eldiven falan almıştı. Onları vermeyi düşünmüyorum. O kadarı kötü olur diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi kolye konusunda karar veremiyorum. Yani onlar ne düşünür diye. Sizde ne yapmalıyım. Şimdiden yorumlarını eksik bırakmayanlara teşekkür ediyorum.

Bişey daha ekliyorum onu eklemeyi unuttum. Birde bana 50 tl vermişti ona bişey almam için. Vakti olmadığından. Para üstü 30 kalmıştı. Yani anlayacağınız bende bide para olarak 30 lirası var

Son düzenleme:

Ayrılıgımın geri dönüşümü yoksa.
Onlarında bende kalmasının hiç bir anlamı yok.
Kutuya koyar kargoyla gönderirim

arkadaşım bana göre en uygunu sadece kolyeyi vermen ben olsam kolyeyi geri iade ederdim.

Erkek arkadaşınla barışma ihtimalin varsa, kolyeyi iade ederek aranı daha çok açarsın.
Ama eğer kesin bitti diyorsan bence geri vermen daha doğru olur.

valla ben olsam kolyeyi satar parasını da çatır çatır yerim
misaalen;
bi kuafore gider sacimi boyatır efenime sölim cillop gibi makyaj yaptirir üstüme bi elbise alır egomu okşarım

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdilik barışma ihtimalimiz yok gibi görünüyor. Kötü ayrılmadık ama bana göre hiç olmucak bi sebep büyüdü büyüdü ve ayrılığa kadar geldik. Bencede önemli olan manevi değeridir hediyenin. düşünmesidir.

valla ben olsam kolyeyi satar parasını da çatır çatır yerim
misaalen;
bi kuafore gider sacimi boyatır efenime sölim cillop gibi makyaj yaptirir üstüme bi elbise alır egomu okşarım

Ne kötü kalplisin yaw...:mymeka:
Ben ne onu hatırlatacak bişey isterdim, nede onun malından gelecek parayı...
Yarın öbürgün adam çıkıp kızdan isterse nolacak kız...
Akıl verdin, parasınıda verecen mi delikafadulden

gurbaa prenses güldürme kız insanı:)
ayrıca canım eger geri dönüşü yoksa hepsini postala ona hayatına bak ama seviorsan birazcık bekle belki af diler

o sinirle attım gitti
kaybettim
ne kolyesi ya?? yolladık ya kargoyla. konusmak icin bahane ariyosan daha ustaca bişiler bul

yalan mı yok şimal allasen ya mirmirmirmir

arkadaşım bencede geri dönüşü yoksa kargoyla gönder ama geri dönüşü varsa hediyeleri yollayıpta daha fazla aranızı açma derim ben:enbuyukkk:

o sinirle attım gitti
kaybettim
ne kolyesi ya?? yolladık ya kargoyla. konusmak icin bahane ariyosan daha ustaca bişiler bul

yalan mı yok şimal allasen ya mirmirmirmir

İlahi kız...:roflol:
Korkulur senden...
Sana yamuk yapıpta eline düşene Allah yardım etsin...kötükedihüso:tomato::icecream:

bence geri verme 3- 5 ay sakla belki barışırsın belli olmaz
şimdi kolyeyi geri veripte gerilimi arttırma bende bi zamanlar sevgilimden o kadar dandi k bi sebepten ayrılmıştım ki anlatamam 8 ay sonra yine barıştık şimdide evliyiz :) köprüleri tamamen atma

ama 3-5 aya ya barışırsak diye beklenemez ki..
ayrılmışsan ayrılmışsındır..
barışırsan da kimse o 3-5 ayın hesabını soramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…