fikirlerinize ihtiyacım var!

canım o kadar haklısınki kaynanam gitmeden önce bizdeydi ondan önce eltim kovmuş bunu bana diyo o kovmadı sakın öle bişey deme bana diyo kendi ağzıyla diyo yanı anlayacağınız bi kıskançlık ve çekememezlik var ortada ben kovmadığım halde istemiyoruz oluyo o kovuyo hala arkasında onun çok kötü bakıyo kızlarya geldiği zaman görseniz

canım zaten muhattap bile olmuyorum onunla dengesiz işte

şimdi hasta tedavi görüyor bizde kaldığı zmanlarda hasta olmuş görümcem öyle diyo yani biz hasta etmişiz hem öyle diyolar hemde çağırmamı bekliyor olacak iş mi bu iyi niyetimi su istimal ettiklerinemi üzüleyim huzur vermediklerine mi

Abooo .
Kuyruklu belalar resmen .
Aman aman .
İster kilitlerim odamı ister çelik kapı taktırırım sanane kadın .
Utanmazlar .

7

davet etme .... bir tesekkur edecegıne Allah razı olksun dıyecegıne hala naz mı yapıyor..

eşin arasın anne gidip evıne oturacaksan otur o kadar masrafa gırdık oturmayacaksan da biz kiraya vereceğiz evi kararnı ver bize söyle 1 hafta içinde onaa göre ne yapılacaksa yapalım desın..

daha da ne arayın ne sorun oturmazsa da oturmasın ama o eve gıtmeyıp sızın eve de yerlesırse kesınlıkle musaade etme...

ev almıssınız daha ne yapacaksınız yanı nankorluk etmesın

bu devirde kolaymı ev almak bilmiyorum canım kaynanamın yaptıklarını tahammül edemiyorum bi taraftanda eşimin annesi diyorum hasta diyorum ne yapcm bilemdm

bence önemli olan kocanız ne diyor bu konuda döv dediğinde ne dedi ben biraz kocanızın tepkisini merak ediyorum. O yeter dese kimse sesini çıkaramaz. Siz huzursuzluk çıkmasın diye bileziklerinizi vermişsiniz o ne dedi siz öyle yapınce bunlar çok önemli bence.

Tabii ki çağırmayacaksın. Yaşlısı genci herkes haddini bilecek.

sende soyle ben ıyı bakamıyorum nıye cagırayım ecelıyle olse sen oldurdun annemızı derler bunlar korkulur valla ac agzını bıraz susma bızde hasta oluyo kıs gecene kadar sız bakın madem sonra gelır alırız de sonrada hıc oralı olma bırak kalsın kızın da dıger gelının de.

Sen çok sabırlı ve gereğinden fazla iyilikseversin sömürmeye çalışan çok olur biraz dişini gözter derim ben
gelmezlerse gelmesinler sizde gitmeyiverin
bu ne biçim işmiş böyle pessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…