bence geri verme 3- 5 ay sakla belki barışırsın belli olmaz
şimdi kolyeyi geri veripte gerilimi arttırma bende bi zamanlar sevgilimden o kadar dandi k bi sebepten ayrılmıştım ki anlatamam 8 ay sonra yine barıştık şimdide evliyiz :) köprüleri tamamen atma
Allah evliliğinizi, mutluluğunuzu bozmasın. Ben geri barışmaktan da korkuyorum. Hani diyolar ya birkere ayrılık lafı sözü girince hiç bişey eskisi gibi olmuyo diye. Hayırlısı olsun bakalım.
bizim ayrılığımız çok büyük bir kavgayla oldu artık tamam bu işi geri dönüşü olmaz dedik
anlatamam neler neler tekrar barışmaktan bende çok korktum ailem hiç istemedi
ama ben herseye rağmen çok sevdiğim için daha kötüsü ne olacak ki diye barışmıştım
1 yıldır evliyim nerdeyse ve ne şimdi nede barışınca hiç ayrılık konusunu açmadık zaten
çok dandik biseydi şimdi ikimizde gülüyoruz
bizim ayrılığımız çok büyük bir kavgayla oldu artık tamam bu işi geri dönüşü olmaz dedik
anlatamam neler neler tekrar barışmaktan bende çok korktum ailem hiç istemedi
ama ben herseye rağmen çok sevdiğim için daha kötüsü ne olacak ki diye barışmıştım
1 yıldır evliyim nerdeyse ve ne şimdi nede barışınca hiç ayrılık konusunu açmadık zaten
çok dandik biseydi şimdi ikimizde gülüyoruz
Bende şimdi barışmaktan korkuyorum. Tekrar ayrılık konuları açılır bilmem ne olur diye. Zaten ikimizinde adım atacağı yok olmazda kanımca:) Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.
Erkek arkadaşınla barışma ihtimalin varsa, kolyeyi iade ederek aranı daha çok açarsın.
Ama eğer kesin bitti diyorsan bence geri vermen daha doğru olur.
bence gönder..eğer sevgilin cidden ayrılık istemiyosa,bu hareketin onu kendiine getirir,seninle temas kurmaya çalışır..bişeyleri hızlandırmış olursunuz...hem şahsen ben,benimle ilgisi olmayan bi insanın hediyesinn bende kalmasını istemezdim..kaba bi tabir olucak pardon ama sanki üstüne yatmış gibi hissederim kendimi..en iyisi göndermek...
oy canım ya ne kadar da ince fikirlisin... Kolyeyi vermeyi teklif edebilirsin kırmadan , pahalı bir hediyeydi filan dersin ...Ama 30 liranın lafını etme bence çok basit kaçar...