fikirlerinize ihtiyacım var!

mutluluk1234

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
624
18
18
35
Kayseri
ben 2 buçuk yıllık evliyim eşimle sevgi bağımız allaha şükür güzel fakat kayınvalidem oda bizde kalıyor arada eltimgile gidiyor bizde kaldıkça olmadık şeyler söyleyip huzursuzluk çıkartıyor. Bir gün biz eşimle dışarı çıktık oda bizim evimizde tamam başımın üstünde yeri var geldik eve surat bi karış anlamadık eşimle oturduk demez mi? aralığın kapısını niye kilitliyorsun diye anne ne diyosun sen dedim yok öyle bişey yemin ederim dedim bağırıp duruyor onun eşyalarının olduğu oda ve benim yatak odam var ilerdede aralığın kapısı bana diyoki yatak odanı kilitleyebilirsin ben bişey demem ama benim eşyalrım var aralığın kapısını kilitleyemezsin diyor yemin ederim hiç aklıma bile gelmedi bak odamı bile kilitlemedim sonra dedimki kendi kendime madem yapmadığım bişeyi yaptın diyor bende bundan sonra kilitlerim odamı dedim meğer bu odamı karıştırıyomuş hiç haberim yok nerden öğrendiniz diyeceksiniz ben odamı kilitledim görümcemi aramış demişkki odasını kilitliyo görümcem geldi her gelmesinde oda huzursuzluk çıkartır kıskandıklarından eşime diyoki odasını kilitliyomuş sen niye dövmüyosun felan eşimle beni kıskanıyorlar ne hakla sorarsın o soruyu utanır insan ne işin var anne gelinin odasında demiyorda bize hesap sormaya geliyor kaynanamda demiyor tabi kızım benim yüzümden kilitlemeye başladı ben olmadık şey söyledim dememiş sadece kilitlediğimi söylemiş allahım yarabbim işleri güçleri yok benimle uğraşıyorlar anlamadım ne istiyorlar . ben yeni evli olduğum için bileziklerim vardı kocama diyoki karının bileziklerini al bana ev al dedi bende eşimi seviyorum al aşkım dedim yeterki huzur versinler dedim bi miktar yatırdık şimdi onun evini yatırıyoruz bi sene sonra çıkacak ev fakat şimdide oturma diye tutturdu bu aralar eltimde kalıyor biz gidip alacakmışız o zman gelirmiş bize benim kapım herkese açık kimseyi kovmadım etmedim gelmek isteyen gelir eltime giderken dac-vetlemi gidiyordu şurdan dura ona gidebiliyosa banada gelebilir demi ama valla sinirlerim oynuyo bu ayrımcılık ne yaaa çıldıracagımmm ben huzur istiyorum başka bişey istemiyorum yaaaa ne yapmam lazım kızlar evlendik evleneli bi huzur vermedi fikirlerinizi eksik etmeyin benden yardım edin ne yapmam gerekiyor?biraz uzun oldu k.bakmayın......

Eşinizle bu konular hakkında konuşuyor musunuz?Eltini çek köşeye desene sanane sen ne burnunu her yere sokuyorsun diye ezdirme kendini yoksa tepene çıkarlar.Bırak kv gelmiyorsa gelmesin hiç ses etme boşver hem gelsin evinde kalsın hemde özelini kurcalasın.Kitle anam kitle inadına kitle.Burda kv ile sorunları okuyunca iyicene sinir oldum bu düşüncesiz kayınvalidelere.

canım öncelikle benim derdime cevap verdiğin için tşk ederim eşim her zman destekçim ama eşimde bi yerde çok üzülüyor onların öle davranmasına şimdide biz istemiyormuşuz gibi beni istemiyonuz diyomuş eşime kaynanam eltimgile gittik kapıdan içeri almadılar bizi neymiş eltimgildeymiş kaynanamda biz davet etmemişizde bizide evine almayacakmış alsın evini başına çalsın ne işim olur onun evinde onun yaptığını ben yapsaydım kaynanam demediğini bırakmazdı

eşimin annesi diye saygımda kusur etmedim hastalandı baktım yemeğini eksik etmedim ama yaranılmıyor işte kabullenemedi beni ve mutluluğumu şimdide gidecekmiş davet edecekmişiz bilmiyorum etmelimiyim sizce

Huzursuzluk çıkmasın diye kendinizden bu kadar ödün verirseniz böyle tepenize çıkarlar işte. Siz niye size takılan altınlarla millete ev alıyorsunuz? O görümce sizin eşinize nasıl sen bunu niye dövmüyorsun diyebiliyor? Valla ben olsam daha yüzüne bakmam o görümcenin. Verdiği akıla bak.

Al işte !
Artık kaynana kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor yemin ederim !
Cok zorlarsa seni gönder gtsın daha da gelmesin begenmıyorsa .. Yuz alıp astarını ısteyen cinsten bu da !

canım eşimle mutluyum ben malda mülkte gözüm yok saygımız sevgimiz var allah bozmasın onların amacı huzurumu kaçırmak hadi aldık ev şimdide oturmam diyo

birincisi, görümcen nasıl olurda öyle bir cümle kurabiliyor sen bunu niye dövmüyorsun ne demek ya.. bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor

ikincisi, görümcen bunu söylediğin de eşin ne cevap verdi merak ettim?

üçüncüsü de sen niye bileziklerini verip kv ev alıyorsun onu hiç anlamadım. huzurun için böyle bir fedakarlık yapmana gerek yoktu bence..

nıye bılezıklerını verdın ya delı mısın sen.yarancakmıyım sanıyorsun cnm yaranamazsın yanlış yapmışsın bence vermekle

eşimin cevabı aynen bu şekildeydi sen benim eşimin ne kötülüğünü gördünde bunu diyebiliyosun benim evime her geldiğinde huzursuzluk niye çıkartıyosunuz benim evime huzursuzluk çıkartacaksan gelme bidaha dedi görümceme gitti oda ve sen ne kadar çok seviyosun karını diyo görsen ben neye uğradığımı şaşırdım kıskançlıktan ne yaptığını bilmiyor

ben eşim için verdim eşim beni biliyo kimsenin bilmesine gerek yok bu saatten sonraa

malda gözüm yok canım her halükarda istiyodu ev ben vermesem kredi çekecektik ve yine zor duruma girecektik eşimle mutlu oluyumda bilezik olmasada olur sorun bilezik değil ev alıyoruz oturmam diyo davet bekliyor ne yapıyım yani davet mi ediyim bide

Eşine,değil görümcen kim olursa olsun bu lafı nasıl söyleyebilir.Bu nasıl bir zihniyet.Bu yapılanların hepsinin cevabını verecek kişi eşin.Bir de mal da mülkte gözünün olmaması farklı birşey,geleceğin için yatırım yapmak farklı birşey.O senin altınlarınla alınan evin tapusu kimin üzerine çok merak ettim.Kayınvalidenin üstüneyse,yarın öbür gün eşinin diğer kardeşleri de hak sahibi olacaklar o evde.
Canım bak kimseye yaranmak zorunda değilsin.Ne kadar iyi niyet beslersen,ne kadar alttan alırsan o kadar seni parmağında oynatırlar.Saygısızlık yapma ama tavizde verme.Senin dövülmeni isteyen görümcenin suratına bile bakmazdım senin yerinde olsam.Herkes haddini ve sınırlarını bilmeli.

sen kendine bu kadar sorun ettiğin için iyice tepene çıkmışlar tatlım fazla umursama sen eşin ile kendi aranı sıcak tut siz iyi geçinin sizin huzurunuz olsun yeterki gerisi boş bir çoğumuzun başına gelmiştir bu durumlar bazı kaynanalar tam kaynana olup oğlunu paylaşamaz gelini her daim ezmeye çalışır sen keyfine bak küsen küstüğü yerde otursun nazıyla tuzuyla uğraşma kendinede bu kadar dert etme

aynı hatayı bende yaptım bılezıklerımı verdım tabı gerı odeyeceklerdı ne oldu yalan oldu ustune bıde kp den laf yedım kımın bılezıklerını kıme alıcam onlar zaten benımdı sen kım oluyosun dıye ısın ıyı yanı esın senın arkanda o kayınvalıdeyı de cagırma madem esın bısey demıyosa kalsın eltınde dınsızın hakkından ımansız gelırmıs yesınler eltınle kv bırbırını. tabı esın ısterse annem gelsın dıye ona bısey dıyemem hep kendımıze edıyoruz valla hıc sınırlerını bozma gorumcenın de burdan sacını basını yolasım geldı dengesıze bak kocası onu dovuyo demekkı kardesı de senı dovsun ıstıyo esıne sıkı sarıl hayatım ne kocalar var kv kp gorumce gazına gelıp eslerını doven ıskence eden o nedenle tebrık edıyorum esını sende kendını ezdırmeden esıne kulak ver bılıyorum zor ama esın ıstıyosa getırsın annesını senın gıtmen sart degıldır heralde halada memnun olmuyosa esın yokken sana laf soyluyosa eltındeyken ıyıydım falan derse cevabı yapıstırırsın ben mı yalvardım gel dıye keyfın yerındeyse orda kalsaydın dıye Allah yardımcın olsun.

bak canım öncelikle biz görümcemle görüşmüyoruz eşimde gayet azının payını verdi evide diğer kardeşiyle birlikte aldık yarı yarıya isterim diye tutturdu tabuyada gelecek olursak yarı yarıya anlatabildimmi ben vermesem eşimle zor durumda kalacaktık yani zor durumda kalacak olan yine bendim ben allah rızası için yaptım bilsin bilmesin önce allah rızası sonra çok sevgili eşim için CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…