• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var...?

ya bi de böyle karsımıza gecipte düsünceni savunman aşırı komik geliyo
bana göre çok cahilce

sizler kendinizce haklı olabilirsnz ama ben geniş bir insan değilim arkadaşlar..

bence genis cok cirkin bir kelime...
sevdigimiz insana güveniyor ve onun hayatina bencilce mücadele etmiyoruz diye bizi "genis insan" olarak görmen senin bakis acini gösteriyor sadece...

eger nisanlinin gözü baskalarina kayacaksa bunun icin illa kuaför olmasi gerekmiyor...
is yerinde yapmazsa disarida yapar
icinde olsun yeter ki insanin
arkadasinin durumuna üzüldüm ama bunu meslekle bagdastirmak
ve o kisiyi örnek almanda cok sacma...

bunun doguluyla batiliyla
genislikle veya dar kafalilikla alakasi yok

tek mesele güven ve nisanlinda olsa baskasinin hayatina ve meslegine saygi göstermek...

kimse kusura bakmasın ben sizler gibi geniş olamıyorum??

çok çirkin bir cümle olmuş.:umursamaz:
evet burada bütün yorum yapanlar geniş; bir tek siz normalsiniz.:sinifsinif:
adam çalışıp alın teriyle para kazanıyor beğenmiyorsunuz.
boşanan arkadaşınızdan verdiğiniz örnek de aslında nişanlınıza olan güvensizliğinizi değil, kendinize olan güvensizliğinizi gösteriyor. yok adam eşini beğenmemeye başlamış da bilmem ne...
pardon ama ortaokul diplomasyla ne gibi bir iş bulabileceğini düşünüyorsunuz nişanlınızın?
üniversite mezunları iş bulamıyorken ortaokul diplomasıyla iş bulsa bile geçim sıkıntısı çekeceğniz belli.
nişanlınız da olsa kimsenin hayatına müdahale etmeye hakkınız yok.
madem aile yapınıza ters, aileniz neden nişan yapmış ki bile bile?

Ne kadar saçma insanları mesleklerine göre kategorize etmek....ahhh ahhh..üniversite mezunu nice saçma sapan adam var piyasada...umarım ailenin bakış açısı değişir

Bir de biz söz geldi aklıma....söz meclisten dışarı...EĞİTİM CEHALETİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR"

kuaförlerin evliliği uzun sürmüyo demişsin ya benim gittim kuaförde hakkı abi var maşallah 30 yıllık evlii çokta mutlu allah bozmasın yanındada evli biri daha var çok güzel bi ortamlarıda var arkadaşlarında dediği gibi meslekle iligli bişiy değil bu aldatma mevzu erkek milleti heryerde gözleri dışarı kayabilir sen kendıne bakmazsan adamda başka yerlere bakar bu bu kadar basit umarım sorunlarını çözersinn

heralde nişanlının meslek değişmesi için kendi erkek kuaför salonu açması gerekicek oda bu devırde pek kolay bi iş değill allah kolaylk versin arkadaşım

Back
X